aynen kuzum bacak bantlarına bende bayıldım corap deıl de kesınlıkle oyle ALICam bızım burdakı çamasırcıda yoktu merkeze gıdıcem yarın,Gözümde birleştirdim canım sana zaten prenses model çok yakışır
Gelinliğin tam modeli yok mu nette
ama yaka kısmı hoşuma gitti gösterdiğin fotodaki gibiyse
Ben mesela straplez almayı düşünmüyorum oynarken ikide bir onu mu çekiştircem
Kayık yaka düşünüyorum bende
Bi de canım bacak bantı al dicektim bende dışarı çıktım acil neyse ki söylemiş minik fare
Bacak bantına bayılıyorum ben
Gelinliğin altında büstiyer kabarık duruyor o yüzden sadece çamaşır al
Jartiyer takımı falan düğünden sonra giyersin en güzeli
Bu arada nette mutlaka vardır güvenilir
Türk sitelerinden fazla alışveriş yapmadım ben ebayden alıyorum
Loyanın var güzel çamaşırları bir de la senza onunda netten alışverişi var ama la senza nın fiyatları biraz tuzlu
Bilmiyorum Canım maalesef hiç alışveriş yapmadım çünküyavrum acaba o senın koydugun resımlerdekı gıbı camasırlar ınternette satısı var mıdır nasıl gıvenılır mıdır kı.. ben bı arastırıcam smdı, üst aldm bitane duz beyaz NBB den ama süslü bi alt çamaşır istıyorum üst kısımda aceleye geldı ama yarın provada onu gıymem lazım cnku:/
Selam kızlaaar. Nasılsınız.
Okuyamadım geçmiş sayfaları. Gelinliğinimi seçtin yoksa tilda.
evet tatlım sectım dıkılecek ama nette tam model bulaMADIM benımkı gıbı ama yaka detayı benzeyen bı tane buldum cok kabarık bıde prenses modelSelam kızlaaar. Nasılsınız.
Okuyamadım geçmiş sayfaları. Gelinliğinimi seçtin yoksa tilda.
Selam canım iyiyim ben sen nasılsın :) Evet Tildacığım gelinliğini seçmiş çok hoş çok beğendim :) Buarada tuba ıu olmuş neden acaba :/
Selam canım iyiyim ben sen nasılsın :) Evet Tildacığım gelinliğini seçmiş çok hoş çok beğendim :) Buarada tuba ıu olmuş neden acaba :/
evet tatlım sectım dıkılecek ama nette tam model bulaMADIM benımkı gıbı ama yaka detayı benzeyen bı tane buldum cok kabarık bıde prenses model
guzel mı kuzum sevındım begenmene artık bıtınce uzerımde resım cekıp gösterırım
evet tatlım sectım dıkılecek ama nette tam model bulaMADIM benımkı gıbı ama yaka detayı benzeyen bı tane buldum cok kabarık bıde prenses model
guzel mı kuzum sevındım begenmene artık bıtınce uzerımde resım cekıp gösterırım
İyiyim canım nasıl olayım. Bebek sevdim bugün. Bi akrabamızın torunu gelmişti. Masmavi gözleri vardı bayıldım.
Önceki sayfada gördüm tilda nın gelinliğini çok güzel.
