bence ne kadar yıpranırsanız yıpranın bitirmeyin ilişkinizi
benim çok uzun süreli değildi ama ilk ilişkimdi, 1.5 yıl harika bi ilişki yaşadım, hiç yıpranmadık
ama nolduysa bi anda oldu, 1 ay berbat kavgalar ettik, 1 ayda saçma sapan seylerle yıprattık birbirimizi
çabalamadı, direnmedi, ayrıldık
ben hiç istemedim ayrılmayı ama o istedi
ne kadar yıpranırsam yıpranayım, o ayrılma taraftarı olmasaydı böyle, ben ondan hayatta ayrılamazdım, kafayı sıyırırdım ama ayrılamazdım
o yüzden ilişkimi bitireyim mi diye soranlara söylüyorum
eğer bu soruyu soruyorsanız bitiremezsiniz
biz kadınlar çok bağlanıyoruz erkeğimize
bu soruyu soruyorsan ayrılmazsın, bir gün ayrılırsın ertesi gün geri dönmek istersin
eğer sevgiliniz de ayrılamıyorsa sizin gibi, (benimki çok güzel ayrılmıştı, yapacak bişeyim yoktu) ilişkinize sahip çıkın
olgun olun, yapıcı olun
benim ilişkim bitti
herkes bana yeniden seveceksin diyor ama
benim kafamda canlanan geleceğe yönelik hayaller onunla yaşadığım şeylerden farklı değil
bana evlenme teklif edişini hatırlıyorum
ne hayalini kurayım şimdi?
Allah'tan bana aynı o güzel anı tekrar bahşetmesini mi, bi başka erkekle ?
ben mutlu olabilir miyim ki bundan sonra ?
beni seven biri var, ben de mutlyum onunla
ama aşık değilim işte
çünkü daha güzel anılar yok, daha mükemmel anlar yaşamayacağım
önümdeki hayat geçmişimin basit bi gölgesi olacak sadece
ben bunu biliyordum, ve bu yüzden yapıcı olmaya çalıştım ama ilişkimi kurtaramadım
çünkü ben bütün gece hüngür hüngür ağlarken umarsızca uyuyan bi orangutana dönüştü sevgilim..
yaşamaya devam ediyorum, ama biliyorum benim için artık mutluluk yok..
amaaan neyse sevmesek de bizi sevenlerle mutlu olabiliriz belki..
çünkü ben bütün gece hüngür hüngür ağlarken umarsızca uyuyan bi orangutana dönüştü sevgilim..benmkide tam anlmyla böyle :'( napıcm bilmiyorum nasıl ayrılırm kisizinki kadar uzun değil ama bende ondan sonra başka birini sevebilir miyim bilmiyorum 1yılı geçik bi ilişkimiz ve daha öncesnden konusmzlgmz var ama çok sorun yaşıyoruz bazen korktugumu bildiği için ayrılık lafları ediyo sonumuzu getrcksn fln gibisnden ve bi de benm okul sorunm var ya okulum ya o olmak zornda bi terch yapmak zorndym napıcm ben bilmiyorum :'(
canim ben seviyorum hatta keske allah onu daha önce karsima cikarsaydi diyorum suanki sevgilimi
inan eski günleri hic aramiyorum iyiki ayrilmisim diyorum cünkü biliyorum suan onunla evli olsam cok kötü durumda olurdum mutsuz olurdum.
1 yil olmus bence onu tamamen unutmaya calis böyle hatirlamaya calisma en büyük hatan bu
bende senin gibiydim ve 2-3 yilda anca unutabildim onsuzda mutlu olabilecegini yeniden sevebilecegini kabullen
ne demisler herseyde vardi bir hayir gelecekteki güzel günlerini düsün
iyi de daha lisedesin galiba
asıl aşklar üniversitede yaşanıyor
tabiki de okulunu seç canım benim
orangutanlardan hayır yok aslında
ama işte eski zamanların hatrına ben ayrılmak istememiştim
sen daha bu yaşta bi erkeğin senin hayatına hükmetmesine izin verme
okulunu tercih et
canım işte hiç güzel düşünemiyorum kiiii
ne zaman hayal kurmaya başlasam ağlayarak bitiyo hayallerim
ne kadar onu hatırlamamaya çalışsam da
onun sözleri onun hareketleri, onunla yaşadıklarım geliyo aklıma
daha güzelini hayal edemiyorum
ben de böyle kabullendim durumu
beni seven arkadaşımı sevmeye çalışıyorum ben de..
evet öylesanırım bu konu hakkında bi karar almam ve aldıgım kararda kararlı olmam vazgeçmemem geri dönmemem gerekiyo ayrılırsam tükürdüğümü yalamam onszda yapabilecek miyim hiç bilmiyorum aslında iyi dee biri sadece bugn haksz yere ettiği hakaretler beni düşündürdü :'(
canim bende evlilik hayalleri kurdum mobilyalarim bile hazirdi
geceleri uyandigimda bile agliyordum icim okadar aciyorduki agda yapiyordum acisini alsin diye ama nafileydi biraz olsun acimi dindirmek istiyordum
ama hersey insanin kendisinde bitiyor düsün sadece onun sana yaptiklarini bencilligini seni mutlu edemeyecegini düsün
birak onu sevmeyi kendini sevhayat güzel onunla dogmadinki onun yasini tutasin
yeni sevgilinide sevmiyorsan ayril derim önce icinde o eski sevgilini bitir yeni sevgilinede yazik
sende istemezsin sevgilinin aklinda baska biri varken yaninda olmak
Benim de 3 yıllık ilişkim bitti, 1 ay sonra eşimle tanışmıştım ve tanıştığım günden 5,5 ay sonra nikah masasındaydım. şu anda 4.yıla girdik.
