Çıkanlara komple iyi geceler
Canım benim ya üzme kendini lütfen. Kendimden biliyorum, düşündükçe kahroluyor insan.. Allah eksik etmesin başımızdan annelerimizi, sende ne zaman istersen burdayım ben, hiç çekinme
geçmiş olsun canım ALLAH şifalar versin anneciğine RABBİM yar ve yardımcınız olsun İNŞALLAH AMİN
Bu ne kız perakendeci kovuşu gibi
Enee sen hep bana komikli yorum mu yapcan ben çok gülüyorum senin yorumlara
Yetişemiyorum şu an kendi geyik topiğimlede ilgileniyorum da ondan öyle dedim
Merhaba kızlar,
Başlığı görünce hemen atlama isteği uyandı içimde :) HAyırlı uğurlu olsun....
Ben de 5 yıllık ilişkimi inşallaah martta resmileştirmeyi düşünüyorum. Martta nişanımız var :)
Bu arada tamamını okuyamadım mesajların. Ama genel olarak hasta olanlara acil şifalar, kaybı olanlara da sabır diliyorum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Eninde sonunda olacak ama en azından vakitsizce olmasın
Yok kız komikli yorum
Ben genelde öyle konuştuğum gibi yazarım aklıma geleni yani
Geyik yapa yapa tabi bana normal geliyor
Tam geyikçisin he 2013ün en geyikçi üyesi diye anket olursa oyum sana hadi yine iyisin
Hadi bakalım +1 oyu garantiledik yöneticilere baskı yapıcam bu kategori benim olmalı
Ehee 10 ay sora baskıları yapıp açtıralım bu anketi
He ya on ay geç ama daha erkenden başlamak gerek ki baskılara dayanamayıp açsınlar
Bu ne ya herkes kaçtı gitti erkenden daha karpuz kesicez
Bu arada seçim propagandası yapan başbakan adayı gibi oldu bu konusmalar
Pazartesi sendromu basladı bence herkesde. Ben ev sarmasıgı oldugum için şeyimde değil bu durum şu an
Ben ev sarmaşığını geçtim artık ev ormanıyım
Sendrom da neymiş vız gelir tırıs gider
Ohh oturma organımı yaya yaya oturuyorum şu an rahatım yerinde ama dün 4 de uyudum cok uykum geldi
Benim bugün daha erken yatmam lazım 2-3 gibi mesela çünkü manita öğlen kahve içmeye gelecek bize
Oouuww ne hoş şeysiler ne hoş şeysiler afiyet olsun hiiş kıskanmadım
Hoş şey tabi bunlar yavruma ellerimle kahve yapcam sanki hiç yapmamışım gibi
Kız seninki de gelsin ananın elini öpsün
Benimki anamın elini öptü dee uzakta benim yarim yeaa :26:Olsun ama ben onu çok seviyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?