Uzun tel konuşmaları

benimle sohbet muhabetinde sıkıntı yoksa problem degil.
benimle 2 kelam etmeyip saatlerce her hangi biriyle surekli sohbetlerdeyse o telefonu munasip bir yerine monte ederim.

Kızlar, eşinizin işten eve dönünce iki güne bir ya da her gün uzun uzun kardeşiyle konuşması sıkıntılı bir durummu sizce
Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir, sizi ihmal etmiyorsa her gün uzun uzun konuşması bana göre normal çünkü ben de ailemle uzun uzun konuşanlardanım, sohbeti seven herkesle de saatlerce konuşabilirim :)
Biz de problem olmaz zira eşim de uzun telefon konuşmaları yapan biri.

Kızlar, eşinizin işten eve dönünce iki güne bir ya da her gün uzun uzun kardeşiyle konuşması sıkıntılı bir durummu sizce
Biz hergün bir fiil saatlerce sevgili görümcelerim ve kayınvalidemle konuşuyoruz gurbet ellerde olunca çok şey etmemeye çalışıyorum ama bende muzdaribim

Ben her gün ablamla konuşuyorum telefonda hemde görüntülü bebişini seviyorum evde saçma sapan agu bugu sesler çıkarıyorum eşimde aval aval bakıyor niye sorun olsun kardeşlik çok güzel bir şey

Hergün konuşmak mı ? Bana normal gelmedi hiç. Fakat yorumlara bakılırsa toplumda yaygın bir durum.
Ben işten geleceğim, eşim işten gelecek oğluma ve benimle beraber olabileceği saat maksimum 3 saat ama o her gün kardeşiyle konuşacak ve bunu normal karşılayacağım. Hımmm çok enteresan

Aşırı ılımlıyız ses etme hiç
Ki benim kadar bu konularda rahatını tanımam ( ay kendimi övdüm ses etme ) bana bile anormal geldi. Tabiki kardeşi konuşacak görüşecek ama her gün her gün saatlerce tlf ne konuşabilir ki? bence konuştuğu kardeşi bile değil

Reactions: JES
Benim esimin ailesi çiftçilikle uğraşıyor
Esimin ailesinden ziyade esim arayıp hergun noldu sattiniz mi ürünleri diye sorar.
Her gün olur bu.naptiniz ne ettiniz gibisinden.
Hatta onlar aramayinca benimki meraklanir kendi arar
Saatlerce değil belki ama hergun olur konuşma.
İlkbasta bana tuhaf geliyordu sürekli bu durum ama evdeki sorumluluklarini aksatmiyor oyuzden sorun yok
Ama buyuzden çocuğuna bakmasa çocuk ağlarken saatlerce konussa sinir olurdum.
Yani sizinle olan muhabettinizden calmiyorsa dert etmeyin

Bilemedim. Sizinle hic konusmuyorsa evet problem. Ama sizinle sohbetinde bir sorun yoksa bence dert degil.
Keske benim adam da varsin kardesiyle konussa,daha isten cikip eve gelemiyor zavalli. Gecenin bir yarisi bana merhaba diyebildigi e sukrediyorum kapida

uzun uzun konuşmak kimle olursa olsun sıkıntı ederim ikimizde işten gelmişiz ne zaman konuşacağız biz bizden art kalan zamanda istediğiyle konuşsun bencilcede olsa böyle benim için

Kizarim. Cocugum var benim anasi oturmus koydeki inegi anlatiyo. Cocuk 2 saat babasini goruyo zaten. Ben ondan kalan 1 saat. Kardesi kocasini cekistirir babasi ayri arar market indirimini anlatir anasi koyden bilmem kimi anlatir her biri 15 dk konussa tamam bana bisey kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…