uzun süreli sevgilisinden ayrılıp başkasıyla evlenip mutlu olan var mı?

çünkü ben bütün gece hüngür hüngür ağlarken umarsızca uyuyan bi orangutana dönüştü sevgilim..benmkide tam anlmyla böyle :'( napıcm bilmiyorum nasıl ayrılırm ki sizinki kadar uzun değil ama bende ondan sonra başka birini sevebilir miyim bilmiyorum 1yılı geçik bi ilişkimiz ve daha öncesnden konusmzlgmz var ama çok sorun yaşıyoruz bazen korktugumu bildiği için ayrılık lafları ediyo sonumuzu getrcksn fln gibisnden ve bi de benm okul sorunm var ya okulum ya o olmak zornda bi terch yapmak zorndym napıcm ben bilmiyorum :'(

amaaan neyse sevmesek de bizi sevenlerle mutlu olabiliriz belki..

canim ben seviyorum hatta keske allah onu daha önce karsima cikarsaydi diyorum suanki sevgilimi
inan eski günleri hic aramiyorum iyiki ayrilmisim diyorum cünkü biliyorum suan onunla evli olsam cok kötü durumda olurdum mutsuz olurdum.

1 yil olmus bence onu tamamen unutmaya calis böyle hatirlamaya calisma en büyük hatan bu
bende senin gibiydim ve 2-3 yilda anca unutabildim onsuzda mutlu olabilecegini yeniden sevebilecegini kabullen

ne demisler herseyde vardi bir hayir gelecekteki güzel günlerini düsün

iyi de daha lisedesin galiba
asıl aşklar üniversitede yaşanıyor
tabiki de okulunu seç canım benim
orangutanlardan hayır yok aslında
ama işte eski zamanların hatrına ben ayrılmak istememiştim
sen daha bu yaşta bi erkeğin senin hayatına hükmetmesine izin verme
okulunu tercih et

canım işte hiç güzel düşünemiyorum kiiii
ne zaman hayal kurmaya başlasam ağlayarak bitiyo hayallerim
ne kadar onu hatırlamamaya çalışsam da
onun sözleri onun hareketleri, onunla yaşadıklarım geliyo aklıma
daha güzelini hayal edemiyorum
ben de böyle kabullendim durumu
beni seven arkadaşımı sevmeye çalışıyorum ben de..

evet öyle sanırım bu konu hakkında bi karar almam ve aldıgım kararda kararlı olmam vazgeçmemem geri dönmemem gerekiyo ayrılırsam tükürdüğümü yalamam onszda yapabilecek miyim hiç bilmiyorum aslında iyi dee biri sadece bugn haksz yere ettiği hakaretler beni düşündürdü :'(

canim bende evlilik hayalleri kurdum mobilyalarim bile hazirdi
geceleri uyandigimda bile agliyordum icim okadar aciyorduki agda yapiyordum acisini alsin diye ama nafileydi biraz olsun acimi dindirmek istiyordum
ama hersey insanin kendisinde bitiyor düsün sadece onun sana yaptiklarini bencilligini seni mutlu edemeyecegini düsün
birak onu sevmeyi kendini sev hayat güzel onunla dogmadinki onun yasini tutasin
yeni sevgilinide sevmiyorsan ayril derim önce icinde o eski sevgilini bitir yeni sevgilinede yazik
sende istemezsin sevgilinin aklinda baska biri varken yaninda olmak

Bu konu tam benlik olmuş valla. Ben de aynı durumdayım. 6.yilimiza giricez sevgilimle ama o kadar çok yiprandikki.. Hiç bir zaman çok asık değildim ama çok sevdim onu, sevgisini de çok sevdim.. Bir de ayrı sehirlerdeyiz ki artık tamamen tükendiğimizi hatta kangren oldugumuzu hissediyorum.. Bir türlü ayyrilamadik cesaret edemedik korktuk.. Benim adımı duyunca onun adı gelir hemen akla , o derece "bir" olduk.. Mutlu değilim.. Sadece çok güvendeyim yanında, çok huzurluyum.. Ama ask yok, heyecan yok, kıpırtı yok.. Ne yapacağımı bilemez hale geldim sonunda.. Başka birini sevebilir miyim? Yeniden birine guvenebilir miyim bunca yıldan sonra? Kendimi başkasıyla düşünemiyorum bile nasıl olur diye.. Benim gibi arada kalmış tüm arkadaslar için hakkımızda hayırlısını diliyorum.. Eğer ayrılıp başkasıyla mutlu olabileceksen tez zamanda ayrılalım ama pişman olup da elimizdekini de kaybedeceksek hiç olmasın ayrılık , huzur versin Allahım ..

bu tercih meselesi nedir ?
belki ayrılmadan çözebilirsiniz sorununuzu
tercih dönemi gergin olduğunuz için hakaret etmiş olabilir
ama sen gene de okul tercihini ondan bağımsız yap
çünkü sevglisi için şehir değiştirmiş, ama iki gün sonra ayrılmış bi arkadaşım var
bu erkeklere güven olmaz bu konuda

yok canım benim ben artık onu sevmiyorum ki
çok acılar çektim, çoook zor günler yaşattı bana
şu 1 yılım zindan gibiydi bana, yaptıklarını bilsen, insanlıktan çıkmış bi öküz o
ben sadece eski anılarımızın mükemmelliğine üzülüyorum
gerçekten hepsi mükemmeldi

ya onunla irtibatı koparmayı kaç kez denedim
ama hep bi şey oldu koparamadım
bi sevgilimin olması düşüncesi rahatlattı beni
şuan ona kötülük yapıorum biliyorum, çok alıştı bana
ama benim de moralim pek iyi olmadığı için bırakamıyorum
hiç arkadaşım kalmadı ayrılıktan bu yana
annem onunla hala konuştuum için çok kızıyo umut verme diyo felan
ama ben beceremiyorum iştee .. (
neyse yine bi şarkı sözü ile noktalayayım: 'kadere kim dirensin nelere kimlere ilensin'

Benim de 3 yıllık ilişkim bitti, 1 ay sonra eşimle tanışmıştım ve tanıştığım günden 5,5 ay sonra nikah masasındaydım. şu anda 4.yıla girdik.

