Hahahahha ananeler
Ya ben bugün acayip saç boyamaya taktım.
Rüyamda gördüm saçımın ufak bi tutamını sarı yapmışım.
Anam uyanmaz olaydım uyandığımdan beri boyamaya taktım
Sarı mı boyayacaksın kanka :) Bi ara sarıydım ben baya hemde ama pek önermem saçları çok yıpratıyor illa boyucam diyosan kaşların koyu renk benim gibi dmi kaşlarınıda açtır mutlakaaa :) bende bikaç güne saçımın siyahını yenileticem kızıla dönmeye başladı kötü duruyo :)
Yok kanka sarı değil ya ben cesaret edemem sarıya hem de büyük gösterir
Kızıl istiyorum bi ara kızıl yapıyordum sürekli ama başka renklerde arıyorum.
Yarın para yatırmaya çıktığımda bakıcam boyalarada
Kızıl rengi denemeyi bende çok istiyorum aslında çok çekici gösteren bi renk ama sonrasında onu akıtmak çok zor bide şimdi saçlarım koyu renk kızıl çok koyu olur benimki siyah seviyo bide
Kızıl çok hoş ayrı bi cazibesi var onun
Akıtmak ama evet zor ben kızıldan sıkıldığımda siyah boyadım üstüne akmasını biraz daha kolaylaştırmıştı.
Ama işte ondan sonra bi daha boya sürmedim doğal renginde kaldı hep saçlarım.
Şimdi de sıkıldım yine kendime oyalanmak için bişi arıyorum
Değişiklik iyi gelirr şöyle güzel bi kızıl al boyaBen biara Hürrem kızılı falan boyamıştım yakışmıştı ama kaşlar koyu olunca hoşuma gitmemişti ya gerçi şimdi siyahım bu seferde kaşlar açık renk kalıyo kalemle üstünden geçmek zorunda kalıyorum ortayı tutturamadım
Hürrem kızılı değil aslında o irlanda kızılı ama gel gör ki bizde bişi popüler olmaya görsün .okunu çıkartıyoruz
Senin doğal saç rengi kahve falan mı kaşları ayarlamak zor oluyor
Aynen bi ara herkes o sarıdan yapıyodu nefret etmiştimevet kank koyu kahveye yakın bi renk o yüzden bi de siyahı ilk boyandığında kapkara oluyo ya onu sevmıyorum zamanla oturunca seviyorum siyahı
yok ayol ben değilim "nina nesbitt"adında şarkıcı kız ama güzel hatun beğenirim yani resmin orjinalini de koyayım bakın görün
işte nina nesbitt
Eki Görüntüle 655877
Sarı hala popüler artık zenci olanda bile sarı renk var
Ya benimde doğal saç rengim kahveye yakın ama açayım biraz diyorum işte
Aslında krepe balyajda olabilir
Ay bak kararsız kaldım.
İçimde çok boyama isteği var
Bu şarkıcıyı tanımadığım için senin sarışın olduğunu falan biliyorum beyaz tenli heralde atroş dedimm hoş kızmış amasen napıyosun bakıyım :)
bir ara benimde saçlarım bu tona yakındı aslındaama değilim tatlım
napayım işte bildiğin gibi özel msj atmıştım sana aslında ama cevap yazmadınişte aynen öyleyim
Aaaa sahii onu okuduğumda dışarı çıkacaktım yazarım sonra diye düşündüm aklımdan çıkmışş hemen cvp veriyorum kusura bakma canımmmben seni baya merak ediyorum yaaaaa görme imkanım yok mu ki hiç :26:
hadi bakmayayım madem kusura
ileride beyaz atlımı bulursam şayet nişan fotolarımı paylaşırım görürsün beybi
Bence git bi kuaföre birlikte karar verin kanka
Selam kızlar yine ben geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?