Uzun tel konuşmaları

Ne anlattıklarını duyarsan büyük sıkıntı çıkabilir
Ne anlatıyorlar asdfggaga

Ya zaten kim olursa olsun hergün konuşmayı gerektirecek ne olabilir ki ?

Evde kaliteli zaman geçmiyor eşler sıkılıyorsa farklılık olsun diye konuşuyordur anlarım.

Ama hergün hergün başınız da mı ağrımıyor yahu

Ya zaten biri ineği biri eşeği biri çocuğu biri komşuyu anlatır atomu parçalamıyorlar ki.

Benim anlamdığım her allahın günü hiç mi sıkılmıyorsunuz yahu.

Aklıma arkadaşım geldi annesini hergün arar 1-2 saat bugün kalktık işte akşam şu yemek var hava şöyle böyle konuşurdu.

Muhtemelen çoğu kişi de bu şekilde, çünkü her allahın günü mühim bir mevzu konuşuyoruz diyen biraz sallıyordur bence

Milli aşıyı buluyorlar

Aynen oyle.cok kavgasini yaptik o kadar cok ki sayamam. Ben tabi kendi deneyimlerimden yola cikiyorum benimkiler bak biz ne kadar bagliyiz , sen bizi koparamazsin demek icin yapiyorlardi.evdeki herseyi de bir guzel sorarlardi o oyle olmaz diye akil verirlerdi. Niyetleri yonetmek. Hani burda bazi kadinlar var ya evlenince ogullarimizdan vazgececek halimiz yok diye bu vazgecmemek degil ki bu ispatlamak

Reactions: JES
Hayatım yine kaynanam birşey beğenmiştir yer yapıyordur ya da yine kaynım eltimle kavga etmiştir 1 hafta surat sallandıracaktır abisini şişiriyordur son ihtimal de ek bir iş kuralım fikri, sen parayı koy ben başında durayım ortak olalım

Ben de her gün mutlaka kızkardeşlerimle konuşurum. Birbirimizin sesini duymazsak bir şey eksik gibi geliyor ya onlar ya ben ararız hep. En az bir saat de sürer yani, oğlumu çok özlüyorlar görüntülü konuşuruz onu severler, evimize farklı bir şey aldıysak onu gösteririz gırgır şamata muhabbet süper oluyor. Eşim de o sırada TV izler keyfine bakar hiç sorun da etmedi şimdiye kadar sağolsun. Bence edilmemesi de lazım. Kardeş candır ya her şeydir, bırakın konuşsun nolucak

Kardeşi duyuyorum bende, araba muhabbeti beraber iş kurma fikri falan filan

Ama ben yalnız kalıyorum zaten doğru düzgün görmüyorum adamı banada zaman ayırması gerekmezmi, mesela 11 bçkta elinde telle kardeşyle konuşarak girio eve gidiyorum yemegini hazrlyrm oturuyorum masaya üstünü değiştirio lavaboya girio gelio masaya tel açık hala devam edio bende bekliyorum bekliyorum kapatmıyor sonra gidip yatıyorum napyım normalmi yani

Dün akşam tamda böyle oldu işte çocuk ağlıyor susturamyrm umrunda değil bende patladım artık asla kabul etmiyor nolmuş konuşmuşsam kardeşlerimle konuşmama sınır getiremezsin dedi en son

Zehirlik bi durum yokki gereksiz muhabbetler araba kardeşinin iş yerindeki insanların hayatları gibi değişik yani
Sızınle evdekı ıletısımınden kısıp mı konusuyor, yoksa rahatsız edıcı bır durum goremedım ben, oyle konusmaya da alısmıs olabılırler, ınsanları alıskanlıklarından vazgecırmek yenısını kazandırmaktan cok daha zordur cunku

Eşim hergün, akşam yemeğinden sonra ortalama 1-1.5 saat arkadaşları ya da kardeşleriyle konuşur . Bazen sinirleniyorum hergün olduğu için ama motivasyon oluyor ona oyuzden bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…