Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ben çok fena acıktım akşam yemeği yememiştim ondan sanırım bişeyler yiyeyim buralarda olursanız muhabbete devam ederiz :)

Ben rejime soktum kendimi
Gece yarısından sonra açlıktan sürünsemde yemicem :)
Mesela şuan ne yemekler geçiyor aklımdan midem bana sesiyle eşlik ediyor ama yemicem :))
2-3 kilo vermem lazım

Ben rejime soktum kendimi
Gece yarısından sonra açlıktan sürünsemde yemicem :)
Mesela şuan ne yemekler geçiyor aklımdan midem bana sesiyle eşlik ediyor ama yemicem :))
2-3 kilo vermem lazım

Normalde bende geceleri yememeye çalışıyorum ama bugün kahvaltıda yapmamıştım 4 te yediğim 1 tane tostla duruyodum bu saate kadar öldüm açlıktan valla Kız sende fazla kilo yok ki midene bu kadar eziyet etme meyve falan ye hiç olmazsa :26:

1 kilo daha almışım canım 57 olmuşum :)
Benim ki oh oh ne güzel olmuş pekte yakıştı kilo diyor ama benim ayva göbeğim büyümeye başladı sanki :)
Birdee pantolonlarım artık sımsıkı hiiç rahat değilim içinde 54 olsam çok iyi olucak :)))Hedef 54 :)
Yada kilo vermesemde sadece sıkılaşmak istiyorum :)
Oda daha zayıf gösteriyor :))))

Erkekler dolgun sever benim odunda öyle Verirsin 3 kilo bişey değil bitki çayı falan iç bağırsakları çok fena çalıştırıyor

Erkekler dolgun sever benim odunda öyle Verirsin 3 kilo bişey değil bitki çayı falan iç bağırsakları çok fena çalıştırıyor

Canım benim ki diyor ki ne güzel ele avuca geliyorsun :)
Ama şöyle bir şey var bu adam beni çirkinleştirmek için elinden geleni yapıyor
Sanki ben anlamıyorum :)
Saçlarıma şekil vermiyorum çok güzel güzel hadi gezelim diyor :)
Göbeğim bariz çıkıyor yok bir şey yok bu da göbek mi diyor :)
Makyaj yapıyorum kime beğendircen ki kendini makyajsızda güzelsin diyor :)
Millet onun yanında bile bakarmış diye bana sevdiğim bi çok şeyi giydirmek istemiyor dikkat çekiyormuşum diye :44:
Bu adam beni öldürcek
Ben çirkin olayım da onun içi rahat olsun

Aynen çirkin ol çocuk rahat etsin Benimkide bi ara makyaj,giyim, gezme yasağı koymuştu ama Allahtan artık bişey demiyo bişeye taktığı zaman fena takıyo çünkü

Aynen çirkin ol çocuk rahat etsin Benimkide bi ara makyaj,giyim, gezme yasağı koymuştu ama Allahtan artık bişey demiyo bişeye taktığı zaman fena takıyo çünkü

Ben ondan önce kendime güzel görünmek istediğim için onun bu isteğini yerine getiremicem
Çok bekler :)))))
Benim ki makyaj yasağı koymuyor :) Çünkü dinlemiyorum onu :)
Ama kıyafet konusunda dinliyorum :)
Zaten gezmeyi de onunla yapıyorum haftada bi gün arkadaşlarımla görüşürüyorum o konuda sorun yok :)

Biz kadınlar zaten başkalarından çok kendimizi güzel görmek istiyoruz ama onlar bunu anlayamıyorlar :) Kıyafet konusunda ne giyineceğimi bilirim ya yerine uygun giyiniyorum yazlıktaysam mini eteğimide giyerim, straplez bady de,ama şuan ilçede yaşıyorum burası çok açıklığı kaldırmaz valla yolda yürüyemezsin tacizden

Ah ah bende nerde ne giyiceğimi bilirim ammaaa birde sen onu benim deliye anlat :)))
Kıskanç mı kıskanç :/ Bazen kendinden bile kıskanıyormuş manyağa bak hele
İşte bi denizde daha serbestim ama oda birazcık :)))
Zaten normaldede çok açık giyinen biri değildim zaten burasıda küçük şehir burasıda kaldırmaz:)

Aynen burasıda öyle bi yer işte canım Hiç uykum yok yaaaaa sinirden sanırım :26:

Aynen burasıda öyle bi yer işte canım Hiç uykum yok yaaaaa sinirden sanırım :26:

Kuzum kızdığını kırıldığını onun dediklerinin çok yanlış olduğunu bi şekilde ona anlat bence...
Yoksa böyle sinirden kendi kendini yersin ve üzersin
Eminim ki onun umrunda değil çünkü o yanlış bir şey dediğinin farkında değil :/

Evet farkında değil uyumadan önce msj atmış 'seni çok seviyorum meleğim öptüm' diye farkında olmadığının bi kanıtı

kızarr nabersınız bu aralar oyuna daldım kk yı ıhmal ettım, shanna bence hiç buyutme dıyorum ben herkesı oldugu gb kabul etmek lazım erkekler bızım kadar ınce fıkırlı deıl bunu anlamamız lazım,hatasını soyle geç ama trıp yapma bence..

İyidir canım sen napıyosun :) Trip yapacak kadar bile haberleşmiyoruz ki.Zaten benden özür dilemeyeceğini biliyorum

İyidir canım sen napıyosun :) Trip yapacak kadar bile haberleşmiyoruz ki.Zaten benden özür dilemeyeceğini biliyorum

boşver kuzum onemlı olan senın kendını nası hıssettıgın her sey bızım beynımızın ıcınde mutlu olmak veya olmamak , bu hayatta umursamamak en guzelı bunu basardıgımız zaman bızden mutlusu yok

Ben kendimi çok iyi hissediyorum gözlüklede güzel olduğumu düşünüyorum o beğenmezse beğenmesin napıyım Ayırca cok güzel yazmışsın kuzum herşey beynimizde bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…