uzun süreli sevgilisinden ayrılıp başkasıyla evlenip mutlu olan var mı?

4 yıllık ilişkim bugun bitti. kavga ederken çok ağır bişey söyledi suratına kapattım bende. sesli mesaj atmış. benım suratıma kapattın bi daha sakın arama tamam s....i r demiş. ben şok oldum resmen şoklardayım o lafa :S

benim çok korktugum bi durumdur bu.insallah basıma gellmez çünkü kaldıramazmışım gibi geliyor bi daha başkasıyla olmazmıs gibi

benim en yakın arkadaşım çok güzel bir örneği...üniveristede tanıştılar uzun süre devam etti..arkadaşım öğretmen aklı başında çokta güzel bir kız..ama karşısındaki annesinin sözünden çıkmayan aşırı derecede korkak biriydi..yakışmıyorlardı açıkçası ama aşk işte..öyle çok seviyordu ki arkadaşım ne dediysek dinlemedi..onun için neler neler yaptı burda anlatsam yok artık dersiniz..kendini paraladı..ama olmayınca olmuyor işte..çocuk askere gitti geldi..ve geldiği gün arkadaşımın yanına gidip istemeye gelicez vs dedi..tabi bizimki çok mutlu..memleketine dönünce sus pus oldu çıt çıkmıyor çocuktan..sonrada annem dışardan kız almak istemiyor deyip yıktı kızı..mahvetti resmen..bir kaç ay sonrada facebookta nişan resmi.. sonrada düğün..
ne kadar acı çekti siz tahmin edin..

sonra karşısına biri çıktı çok yakışıklı,seneye doktor olacak..çok iyi efendi..arkadaşımada deli gibi aşık..şimdi o aklına bile gelmiyor..çok mutlu onunla evlense çocuğun ailesiyle yaşayacaktı ve istenmeyen bir gelin olarak.. herşeyde mutlaka bir hayır vardır.. Allah hepinizi en hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah..

ben neden konu Cmıyorum yardım edermısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…