- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Shannacım üzülme tatlım ya hepsi aynı inan ki sen sağlığına dikkat et .
Haklısın beybimBugün keyfim inanılmaz yerinde yüce Allahımın adaletini bir kez daha gördüm şahit oldum ya hiç bir şey moralimi bozamazzzz
hayırdır noldu:26:
RABBİM en en en adaletli ve merhametli tabi ki çok şükür ALLAHIM
Selam kızlar ben geldim ne var ne yok :)
Canım buna İlahi adalet deniyor.
Allah o kadar büyük ki böyle düşürür adamı.
Hoş geldin canım , İyiz çok şükür sen nasılsın ?
Selam kuzum hoş geldin ben süperim valla sen nasılsın
Aynen öyle.İnsan hiç bir konuda büyük konuşmamalı.Teyzemin bana yaptıklarını önceki sayfalarda yazmıştım belki gözünüze çarpmıştır.Bugün utana sıkıla söylemiş anneme bende sizin fabrikaya gelicem diye
Ben görmedim canım ne yaptı ?
Ya ne kötü insanlar var cidden ya.
İnsanlar neyi kınarsa hep yaşamaz mı zaten ?
Teyzende aynen onu yaşıyor canım...
Haktır böylelerine...
iyiyiz beybı senden naber,
shanna ınanamıyorum teyzen ne kadar terbıyesız bır kadınmıs ne bıcım kardeş annenın orda calıstıgını bıle bıle nasıl der , akraba akreptır derler ya aynen oyle kardesler arası akrabalar arası kıskanclık kacınılmaz ama kımsenın ahı kımse de kalmıyor ıyı olmus ona..
Evet öyle bi kadındır kendisi kuzum.O küçümsediği yere kendiside düştü işte.Çalışmak ayıp değil bende fabrikada çalıştım hatta insanın kendi parasını kazanması çok güzel ama teyzemin burnu o kadar havadaydı ki oh olsun ona yorgunluktan ölsün bakalımm
Bende iyiyim canım :)Ve aynen akraba akreptir katılıyorum geçen gün büyük halamın nasıl bi insan olduğunu öğrendim görende onu sessiz sakin ağırbaşlı sanar ama yılan demek az kalırmış ona... İnsanlar kesinlikle göründüğü gibi değil Allahtan mesafeliyim baba tarafıyla..iyiyiz beybı senden naber,
shanna ınanamıyorum teyzen ne kadar terbıyesız bır kadınmıs ne bıcım kardeş annenın orda calıstıgını bıle bıle nasıl der , akraba akreptır derler ya aynen oyle kardesler arası akrabalar arası kıskanclık kacınılmaz ama kımsenın ahı kımse de kalmıyor ıyı olmus ona..
İlahi adalet o kadar açıkça gösterdi ki kendisini bana hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum.Kendimi üzüyorum sürekli artık üzmeyeceğim Allahım temiz kalpli kulunun her zaman yanındaBelki bu kadar mutlu olmam sizlere tuhaf geliyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?