Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

canım sana sexi olan iç çamaşırı markalarını söyleyeceğim magic form,dagi,kom,pierre cardin ve ay yıldız bu markaları ben ççok beğeniyorum ve istediğin gibi en sexi modelleri bu markalarda bulabilirsin

evet provada o gün giyeceğin çamaşırları giymen gerekiyor ama sanırım bu bistüyer giyecekler için sen normal sütyen giyicekmişsin ama gene de giy sen provada o gün giyecekelrini
şahsen ben açık ayakkabıda alsam evlenirken yine de beyaz burunsuz jartiyer çorabımı giyerim sen tabi giymeyedebilirsin canım bu sana kalmış

kızlar yaa su facede özel album yapmaya calsıyorum bazı kişilerden albumu gızleyıp yaptıgımı sanıyorum gormesını ıstemedıgım kişiler yazıyorum felan ama yıne olmuyo yaa delı olcam sız bılıyonuz mu nası yapılıo

Yok canım yorgunluğun bir hafta falan sürer.Ben geçen yıl çalışırken ayaklarımla yere zor basıyodum yorgunluktan düşün ama sonradan kalmadı alıştım :)

sende gençsin canım kesinlikle öyle her şerde bir hayır var birde o alnına yazılmışsa dünyanın öbür ucuna gitsenizde yolunuz kesşir bir yerde hiç belli olmaz ama çok yazık etmiş 5 yıla bizim 1 yıldı Allahtan öyle oldu gösterdi gerçek yüzünü hemen

çok geçmiş olsun canım
bende miyopum bir gözüm 0,50 bir gözüm 0,75 ve astigmatım var iki gözümde de ama buna şükür RABBİME
2009 yılında sanırım ilk gözlüğümü aldım
ama devlet gözlüğü istemem diye tutturdum babama özelden aldım italyan gözlüğü benim ki bordo-kırmızı metal 3-4 yıl önce 200 tl ye almıştım bir de camlara koruyu film taktırmıştım spot ışıklarından ve zararlı ışıklardan falan koruması için o koruyucu filmi de 35 tl ye takmışlardı extradan canım
ama şuan takmıyorum ilk zamanlar çok takardım ,sonra tv izlerken falan takmaya başladım şimdi neredeyse kullanmıyorum ama takıcam gene pc başında falan gözlerim yoruluyor
şimdide kemik gözlükler çok hoşuma gidiyor babama aldırabilirsem pembe kemik gözlük alıcam aldırabilirsem tabi diğer gözlüğümüde pahalı almıştım o zaman ne der şimdi bilemiyorum

Kızlaar. Çeyizime bernardonun rose carnival çay pasta takımını alıcamm. Çok hoşuma gitti. Netten bakıp fikirlerinizi söylermisiniz. Bide bernardonun kalitesi iyimi yaa.

Atroşş. Naber kankeyta nabıyon
Seninki nasılmış konuştunuz mu.

hmmmm hepsının sıtelerınden bakıcam tatlım ben bacak bantı dusunuyorum suan agustosta corapla yanabılırım

hayırlısı olsun canım RABBİM herşeyin iyisini doğrusunu bilir
bir şeyi zorlamanın anlamı yok ne yalan söyliyeyim çok seviyorum ondan başkaasını gözüm görmüyor sanki ama işte kader kısmet bak bunun gibiyiz durumumuz

atroşşşş siz barıtınız mııııı
seni zillliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sanada geçmiş olsun canım.
Bende daha önce iki kez bi dünya para verip almıştım. Takmadım tabi. Benim bu aldığım çerçeve sigortanın karşıladığından. Ben sadece 50 tl cam parası verdim o kadar. Alışırsam gözlüğe değiştirip daha güzel bi tane alıcam canım.
Pembe komik olmazmı gülüm yaa. Çocuk gözlüğü gibi olur sanki. Kemikde siyah daha güzel duruyo. Gerçi şimdi siyah kemik gözlüğü gözü bozuk olmayanda takıyo ama neyse :103:

hmmmm hepsının sıtelerınden bakıcam tatlım ben bacak bantı dusunuyorum suan agustosta corapla yanabılırım

sana bişi sorucam açıkca eve gidince duş almıcak mısınız sevişmeden önce
şahsen illa ki terlersin iç çamaşırında terler haliyle
o yüzden ben senin yerine olsam gelinlik altına normal düz beyaz bir takın alırım ama eve sexi bir takım alırım ve duşa girip önce sonra onları giyerim yani
öyle yapmıcak mısınız siz:26:

hiç de komik olmaz çünkü gidip baktım yani
nasıl biliyo musun fuşya pembe böyle yanlarında swarowski taşlarla desenleri var tam benlik kokoş işi
ama siyah normal kemik gözlükte istiyorum ben ikisinden de istiyorum bakalım hangisine karar verirsem artık

yawrum alırız herhalde duş hiç düşünmedim bu kısmını
ama extra seksı iç çamaşırı almaya gerek var mı yahu dırekt gecelıgımı gıyerım içine bişi giymeye gerek var mı zaten durmucak

Kemik gözlüklerde çok pahalı kıııız valla.
Siyah olanı sigortanınkilerden al pembeyi para verir alırsın beyin bedava

napayım bebekim yaa benimki çok sinirli bu aralar
konuşmadım beyefendiye dün gece sen isteyince arıcam msj at bana dedim cevap vermedi artık ne zaman konuşmak isterse bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…