Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Canım ben sana siyahı öneririm bende var siyah kemik gözlük 250 tl ye aldım 3 ay önce her türlü renkle kombinleniyo herşeye uyuyo ama pembe gözlük uymaz bence ama sen bilirsin tabi :)

Kemik gözlüklerde çok pahalı kıııız valla.
Siyah olanı sigortanınkilerden al pembeyi para verir alırsın beyin bedava

kaça biliyo musun benim beğendiğim 350 tl falan
kız napacağım 3 tane gözlüğü evde kırmızım var birde pembe,siyah bu ne böyle mehmet ali erbil gibi renk renk

var tabii ki içine bir şey giymeye ben sana göstermiştim daha önce ben ilk gece duştan sonra bunu alıp giyicem

gelinliğin içine de bunu;

kaça biliyo musun benim beğendiğim 350 tl falan
kız napacağım 3 tane gözlüğü evde kırmızım var birde pembe,siyah bu ne böyle mehmet ali erbil gibi renk renk

Markası ne kııız rayban felanmı amma pahalı öyle. Olanları Takıyonmu bari gülümm

güzel mi sen ne iş yapıyosun ?

Onu bulamayanda var be gülüm. Mesela ben

Canım ben sana siyahı öneririm bende var siyah kemik gözlük 250 tl ye aldım 3 ay önce her türlü renkle kombinleniyo herşeye uyuyo ama pembe gözlük uymaz bence ama sen bilirsin tabi :)

canı pembe swarowski taşlı olanı almazsam düz siyah kemik alırsam o zaman sigortanın verdiği gözlüğü alırım yani:44:

var tabii ki içine bir şey giymeye ben sana göstermiştim daha önce ben ilk gece duştan sonra bunu alıp giyicem
Eki Görüntüle 647642

gelinliğin içine de bunu;
Eki Görüntüle 647641
hmmm cok guzel canım bende beyaz sutyen altına süslü ama rahat bı camasır bıde soyle bı bacak bandı olabılır

yada bunun alt çamaşırdan iplerle gelenı var oyle de olabılır dur bulup koyayım onuda.buarada bu bacak bandı 29 liraymıs cok deıl mı yaaa sadece bacak bandı cunku çamaşırla baglantılı askıları yok

Markası ne kııız rayban felanmı amma pahalı öyle. Olanları Takıyonmu bari gülümm

markasına bakmadım canım sworowski taşlı falan ya çok süslü o yüzden yani parasıda güzel
olanını yakmıyorum canım ya kırmızı-bordom var kutusunda duruyor öyle ara sıra takıyorum işte

güzel mi sen ne iş yapıyosun ?

Ben ev kızıyım :)) Aöf den üniv okuyorum canım ama en son labaratuarda kalite kontrolcüydüm :) Güzel tabi nesi var işinin

orası öyle tabi bnde bir yandan başka işlere bakıyorum zaten bu işi hep yapmak gibi niyetim yok Allah yaptırmasında bankacı olmak vardı ama aah aah işte

canı pembe swarowski taşlı olanı almazsam düz siyah kemik alırsam o zaman sigortanın verdiği gözlüğü alırım yani:44:

Ama benim gözlüğün bazı özellikleride var mesela buharlaşmıyor bide gece ışıklarını önlüyo gözü rahatsız etmesini özellikle araba kullanırken bu çok iyi bişey :)

tatlım bak corapsız olanı bugun mınıgınınfaresi de koymustu bundan, 31 liraymıs çamaşırım.cm da

bacak bandı çok sexi değil bence kız onu giyeceğine jartiyer çorap giy daha iyi
seninkine sexsi mi geliyor bacak bandı
:44:

Bacaklarım çok ağrıyooo yorgunluktan gülüyorum şu an ters tepti duygular

Ama benim gözlüğün bazı özellikleride var mesela buharlaşmıyor bide gece ışıklarını önlüyo gözü rahatsız etmesini özellikle araba kullanırken bu çok iyi bişey :)

o dediğin koruyuculuk benim şuan ki kullandığım gözlüğümde de var ışık ve zaararlı ışıklardan koruyucu filmi var gözlüğümün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…