- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.438
- 133
- 41
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Konustuklarini gizlemiyorsa ve bana ayirdigi zamandan çalmiyorsa sorun etmezdim ben.Kızlar, eşinizin işten eve dönünce iki güne bir ya da her gün uzun uzun kardeşiyle konuşması sıkıntılı bir durummu sizce
Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir, sizi ihmal etmiyorsa her gün uzun uzun konuşması bana göre normal çünkü ben de ailemle uzun uzun konuşanlardanım, sohbeti seven herkesle de saatlerce konuşabilirim :)Kızlar, eşinizin işten eve dönünce iki güne bir ya da her gün uzun uzun kardeşiyle konuşması sıkıntılı bir durummu sizce
Biz hergün bir fiil saatlerce sevgili görümcelerim ve kayınvalidemle konuşuyoruz gurbet ellerde olunca çok şey etmemeye çalışıyorum ama bende muzdaribimKızlar, eşinizin işten eve dönünce iki güne bir ya da her gün uzun uzun kardeşiyle konuşması sıkıntılı bir durummu sizce
Ben işten geleceğim, eşim işten gelecek oğluma ve benimle beraber olabileceği saat maksimum 3 saat ama o her gün kardeşiyle konuşacak ve bunu normal karşılayacağım. Hımmm çok enteresanHergün konuşmak mı ? Bana normal gelmedi hiç. Fakat yorumlara bakılırsa toplumda yaygın bir durum.
Aşırı ılımlıyız ses etme hiçBen işten geleceğim, eşim işten gelecek oğluma ve benimle beraber olabileceği saat maksimum 3 saat ama o her gün kardeşiyle konuşacak ve bunu normal karşılayacağım. Hımmm çok enteresan
Ki benim kadar bu konularda rahatını tanımam ( ay kendimi övdüm ses etme ) bana bile anormal geldi. Tabiki kardeşi konuşacak görüşecek ama her gün her gün saatlerce tlf ne konuşabilir ki? bence konuştuğu kardeşi bile değilAşırı ılımlıyız ses etme hiç
Kızlar, eşinizin işten eve dönünce iki güne bir ya da her gün uzun uzun kardeşiyle konuşması sıkıntılı bir durummu sizce
Konuşsun da her gün saatlerce değil. Ayrıca her gün bence konuştuğu kardeşi değilİnsanların kardeşleriyle konuşmasına da karışamayalım bence ya.Uzundan kasıt saatler değildir herhalde.
Detay da vermemiş ki yazmış gitmiş biz kafamıza göre yorumluyoruz.Konuşsun da her gün saatlerce değil. Ayrıca her gün bence konuştuğu kardeşi değil
Ne kadar uzun? Yarım saat ve altıysa sorun etmem. Çok uzarsa evde bir döngü var herkesin işi gücü var.Kızlar, eşinizin işten eve dönünce iki güne bir ya da her gün uzun uzun kardeşiyle konuşması sıkıntılı bir durummu sizce
Benim eşim de ,bunları ben gelince konuşuruz telefonda değil,der ve kapatırHergün konuşmak mı ? Bana normal gelmedi hiç. Fakat yorumlara bakılırsa toplumda yaygın bir durum.
Akıllı adammış vesselamBenim eşim de ,bunları ben gelince konuşuruz telefonda değil,der ve kapatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?