uzun tırnak sorunsalı

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
kızlar show tv deki bugün ne giysem programını duymuşunuzdur. orada yarışmacı olan 20 yaşındaki bi kızın tırnaklarına taktılar kafayı. sen bu yaşta tırnak uzatıp french yapamazsın diye yerden yere vurdular kızı. sizin bu konudaki görüşleriniz neler sizce tırnak uzatmanın yaşı var mıdır? ben de 20 yaşındayım ama abartıya kaçmamak kaydıyla uzatıyorum tırnaklarımı. oje sürmeyi çok seviyorum çünkü.. ayrıca zevkler tartışılmaz.. sizce normal olan nedir??

O üc kisinin zevkleri beni pek ilgilendirmiyor.
Uzun, bakimli ve ojeli tirnaklarimi seviyorum yasim kac olursa olsun.. Kendimi bu sekilde iyi hissediyorum ve bunu o üc kisinin zevkleri degistiremez.
O kisilerden birinin zevkine göre makyajsiz kadin beyefendinin yanindan gecmesin bile. Kacimizin zevkleri bu adamla uyusuyor ki?
Ayrica onlarin isi yerden yere vurmak zaten. :1: Gereksiz bir moda programindaki gereksiz üc kisinin begenileri yüzünden tirnaklarindan olmayacaksin degil mi?
Tabi ki de zevkler tartisilmaz. Doya doya uzat ve süsle tirnaklarini... :34:

Bende izlemiştim o bölümü ve şok oldum 20 yaşında bir kadın tırnak uzatamaz mı?40 yaşına gelincemi uzatacak tırnaklarını:19:

Ben bu uzunluktaki tırnak sevmiyorum
$Zarif-Eller-Ve-Saglikli-Uzun-Tirnaklar-Icin-Sifali-Bitkisel-Bakim-Onerileri-1.webp

bu daha hoş duruyor
$tirnakguclendiricioje.webp
Herkes tırnak yapısına yakışacak kadar uzatırsa ve bakımlı olursa uzun tırnak gayet hoş duruyor.

Son düzenleme:
Birkaç kez ben de karşılaştım o programdaki bu tip yorumlarla
Zaten moda denen şey gayet saçma
Herkesi tek tip kılığa sokma gibi bir uğraşı içine girmek
Kendini 'moda ikonu' denen birkaç otorite(?)nin beğenisine teslim etmek ne kadar doğru tartışılır
Normal olmak herkesin aynı furyaya dahil olması,
aynı tip giyinip aynı şeylerden hoşlanmasıyla doğru orantılı olarak benimsenmiş nedense
Çoğunlukla ne kadar 'aynıysan' o kadar normalsin düşüncesi hep saçma gelmiştir bana
Uzun tırnağı kendine yakıştıran insan uzun tırnak kullanır bu kadar basit
Şahsi düşüncem

kısa tırnakda uzun tırnak kadar eli guzel gostermiyor ve kısa tırnakda ojede guzel durmuyor suan tırnaklarım kısa onceden uzundu o hali daha cok begeniyorum herzaman uzun tırnak diyorum ben

eğer tırnaklarına, ojelere önem veriyorsan, uzun tırnak kullanmalısın. uzun olmayan tırnaklara ojeyi bile yakıştıramıyorum ben.

ayrıca uzun tırnak moda dünyasında demode görünebilir. ancak onlar kendi çapında kurallarıyla sayısı az bir kesimi etkiliyorlar. sokaktakilerin kendine ait beğenileri var ve asıl moda onların beğenileri.

uzun tırnağa bayılan bir sürü insan var. ben de onlardan biriyim.:55:

Son düzenleme:
Ben bu uzunluktaki tırnak sevmiyorum
Eki Görüntüle 321603

bu daha hoş duruyor
Eki Görüntüle 321602
Herkes tırnak yapısına yakışacak kadar uzatırsa ve bakımlı olursa uzun tırnak gayet hoş duruyor.

Bence de ilk resim cok itici, ikincisi gayet hoş. Hangi boyda uzatildigi önemli bence. İlk boy genc hanımlara uygun değil,belki ellerim cirkinlesince tırnaklarım ellerimin önüne geçsin diye o kdar uzatirim..

Back
X