Belki tuba da yeni üyelik alacaktır
demı kuzum benımde hoşuma gıttı kol detayı zarıf duruo tabı benımkınde oyle kuşak felan yok,ayy canım darısı basınıza ınsallahh..kuzum yarın ılk provam .. gelınlıkcı kadın bana dedı provaya gelırken o gece gıyecegın sutyenı de getır dedı bende bugun aldım smdı ona uygun beyaz alt çamaşır bakıcam carsıdan şöyle süsl püslü bişi:)Bayıldım kol detaylarına falan çok hoşş bende öyle dantel kol düşünüyorum :) Eminim prenses gibi olacaksın canım :) aynen gösterirsin resmini..Ee nasılsın neler yapıyosun :)
Güle güle giy canımm
demı kuzum benımde hoşuma gıttı kol detayı zarıf duruo tabı benımkınde oyle kuşak felan yok,ayy canım darısı basınıza ınsallahh..kuzum yarın ılk provam .. gelınlıkcı kadın bana dedı provaya gelırken o gece gıyecegın sutyenı de getır dedı bende bugun aldım smdı ona uygun beyaz alt çamaşır bakıcam carsıdan şöyle süsl püslü bişi:)
saol kuzum benım sen naapıosn bakalım
Ayy benimde canım çok bebek sevmek istiyo inanılmaz seviyorum bebekleri :) Buarada gözlüklü fotolarını gördüm gözlerin bozuk mu canım gözlüklerin benımkileri andırıyo siyah çerçeveli 3 numara miyop benim
demı kuzum benımde hoşuma gıttı kol detayı zarıf duruo tabı benımkınde oyle kuşak felan yok,ayy canım darısı basınıza ınsallahh..kuzum yarın ılk provam .. gelınlıkcı kadın bana dedı provaya gelırken o gece gıyecegın sutyenı de getır dedı bende bugun aldım smdı ona uygun beyaz alt çamaşır bakıcam carsıdan şöyle süsl püslü bişi:)
saol kuzum benım sen naapıosn bakalım
ayyy canım kesınlıkle oyle dusunuyorummm, ya sımdı straplez gelınlık gıyenler ve gıymeyı dusunenler alınmasın mutlaka o modellerde guzel ama artık herkes ondan gıyıyor o yuzden bızzat ıstemedım , çok zarıf yakalar kollar var dantel detayları felan ne gerek var straplezeGene büyük konuşmayayım o anki psikolojim nasıl olur bilemem ama straplez gelinlik gözüme basit gelmeye başladı herkeste öyle gelinlik var değişik olmaktan yanayım :) Amin inşallah :) Evet şöyle seksi seksi şeyler al
İyiyim canısı napıyımm. Ooo yarın çamaşırmı alıyosunhadi bakalım
Canım gözlerimin numarası çok ileri değil henüz ama sol gözümde tembellik var ve retinamda yırtık varmış. Darbemi aldın dedi doktor. Çünkü genelde yaşlılarda olurmuş. Damlalar verdi göz kuruluğu için. Damlalar bitsin iyi bi göz hastanesine gidicem canım. Seninde baya ileriymiş canım. Tak gözlüklerini ihmal etme. Ben daha önce iki kez daha gözlük aldım onlar metaldi üstüne basmıştım yamulmuştu. Bide böyle alıyım dedim.
İyiyim canısı napıyımm. Ooo yarın çamaşırmı alıyosunhadi bakalım
Selam kızlarr yorgun argın bir halde düştüm pc başına o yüzden geçmiş sayfaları okuyacak mecalim yok kusura bakmayın işte ilk günüm yoğun geçti en aşırısından
ayyy canım kesınlıkle oyle dusunuyorummm, ya sımdı straplez gelınlık gıyenler ve gıymeyı dusunenler alınmasın mutlaka o modellerde guzel ama artık herkes ondan gıyıyor o yuzden bızzat ıstemedım , çok zarıf yakalar kollar var dantel detayları felan ne gerek var strapleze
yes bebiş işin en zevkli kısımlarından
amin canım Rabbim eş diye alnımıza yazmadığını aşk diye karşımıza çıkarmasın
oje ruj bunlardan nefret ederdi dekolteyi demiyorum bile yani
beni ne kadar kısıtladı üzdü ben halen yanında durmaya çalıştım işte Allahtan bitti gitti çok şükür mutluyum şimdi
beni hakeden biri elbet çıkar karşıma çıkmasada sorun değil yazılanı göreceğiz sonuçta 21 yaşına gireceğim beni yaşlandırdı bu yaşımda :)
Selam canım hoşgeldinnn eee nasıldı ilk günün yoğunmuş baya ama hoşuna gitti mi ortamı sevdin mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?