canım rahim duvarı kalınlaşmış diyorsun yeni doğumdan dan 7 8 ay sonra oluyormuki acaba15 gün sürüyordu rahim duvarı kalınlaşması varmış, doğum kontrol hapıyla geçti
canım rahim duvarı kalınlaşmış diyorsun yeni doğumdan dan 7 8 ay sonra oluyormuki acaba
Olabilir canımcım. Ben evli bile değiljen olmuştu, çocuktan sonra haydi haydi olabilir :) çok basit bi çözümü var git baktır doktora canımcım.
evet miyomdan dolayıda olabilir genelde adetler miyom olnuca çok ağrılı ve uzun sürüyor normal bir kontrolle anlayabilirsinuzun süren adet bazen rahim içinde miyom varsa oluyo alttan muayene ile tesbit edilebilir
arkadaşlar benimde adetim düzensiz ve az oluyo yani iki üç gün bunu artırmanın yolları nı bilen ve uygulayıp sonuç alan var mı acaba ?
merhabalar bugün gittim doktora hiç bir yara benzeri bişi yok işde sadece düzenleyici verdi 3 ay kullan dedi bunu ismide cyclo progynova drajeuzun süren adet bazen rahim içinde miyom varsa oluyo alttan muayene ile tesbit edilebilir
hıı bende kullanmıştım o hapı bitirdikten sonra 3 5 gün sonra adet oluyorsun yan etkisi olan bir hap dğilmerhabalar bugün gittim doktora hiç bir yara benzeri bişi yok işde sadece düzenleyici verdi 3 ay kullan dedi bunu ismide cyclo progynova draje
CANIM ADET GÜNÜ 22 Sİ AMA HİÇ BİR BELİRRTİM YOK HENÜZ DOKTORUM ADETİN 2. GÜNÜNDEN İÇMEYE BAŞLA DEDİ NORMALDE ERKEN OLURUM 3 5 GÜN ERKEN FELAN VÜCUD STRESSMİ YAPTI DA OLMUYORUM :):)hıı bende kullanmıştım o hapı bitirdikten sonra 3 5 gün sonra adet oluyorsun yan etkisi olan bir hap dğil
olabilir stres yapma ya adetler bazen böyle aşağı yukarı oynar stres ten olur ilaçtan olur mevsim değişiminden olur olurda olur sıkıntı yapma kafanu rahat bırakCANIM ADET GÜNÜ 22 Sİ AMA HİÇ BİR BELİRRTİM YOK HENÜZ DOKTORUM ADETİN 2. GÜNÜNDEN İÇMEYE BAŞLA DEDİ NORMALDE ERKEN OLURUM 3 5 GÜN ERKEN FELAN VÜCUD STRESSMİ YAPTI DA OLMUYORUM :):)
teşekkürleer. :)Sebebinin araştırılması lazım, doktora gitmeden bitkisel bir şey bile kullanma. Buna sebep olacak bir sürü hormon var, düzelteyim derken başka yeri bozma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?