uzun süreli sevgilisinden ayrılıp başkasıyla evlenip mutlu olan var mı?

Ah cnm ah... Benimde başıma geldi aldatılma olayı ilk tanıştığımzda nişanlıymış ve bana söylememş o zaman çıkmıyorduk sadece arkadaştık ailesinn zoruyla köylüsüyle nişanlamışlar ayrılma planları yapıyormuş ve o sırada 5-6 ay kadar görüştüğü bi kız varmış ve ondanda ayrılmak istediğini söylemş ve her ikisinden de ayrılıp bana yakınlaştı... bana bunları sonradan itiraf etti.. ama ilk nişanlısıyla istemeden nişanlanmş olsada onu aldatması ve ikisinden kurulmaya çalşması çok vicdanszca bi durum gibi geldi bana ve unutamıyorum bi türlü... Bi de o çıktığı kız peşini bırakmadı 1 yıl onunla uğraştım herşey yola girdi ama bazı huylarını çekemiyorum hep o eski yaşadıkları geliyor aklıma.. Çok kızın ahını almış önceden de...

Son düzenleme:

benimki yurt dışındaydı son 3 yıl. benin japon bi kızla sırf uçkuru yüzünden aldatmış. ama aramız çok iyiydi ve hissetmedim yemin ederim son ana kadar. sonra geçen sene ayrıldık. orda bi kızla tanşmş türk. 2 ay ayrı kaldık onla çıkmış sonra onla ayrıldıktan sonra bana döndü. bana döndüğü hafta yani türkiyeye geldiği hafta o kızıda aramış sonra 7 aya benimle birlikte onuda idare etmiş işin ilginç yanı kızda benimle birlikte olduğunu biliyor muş kıza benim psikolojik sorunlarım olduğunu o yüzden yanmda olduğunu sölemiş kızda bunun oyununa ortak olmuş ve benimle konuşurken defalarca onun yanında konuşmuş kızın hayasına bakar mısın :). ve o kıza bütün sırlarımızı yaşadıklarımızı anlattış aslında beni sevmediğini falan nedense hiç bırakmadı kıskançlığıda son ana kadar cabası. sonra kızda bi ara ayrıldı şimdi birlikteler bide bana kerç yaparcazına kız bana msj atıyor sen bekle ben onun sktr edersem sana döner erak etme die. napım ben şimdi neye üzüleyim? insanların bu kadar vicdansız olduğunua mı yoksa yıllarımı herşeyimi verdiğim adamın yaptığı oyuna ihanetemi üzüleyim yoksa kendi aptallığıma mı. bilmiyorum nasıl insanlık bu neden insanlar hep ihanet peşinde. daha anlatmadığım içimde neler var ahım büyük yakarışım büyük. tek güvendiğim Allahım ve ailemmmm :)

Ahhh canm ahhh.. senin unutmaktan başka çaren yok Ve unutabilmek için iyi bi sebebin var... Cnm Yazık 7 yıl.... Boşver tatlım belki bu vesileyle Allah karşına çok mükemmel birini çıkartacak... Her şerde bi hayır arayınız derler ya.. vardır seni üzen bu olayda da bi hayır.. Allah versin onun cezasını...

biliyorum canım Rabbim verecek cezasını sabrediorum benim tek istediğim mutlu olmak. şükürki vicadnım rahat önemli olanda bu :)

tam 4 senelik iğrenç,tutkulu,atraksiyonlu bir ilişkiden çıktıktan tam 3 ay sonra eşimle tanıştım 6.ayımızda da evlendik.eşimle mutluyum ve asıl sevgiyi başka şeylerle karıştırdığıma karar verdim.

Arkadaslar bole olumlu ornekleri duyunca bende cok mutlu oluyorum.benimde uzun sureli birlikteligim bitiyor ve sirf yillarimi verdim diye birdaha sevemem diye bitirmekten kaciyorum hem ilk ciktigim ilk sevdigim yillarimm nasil unutupda baskasiyla olcamki ben ole ilerde canimi acitmasinida istemiyorum aklima gelerek.cok kararsizim yillar hatrina olu bit iliskiye devammi etmiliyim yoksa noktami koymaliyim.arkadaslar ornekleriniz ilac gibi geliyor.varsa paylasin lutfen

Cnm neden ayrılıyorsunz problemin nedir acaba??

