hiç de komik olmaz çünkü gidip baktım yani
nasıl biliyo musun fuşya pembe böyle yanlarında swarowski taşlarla desenleri var tam benlik kokoş işi
ama siyah normal kemik gözlükte istiyorum ben ikisinden de istiyorum bakalım hangisine karar verirsem artık
Kemik gözlüklerde çok pahalı kıııız valla.
Siyah olanı sigortanınkilerden al pembeyi para verir alırsınbeyin bedava
yawrum alırız herhalde duş hiç düşünmedim bu kısmını
ama extra seksı iç çamaşırı almaya gerek var mı yahu dırekt gecelıgımı gıyerım içine bişi giymeye gerek var mı zaten durmucak
kaça biliyo musun benim beğendiğim 350 tl falan
kız napacağım 3 tane gözlüğü evde kırmızım var birde pembe,siyah bu ne böyle mehmet ali erbil gibi renk renk
güzel misen ne iş yapıyosun ?
Canım ben sana siyahı öneririm bende var siyah kemik gözlük 250 tl ye aldım 3 ay önce her türlü renkle kombinleniyo herşeye uyuyo ama pembe gözlük uymaz bence ama sen bilirsin tabi :)
hmmm cok guzel canım bende beyaz sutyen altına süslü ama rahat bı camasır bıde soyle bı bacak bandı olabılırvar tabii ki içine bir şey giymeye ben sana göstermiştim daha önce ben ilk gece duştan sonra bunu alıp giyicem
Eki Görüntüle 647642
gelinliğin içine de bunu;
Eki Görüntüle 647641
Markası ne kııız rayban felanmı amma pahalı öyle. Olanları Takıyonmu bari gülümm
Onu bulamayanda var be gülüm. Mesela ben
güzel misen ne iş yapıyosun ?
Markası ne kııız rayban felanmı amma pahalı öyle. Olanları Takıyonmu bari gülümm
Onu bulamayanda var be gülüm. Mesela ben
canı pembe swarowski taşlı olanı almazsam düz siyah kemik alırsam o zaman sigortanın verdiği gözlüğü alırım yani:44:
Ben ev kızıyım :)) Aöf den üniv okuyorum canım ama en son labaratuarda kalite kontrolcüydüm :) Güzel tabi nesi var işinin
geleceği yok bu birinci her gelen pohpohlanmak istiyo bu da ikinci baskın nedenim :)
Hımmm anladım canım her işin zorluklrı var yaaa
orası öyle tabi bnde bir yandan başka işlere bakıyorum zaten bu işi hep yapmak gibi niyetim yok Allah yaptırmasındabankacı olmak vardı ama aah aah işte
hmmm cok guzel canım bende beyaz sutyen altına süslü ama rahat bı camasır bıde soyle bı bacak bandı olabılır
yada bunun alt çamaşırdan iplerle gelenı var oyle de olabılır dur bulup koyayım onuda.buarada bu bacak bandı 29 liraymıs cok deıl mı yaaa sadece bacak bandı cunku çamaşırla baglantılı askıları yok
Ama benim gözlüğün bazı özellikleride var mesela buharlaşmıyor bide gece ışıklarını önlüyo gözü rahatsız etmesini özellikle araba kullanırken bu çok iyi bişey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?