Uzun ve de kısa protokol hakkında bilgi...

uff Allah kolaylık versin canım bende ne kadar dirensemde gidişatım tüp bebek yumurtalık rezervi iyi olanlara uzun protokol mu uygulanıyormuş benimde tüm testlerim yapıldı sonuçlarım maşşallah nazar değmesin çok iyi :nazar::nazar: doktorum espirili birşekilde sen üstüne ceket asılsa hamile kalırsın demez mi :nazar:kaydirigubbakcemile3eşim çok fena oldu ama çünki doktor onun sonuçlarına bakmadan böyle dediakannehir

bizede öle diyen dr.oldu kafamçokkarıştı .hemde eşimin sonuçlarına bakarak. bana "sende sorun olmaması çok avantaj" dmek istedi heralde ama eşim epey bi içerledi. hala daha psikolojik olarak atlatabilmiş değil bu infertilite sorunu. inşallah sağsalim kızımızı kucağımıza aldığımızda herşeyi unutucaz. :Saruboceq:

evet canım gittiğim bir yerde doktor suratımıza bakıp sizin %80 şansınız var demezmi alsanaalsanasmileAllahtan benim kardeşim doktorda beni en baştan uyardı abla şans herzaman yüzde kırk en fazla ellidir diye

esracım başlığına bende konuk olabilirim ekimde bende başlayabilirim bu işe ama belli olmaz gelgit akıllıyım bı konuda heran vzgeçebilirimlaelaelaelaelae

rabbım nasp ederse ekımd ebende gıdıorum
evet tup bebekte sans hep yuzde 50 dir :(
ınş olumlu olan yuzde 50 si bızım olur :):):):)

bizede öle diyen dr.oldu kafamçokkarıştı .hemde eşimin sonuçlarına bakarak. bana "sende sorun olmaması çok avantaj" dmek istedi heralde ama eşim epey bi içerledi. hala daha psikolojik olarak atlatabilmiş değil bu infertilite sorunu. inşallah sağsalim kızımızı kucağımıza aldığımızda herşeyi unutucaz. :Saruboceq:

benım esımde psıkolojıkmen kotu ya :(
heralde hamıle kalırsam duzelır

kızlarrr dert etmeyin walla daha dün gibi doğum kontrol hapına başladım bak o bitti lucrinin 9. sunu bugün oldum ve hastalandım şimdilik zaman çok çabuk geçiyo:)
bakalım hayırlısı ben yarın doktor neler diyecek noolucak onu çok merak ediyorum sabah 11 de doktora gidicem size neler oluduğunu hemen haber veririm akşamları erken yatıyorum ki sabah hemen oluversin :)

kızlarrr dert etmeyin walla daha dün gibi doğum kontrol hapına başladım bak o bitti lucrinin 9. sunu bugün oldum ve hastalandım şimdilik zaman çok çabuk geçiyo:)
bakalım hayırlısı ben yarın doktor neler diyecek noolucak onu çok merak ediyorum sabah 11 de doktora gidicem size neler oluduğunu hemen haber veririm akşamları erken yatıyorum ki sabah hemen oluversin :)

zaten sımdı gecerde transferde gecmez dıe dusunuyorum :)
sonu guzel olsunda varsın zamn gecmesın

Back
X