3yıllık ilişkimin son günlerinde de hep arkadaşlarıma " ya uzun ilişkinin cılkı çıkıyor,kavgası gürültüsü, evleneceksen 5 ayda nikah masasına oturacaksın ne o öyle gez toz gez toz ööfff" diyordum . Demek ki tam saatinde etmişim lafı kabul oldu..
İyi ki de olmamış diyorum şimdilerde eskisi için,aklıma filan geldiği de yok,hiç pişman olmadım çünkü eşim ilk günden itibaren ne eskisini arattı ne de hatırlamam için bir neden yarattı..
İstediğim bir kaç kriter vardı,hep böyle biri olsun evleneceğim insan derdim,tarif ederdim(kişilik olarak) . Hakikaten de öyle biri çıktı karşıma.. O sebeple Allah iyilerle karşılaştırsın ve herkesin gönlüne göre versin.. Bunu dilemek lazım bence.. Birşeyler ters gidiyorsa evlenince değişir mantığı çok yanlış,hiç bir şey değişmez.Herkes neyse o'dur. Ve unutmamak lazım ailesi çok önemlidir bir insanın,göz ardı etmemek lazım. Süt neyse kaymağı odur,lafını hatırlayın,kendi ailenize uygun en azından yanyana geldiklerinde iki çift laf edebilecekleri denklikte insanlar olmasını dileyin..
bence ne kadar yıpranırsanız yıpranın bitirmeyin ilişkinizi
benim çok uzun süreli değildi ama ilk ilişkimdi, 1.5 yıl harika bi ilişki yaşadım, hiç yıpranmadık
ama nolduysa bi anda oldu, 1 ay berbat kavgalar ettik, 1 ayda saçma sapan seylerle yıprattık birbirimizi
çabalamadı, direnmedi, ayrıldık
ben hiç istemedim ayrılmayı ama o istedi
ne kadar yıpranırsam yıpranayım, o ayrılma taraftarı olmasaydı böyle, ben ondan hayatta ayrılamazdım, kafayı sıyırırdım ama ayrılamazdım
o yüzden ilişkimi bitireyim mi diye soranlara söylüyorum
eğer bu soruyu soruyorsanız bitiremezsiniz
biz kadınlar çok bağlanıyoruz erkeğimize
bu soruyu soruyorsan ayrılmazsın, bir gün ayrılırsın ertesi gün geri dönmek istersin
eğer sevgiliniz de ayrılamıyorsa sizin gibi, (benimki çok güzel ayrılmıştı, yapacak bişeyim yoktu) ilişkinize sahip çıkın
olgun olun, yapıcı olun
benim ilişkim bitti
herkes bana yeniden seveceksin diyor ama
benim kafamda canlanan geleceğe yönelik hayaller onunla yaşadığım şeylerden farklı değil
bana evlenme teklif edişini hatırlıyorum
ne hayalini kurayım şimdi?
Allah'tan bana aynı o güzel anı tekrar bahşetmesini mi, bi başka erkekle ?
ben mutlu olabilir miyim ki bundan sonra ?
beni seven biri var, ben de mutlyum onunla
ama aşık değilim işte
çünkü daha güzel anılar yok, daha mükemmel anlar yaşamayacağım
önümdeki hayat geçmişimin basit bi gölgesi olacak sadece
ben bunu biliyordum, ve bu yüzden yapıcı olmaya çalıştım ama ilişkimi kurtaramadım
çünkü ben bütün gece hüngür hüngür ağlarken umarsızca uyuyan bi orangutana dönüştü sevgilim..
yaşamaya devam ediyorum, ama biliyorum benim için artık mutluluk yok..
Bende aynıyım 7senelik sevgilimden ayrıldım,tabi bi dargın bi barışık neyse son noktayı koyan kendisi oldu...
Ondan ayrıldığım için çok üzüldüm ağladım ama ayrıldıktan 2 ay sonra eşimle tanıştım,3.ayımızda nişanımız oldu 6ay sonrada düğün...
Evlilikte 2.yılımız ve bebek bekliyoruz çok mutluyum eşimle,iyikide ayrılmış benden yoksa eşimle nasıl tanışırdım demi...
Bu arada ben nişanlandıktan sonra baya uğraştı,beni eşimden ayırmaya Allaha şükürki başaramadı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?