Bende iyiyim canım :)Ve aynen akraba akreptir katılıyorum geçen gün büyük halamın nasıl bi insan olduğunu öğrendim görende onu sessiz sakin ağırbaşlı sanar ama yılan demek az kalırmış ona... İnsanlar kesinlikle göründüğü gibi değil Allahtan mesafeliyim baba tarafıyla..
Canım insan bi şeyi kınar onun başına kınadığından daha büyüğü gelir daha kötüsü ...
Bak o fabrikaya girdi ya onun kınadığı şeyden fazlası gelicek başına bence bu daha başlangıç...
O kadar fabrika var türkiyede binlerce insanın karnını doyuruyor.Onun söylediği laf ne kadar çirkin...
O dediği tarz insanlar sadece fabrikada yok her yerde var...
İrtibatınızı neden kesmiyorsunuz ki bu kadınla siz... Sonuçta kardeş ama iyilikten çok kötülüğü dokunuyorsa uzak durmak lazım...
Özetleyeyim kuzumBenim annem 15 yıldır fabrikada çalışıyor.Teyzem o yıllarda afedersin 'fabrikaya o...lar gidiyo' Hayat kadınının küfür versiyonu.Geçen yılda ben gittim ya bana da 'fabrikaya millet eğlenmeye gidiyor' diyodu.Hava atardı 'kocam beni hiç çalıştırmadı' vs vs..Anneme yine saçma sapan konuştuğu günlerden birisinde hiç unutmam annem 'Allah onu 40 yaşından sonra fabrikaya düşürsün inşallah' dedi.Çok değil bir kaç ay oldu.Bugün teyzem annemi aramış eniştemin işleri kötüymüş bende sizin fabrikaya gelsem demiş.Aradılar fabrikayı teyzemde orada çalışacak şimdi.Fabrikada o...lar çalışıyodu ya o da çalışsın eğlensin bol bol bakalım
Küçüklüğümüzden beri hep kuzenmle beni kıyasladı.Kuzenim 19 yaşında 3 yaş var aramızda.Kuzenim baya zayıf ve kısa boyu beni biliyosun uzun ve dolgunum hafifKuzenımle giyinirdik ben açık giyinmeyecek mişim dikkat çekiyor muşum laf sokardı bana hep.Geçen yaz 20 gün onların yazlıklarında kaldım düşün senin 19 yaşında kızın var bana ev işlerini yapmıyor muşum diye bas bas bağırırdı anneannem en sonunda 'senin Shannayla ne alıp veremediğin var ne taktın bu kıza' demiş..Beni bi gece nasıl ağlattı 'sen hiç mutlu olamayacaksın evlenirken görücem ben seni hadi yallah git dicem arkandan enişten gibi iyi koca bulamazsın' vs vs salak salak sözler işte...
bu teyze ve teyze kızlarında hep bı sorun var sanırım
RABBİM kimsenin ahını,gözyaşını yerde bırakmıyor çok şükür
bu kadar büyük adaletli bir YARADANA sahibiz işte yatıp kalkıp secde etsek şükür etsek az
bende bazen böyle şeyler yaşıyorum beni üzenlere karşı da RABBİMİN büyüklüğüne şükrediyorum sabrediyorum ya
RABBİM seni çok seviyorummm
senin teyzende aynı benim teyzem gibi hep kötülüğünüzü istiyor sanırım benim teyzem ve kızları da öyle
hayatları beni kıskanmakla geçiyor
her hareketimi taklit etmeye çalışıyorlar afedersin ama aldığım donuma kadar almaya benzetmeye çalışıyorlar kendilerini
teyzem hep arkamda dolaşır elaleme beni kötüler hep kulağıma geliyor bunlar
ama RABBİM büyük ALLAH nasıl biliyorsa öyle yapsın İNŞALLAH
aynen benim teyzem yaa aynııııı
neden enişten gibi iyi koca bulamıcakmışsın belki RABBİM sana onun kocasından kat be kat daha iyi bir kulunu eş nasip edecek nerden biliyor
sinir oluyorum böyle insanlara
bende yeni yetişirken ergen zamanlarımda işte
bir gün hiç unutmam komşumuz dedi ki atractive ALLAH kalbine göre birini nasip etsin sana gibi bir laf etmişti
hemen teyzem o an da atladı
aman öyle demeyin belki kalbi kötü ve kötü birine düşecek gibi bişi etti
ben şok
ben bir kez bile teyzemden
ah yavrum teyzecim çok güzelsin lafları duymam bak kaç katuzağımız komşularımız hepsi beni her gördüklerinde
ahh güzel kızım vs. birsürü iltifat ve güzel söz ederler teyzem bir defa iyi bişi demez
hiç sevmiyorum teyzemi
benimle uğraşıyor çocukluğumdan beri
şöyle kızı gibi seven teyzeleri görüyorum da nasıl özeniyorum
ya da torunlarını çok seven babanne,dede ve ananeleri falan görünce
benim ananem oğlunun kızını sever en çok
babannem babam küçükken ölmüş zaten
dedem desen nasıl el davranır anlatamam
ama olsun benim de beni çok seven anne ve babam var ALLAH onlara uzun ömür versin İNŞALLAH
bazen ağlıcak duruma geliyorum "anne neden benim ailemde beni seven teyzelerim dayılarım dedelerim falan yok"diye
annem de canım benim beni telkin eder hep
"annecim ben varım ,baban var biz seni çok seviyoruz herşeye herkese bedeliz"der
yüreğime su serpilir o an
bak anlatırken bile gözlerim doldu inan
Kuzum hiç üzülme.Bende çok takıyordum artık hiç takmıyorum valla.Susmuyorumda o laf söylerse bende söylüyorum susup kalıyoTeyzemde beni hiç övmez Hiç unutmuyorum teyzemin kızı bi ara hostes olucam o da olmazsa ajansa yazılıcam diyodu.Teyzemde anlata anlata bitiremiyodu komşularına.Bi kadın demişti Shanna sen neden ajansa yazılmıyosun senin fiziğin hem çok düzgün kendini harcama demişti teyzem bi şaşırmıştı öyle deyince
neyse kızalr ben çıkayım ufaktan uykuya doğru
çok dolaştım bugün yoruldum
iyi geceler hepinize
bu teyze ve teyze kızlarında hep bı sorun var sanırım
Selam kızlar
Bilindik alışveriş sitelerinin haricinde başka bildiğiniz siteler varmı :)
yawrucum yardımcı olmak ısterdım ama bu konularda cok fransızım
kızlar size bişi sorucam siz duşta vajinanızı neyle temizliyorsunuz sabun gibi ne bilim intim jel gibi merak ediyorum?
Canım ben avonun genital temizleme jelinden kullanıyorum ne oldu sen kullanıyor musun :)
canım bende sebamed intim jel kullanıyorum 2-3 yıldır ama artık başka bir marka denemek istiyorum
o yüzden sordum
sabun kullanamıyorum haliyle
off bu mantar geldimi gitmiyor yaa bu aralar kaşıntım da arttı sanki bitkisel çareler arayayım bari sirke iyi geliyormuş sanırım pamukla tampon şeklinde sirke mi sürsem bilemiyorum:26:
sen hiç mantat oldun mu?
şekercim avonu kullanma yalnız onu tavsiye etmiyor doktorlar eczaneden sebamed,numis med,moos gibi markalardan al ama mutlaka eczaneden al
Selam kızlar hepinizee şu an kendimi anlatamıyorum kim oldugumu ama beni tanıyorsunuz önceden
Özel mesaj atabilir duruma gelince bilgilendiririrm sizi. Şimdi ifşa etmek istemiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?