- Konu Sahibi _Semiramis_
- #24.061
arkadaş mantıklı söylemiş canım, bunca yıldan sonra seninki öyle bişey düşünmez kesinlikle. bunu ona teklif edebilirsin.inan bana çok işe yarıyor. 2-3 yıldır paralar bende duruyo, ben onura harçlık veriyorum zenginledik resmen.
ama paralar ayrı dururken ay sonunu zor getiriyoduk. çünkü tutumlu olan tarafta durunca işler daha planlı oluyo, her istediğini de yapmamak için hiçbir engelin kalmıyo
Ben sevgilime harçlık verirdim. Parası bitincede fişleri isterdim hesabını sorardım nereye harcadın diye
bi denerim bakalım mantıklı bu söylediğin tatlım ama ortada bi söz veya nişan muhabbetleri olması gerekmez mi bunu söylemem için hanı karsımdaki insan benı alacağı günü 4 gözle beklese bunu belli etse rahatça söylerim![]()
Canım zaten kaç senedir birliktesiniz ne için evlilik için yani. Paranızı biriktirmek için bu tarz muhabbetlerin olmasına gerek yok. Bak bizde de plan var ama icraat yok. Ben kim bilir ne zaman nişanlanıcam
Bizlerde çok şükür iyiyiz işte canım.iyiyim kızlarsizler nasılsınız?
hep aklımda topik, bercestem çağırdı ama kpss ye odaklanmak için başka topiklere pek girmiyorum
özledim eski muhabbetlerimizi..
Benimde ocakta aöf sınavlarım var ama daha çalışmaya başlayamadım. Bu pzt kesin başlıyıcam.