Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

fıstıklar nabersınız haftasonu takılamıyorum evde olmuyorum ne var ne yok

selam kızlar nerdesiniz niye yoksunuzzz nabıyorsunuzzzz

ben çok yoğunum kaç gündür odamı yerleştirmeye çalışıyorum hala daha yerleşemedim eksiklerim var ve hala şuan bile evde ustalar var güm bam tarıl turuldevam ediyorlar
bi yerleşemedik gitti ya daha 10 gün bu ev toparlanmaz
moralimde fena bozuk bu aralar:126:

Ah bu inşaat işleri ev işlerii püff çok uzun sürüyor gerçekten
Bende birazdan dolabımı toplayacağım :)
Hem hayırdır neden moralin bozuk :26:

Ah bu inşaat işleri ev işlerii püff çok uzun sürüyor gerçekten
Bende birazdan dolabımı toplayacağım :)
Hem hayırdır neden moralin bozuk :26:

boşver canım anlatmaya bile değmeyecek bişi
evvet bitmiyor yaa pöfff bitemedi gitti bir türlü
bende dolabımı yerleştiricem daha meğer bir dağ gibi kıyafet ve çamaşır yığınını yerleştiricem daha

Selam kızlar ben geldim

Hoş geldinn:)

O zaman boşver takma kafana canım :)
Bende şu pc başından kalksam geçiçem dolap başına giydiklerimi giymediklerimi bi güzel ayırıcam :)

Hoş geldinn:)

O zaman boşver takma kafana canım :)
Bende şu pc başından kalksam geçiçem dolap başına giydiklerimi giymediklerimi bi güzel ayırıcam :)

bende elektronik aleetlerimi ıvır zıvırlarımı bilmemnelerimi düzenledim,ayakkabı dolabımı düzenledim
ama kıyafet tarafı kaldı orayı da bir düzenlesem iyi olacak
yorganımı yıkadım kaloriferin üzerine koydum kurusunda yeni nevresimlerimi geçiricem
bu tadilattan da kendimle ilgilenemiyorum bir kaç gündür duşa bbile giremiyorum eşyalarım yelşeştiremediğimden hiç bir şeyimi bulamıyorum karman çorman oldu eşyalarım artık yerleşsemde duşa girsem iyi olacak kokacam yakında

Kızçelerr ben geldimmmmmm Kız avatardaki kız sen misinnn ATROŞ

Son düzenleme:
Hooopp bende damladım.
Kanka bende oje sürdüm yeni ama çabuk kurudu benimkiler

Hooopp bende damladım.
Kanka bende oje sürdüm yeni ama çabuk kurudu benimkiler

Hoş geldin kank (yakında sana pampa falan demeye başlayabilirim yeni yetişen ergenler gibi ) ne renk sürdün bakıyımm ben siyah sürdüm her kıyafetime uyum sağlıyo diye seviyorum flormar markası ama kurumuyo ya

Yeni yetmesi kalmadı kız panpa nın
Ben sokakta yaşlı amcalardan duyuyorum kahkaha ata ata söylüyorlar panpa diye
Bordo-Mor karşımı bi renk cecile miş markası rengi hoşuma gitti diyealdım 4-5 ay önce anca sürmek nasip oldu
Flormar siyah bende de var çabuk kurusun diye buzluğa uzatıyorum ben parmakları 2 dakika falan bekletiyorum işe yarıyor

Yarın aöf kayıt parasını yatırayım bari gitti 205 tl

Hadi yaa şaşırdım yaşlılar bile söylüyor demek Bizim buzluk ağzına kadar dolu anneannem buz olması için bi gram yer bırakmamış sağolsun etlerin içine ellerimi uzatamam

Hadi yaa şaşırdım yaşlılar bile söylüyor demek Bizim buzluk ağzına kadar dolu anneannem buz olması için bi gram yer bırakmamış sağolsun etlerin içine ellerimi uzatamam

Hahahahha ananeler

Ya ben bugün acayip saç boyamaya taktım.
Rüyamda gördüm saçımın ufak bi tutamını sarı yapmışım.
Anam uyanmaz olaydım uyandığımdan beri boyamaya taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…