Cnm neden ayrılıyorsunz problemin nedir acaba??

canım bizim hikayemiz öle uzunkii ama genel itibariyle güven sorunu.güvenimi yaktı yıktı yok etti fakat düşün ki buna rağmen yinede diyorumki yılarım var anılarım gençliğim var düzeltebilirmiyiz acaba.hoş onda öle bir çaba yok ama ben kararsızım sırf yılarımı harcadım diye öle biriyle evlenmelimiyim yoksa gerçekten bitmelimi

başkasını sevebileceğime,onla olduğum eski günlerdeki gibi mutlu olabileceğime biraz olsun inancım olsa 1dk beklemem ama inanmıyorum 25 yaşındayım ve bazılarınız gülecek ama kendimi aşka çok geç kalmış hissediyorum.o benim ilk ciddi sevgilimdi ilk kez birine bağlandım sevdim sevildim de gerçekten ama ihanetle tanıştım sonra ama işin kötü yanı kendimi suçlu görüyorum çünkü çok yanlız bıraktım haa yanlız bıraktım diye yapması gerekmezdi ama yaptı üstelik beni artık gözden çıkardı gibi.ben ise tüm bunlara rağmen hala umut besliyorum eski günlere dönebilirmiyiz yıllarımız nolacak diye

canim iliski yipranmissa birdaha ne yazikki düzelmez

ve ilerde suan yasadiklarin gercekten cok kötü geliyor insana ve iyiki bitmis iyiki ayrilmisim diyor insan
yalniz olsa bile

bence ne kadar yıpranırsanız yıpranın bitirmeyin ilişkinizi
benim çok uzun süreli değildi ama ilk ilişkimdi, 1.5 yıl harika bi ilişki yaşadım, hiç yıpranmadık
ama nolduysa bi anda oldu, 1 ay berbat kavgalar ettik, 1 ayda saçma sapan seylerle yıprattık birbirimizi
çabalamadı, direnmedi, ayrıldık
ben hiç istemedim ayrılmayı ama o istedi

ne kadar yıpranırsam yıpranayım, o ayrılma taraftarı olmasaydı böyle, ben ondan hayatta ayrılamazdım, kafayı sıyırırdım ama ayrılamazdım
o yüzden ilişkimi bitireyim mi diye soranlara söylüyorum
eğer bu soruyu soruyorsanız bitiremezsiniz
biz kadınlar çok bağlanıyoruz erkeğimize
bu soruyu soruyorsan ayrılmazsın, bir gün ayrılırsın ertesi gün geri dönmek istersin
eğer sevgiliniz de ayrılamıyorsa sizin gibi, (benimki çok güzel ayrılmıştı, yapacak bişeyim yoktu) ilişkinize sahip çıkın
olgun olun, yapıcı olun

benim ilişkim bitti
herkes bana yeniden seveceksin diyor ama
benim kafamda canlanan geleceğe yönelik hayaller onunla yaşadığım şeylerden farklı değil
bana evlenme teklif edişini hatırlıyorum
ne hayalini kurayım şimdi?
Allah'tan bana aynı o güzel anı tekrar bahşetmesini mi, bi başka erkekle ?
ben mutlu olabilir miyim ki bundan sonra ?
beni seven biri var, ben de mutlyum onunla
ama aşık değilim işte
çünkü daha güzel anılar yok, daha mükemmel anlar yaşamayacağım
önümdeki hayat geçmişimin basit bi gölgesi olacak sadece
ben bunu biliyordum, ve bu yüzden yapıcı olmaya çalıştım ama ilişkimi kurtaramadım
çünkü ben bütün gece hüngür hüngür ağlarken umarsızca uyuyan bi orangutana dönüştü sevgilim..

yaşamaya devam ediyorum, ama biliyorum benim için artık mutluluk yok..

ihanete rağmen hala seni seviyor mu beraber misiniz ?

ne kadar oldu ayrilali ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…