3yıllık ilişkimin son günlerinde de hep arkadaşlarıma " ya uzun ilişkinin cılkı çıkıyor,kavgası gürültüsü, evleneceksen 5 ayda nikah masasına oturacaksın ne o öyle gez toz gez toz ööfff" diyordum . Demek ki tam saatinde etmişim lafı kabul oldu..

İyi ki de olmamış diyorum şimdilerde eskisi için,aklıma filan geldiği de yok,hiç pişman olmadım çünkü eşim ilk günden itibaren ne eskisini arattı ne de hatırlamam için bir neden yarattı..

İstediğim bir kaç kriter vardı,hep böyle biri olsun evleneceğim insan derdim,tarif ederdim(kişilik olarak) . Hakikaten de öyle biri çıktı karşıma.. O sebeple Allah iyilerle karşılaştırsın ve herkesin gönlüne göre versin.. Bunu dilemek lazım bence.. Birşeyler ters gidiyorsa evlenince değişir mantığı çok yanlış,hiç bir şey değişmez.Herkes neyse o'dur. Ve unutmamak lazım ailesi çok önemlidir bir insanın,göz ardı etmemek lazım. Süt neyse kaymağı odur,lafını hatırlayın,kendi ailenize uygun en azından yanyana geldiklerinde iki çift laf edebilecekleri denklikte insanlar olmasını dileyin..

benim de 8 yıllık ilişkim oldu ayrıldık açtığın konuyu gerçekten ben de merak ediyorum ama umarım mutlu olanlardan oluruz eski sevgilim unutulmaması gereken biri değildi çünkü beni çok üzdü aldattı vs. onu unutup unutmadığımı bilmiyorum ama başka biriyle yapıp yapamayacağımı da bilmiyorum ondan sonra kimse olmadı ya da karşıma kimse çıkmadı bilmiyorum.

maşallahh ne kadar güzellll Allah tam kabine göre vermiş işte bende buna biraz innansam senin gibi böle şanslı olabileceğimi düşünsem 5 dk beklemem bitiririm.ya herşeyde bir anımız var herşeydeee silemiyorum yaşattığı tüm acılara rağmenarkadaşlar varsa böle arkadaşlar paylaşsın lütfen yazanlar daha çok aynı sorunu yaşayanlar ben bu durumu yaşamış ve mutluluğu yakalamış yada yakalayamamışları merak ediyorum daha çok

canım işte bende tam da bu yazdıklarından dolayı bitirmek istemiyorum ama iştee tamm senin durumundayım sadece ben çabalıyorum benimde karşımda bir orangutan var malesef.tek başıma ilişkiyi kurtarmaya çalışıyorum ee tabi tek başına nereye kadar işte bişe yapamamadıkçada çıldırıyorummm tek başıma elimden bişe gelmedikçedeee dayanamıyorumm

henuz 2 sene once; ben eski sevgilimden ayrilnca herkes gibi duygu karma$asi icine girmistim aklmda hep bir <acaba< vardi :44:
ayrildiktan sonra simdiki esimle tanistim 5 ay sonra evlilik karari aldik simdi evliyiz ve bebek bekliyoruz
cok sukur hic pisman olmadim iyiki evlenmisiz diyorum mutluyuz birikte..
demek ki eski sevgilimden ayrilmamdaki hayir buymus :107:

daha iyisi çıkınca mı unutuluyo ozaman?peki ayrılırken bundan daha iyisi olmaz diyormuydunuz sizde benim gibi.yoksa zaten ondan daha iyisi olacağına innanalar tabiki mutlu olur.
ben ise ondan olduğum gibi başkasıyla mutlu olamam diyorum sorun obide 2-3 yıl da tabi uzun süre ama ben 5-6 yada daha fazla yıllardan bahsediyorum

2-3 arkadaş sadece örnek verdi diğerleri aynı dertten muzdarip demek uzun ilişkisini bitiripte başkasıyla mutlu olan yok ölemi(

Yorumları okudum da hep aynı sorun ihanet aldatılmak ...Erkeklerin derdi ne acaba nasıl yaratık bunlar böyle doyumsuz olabilmek için özel çaba mı sarfediyorlar anlamadım ki

Bende aynıyım 7senelik sevgilimden ayrıldım,tabi bi dargın bi barışık neyse son noktayı koyan kendisi oldu...
Ondan ayrıldığım için çok üzüldüm ağladım ama ayrıldıktan 2 ay sonra eşimle tanıştım,3.ayımızda nişanımız oldu 6ay sonrada düğün...
Evlilikte 2.yılımız ve bebek bekliyoruz çok mutluyum eşimle,iyikide ayrılmış benden yoksa eşimle nasıl tanışırdım demi...
Bu arada ben nişanlandıktan sonra baya uğraştı,beni eşimden ayırmaya Allaha şükürki başaramadı....

peki gerçekten 7 yılı unuttunmu hiç aklına gelmiyomu güzel anılarınız falan maşallah mutluluğuna bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…