Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizleri bu duruma neler getirdi.
herşey ilk günkü gibi mi,öyleyse nasıl başardınız bunu.
hatalarınız oldu mu,affeden mi affedilen mi oldunuz.
ben yaptığım bir hatayla herşeyi mahvettim 1,5 yıl önce.deli divane bir adamı ilgisiz ruhsuz bir varlığa çevirdim.defalarca hatamı telafi ettiğimi düşünsem de o hala aynı.değişmedi ve sanırım öle kalıcak.5. yılı devirdik ve hala evlilik lafı etmiyor.güya mezun olunca evlencektik ki iki yıl geçti mezun olalı.benden bekleme diyor.ilişki şuan tali yoldaymış.zaman herşeyi yola koyarsa düzelcekmiş.şimdilik böyleymiş.herşey benim yüzümdenmiş.şimdi biz ne konumda olabilirmişiz o durum yaşanmasaymış.şimdi belki 30u bulurmuş evlilik.yaşımızda 25 26 daha 4 yıl var..
ben napmalıyım.ayrılsan dert ayrılmasan başka dert.sanki umrunda değilmişim gibi davranıyor.ama sevdiğini de söylüyor.ben gidersem saygı duycakmış,ölene dek sevecekmiş ve evlenmicekmiş.(kadınları pek sevmiyo benim yüzümden artık sanırım )kariyer yapıcakmış.
uuuff,bir de askere gidecek yakında.dönünce aynı şehirlerde olucaz allahtan. 4,5 yıl geçmiş olacak ama.
sizce eski haline dönermi biraz beraber güzel vakit geçirirsek dönünce?gerçi o üniverssitedeki gibi olamayız işten güçten diyor ama...ya da askerlik iyi gelir mi,evliliğe yaklaştırır mı onu.
ayyyy..valla nasıl bir sınav bu anlamış değilim..bir insan nasıl bu kadar kin tutabilir.unutmadı yaaa,unutturmuyor da..hatırlatıyo her fırsatta.ona sorsan ben açıyomşm konuyu.açmasam normal konuşsak herşey yoluna gircekmiş. var mı yorumu olan?bir akıl verin arkadaşlar.iki yıl boyunca okul bitisn diye onu bekledim.yerimde başkası olsa belki çoktaann evlenirdi.hala beklemelimiyim.ben mezun olalı 4 yıl oldu,onun 2 yıl..bu çocuk ne bekliyo anlamadım yaa.
kafayı yicem..
haa pardon ben yanlış anlamışım. şöyle demem gerekiyordu sanırım
evet çok hatalısın erkek arkadaşın ne dese haklı bekle yıllarca o eğer seni affetmeye layık görüyorsa evlenirsiniz...
empati yapmama olayını üzerime alındım bilmem haksızmıyım eğer öyleyse çok yanılıyorsun ve haksızlık ediyorsun...tecrübelerime dayanarak konuşuyorum..söylediklerim hoşuna gitmedi sanırım ama benim gördüğüm bu...
ve ben sadece seni düşünerek yazmıştım, yine söylüyorum bu çocuk seni bal gibi oyalıyor..seven insan kesinlikle böyle davranmaz... sen de halinden memnunsun...o halde size mutluluklar 30 larına kadar kendini suçlayarak bekle bakalım ve gerçekten içten söylüyorum dilerim yanılan ben olurum...
ya umursamazsa..
bu kadar zamnadan sonra böle bir ihtimal de var.hem de burnundan kıl aldırmayan birisi ise.
uff çok zoe bir adam çok zor bir durum yaaa...
tek yol ölürse unuturum gider ama başka türlü ondan vazgeçmek istemiyorum,başka bir şans vermek istemiyorum kendime.tutmak isityorum kendime verdiğim sözü.emeğime kıyamıyorum..