- 10 Ekim 2014
- 33.350
- 150.526
- 798
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Çocuk o konuşacak. Yolculukta böyle devam edecek. Büyük insanların keyfi için çocuğu sınırlandırmayı bırakın lütfen. Size kötü baksınlar, çocuğunuzdan önemli mi?
Ben henüz anne değilim bir anne adayıyım ve bende bu tarz durumlarda ne yapılır ne edilir hiç bilmiyorum . Tamam tabii ki çocuktur , biraz anlayış göstermek gerek ama hiç kimse de 5-6 saat boyunca sürekli bağıran , ses çıkaran bir çocukla yolculuk yapmak zorunda değil(sözüm şu anda konu sahibinin çocuğuna değil genel olarak )
Yani demem o ki , çocuk var ama çocuk şarkı söyleyebilecek yaşta ise ‘dur, sus’ da bilmesi gerekmiyor mu ? Yani bunu nasıl yapabiliriz ki ?
Bu çocuklar hiç bir şekilde oyalanmıyor mu ?
Ben de hep düşünüyorum , yani kendi çocuğum olunca nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
Konu sahibi size de kolay gelsin , kazasız belasız iyi yolculuklar dilerim
Cocukla yolculuga cikacaksan hazirligini yapacaksin
Bir canta oyuncak alicaksin yanina , sıkıldıkca bir tanesini vereceksin
O zaman cocukla yolculuk gayet keyifli gecer
onu gecsin artik yeni nesil dogar dogmaz sunnet oluyor =) onunla korkutamaz hanim teyze (!)en son yanımızdaki kadın sünnetçi var burda dedi
Çocuk normal. Tuhaf olan anneniz ve diğer yolcu. Sünnetçi var nedir ya! Nasıl izin verirsiniz çocuğunuzu böyle korkutmalarina.Hanımlar şu anda uzun yol gidiyoruz otobüse bindik bineli oğlum hiç susmuyo kendi kendine mırıldanmalar şarkıları tekrar tekrar söylemeler cam perde karıştırmalar 3 saattir konuşuyo nefes dahi almadan önde annem oturuyo ve sürekli uyarıyo en son yanımızdaki kadın sünnetçi var burda dedi Nasıl susturcam gerçekten yolculuktan gına geldi şu an
Hanımlar şu anda uzun yol gidiyoruz otobüse bindik bineli oğlum hiç susmuyo kendi kendine mırıldanmalar şarkıları tekrar tekrar söylemeler cam perde karıştırmalar 3 saattir konuşuyo nefes dahi almadan önde annem oturuyo ve sürekli uyarıyo en son yanımızdaki kadın sünnetçi var burda dedi Nasıl susturcam gerçekten yolculuktan gına geldi şu an
Ne kadar tuhaf insanlar var! Çocuk otobüste bağıracak da şarkı da söyleyecek konuşacak da öyle mi? Hem de küçük ve kapalı bir alanda uzun yolculukta başkalarını rahatsız edercesine. 4 yaşındaki çocuk durdan ve sustan anlar, izah edildiğinde nasıl anladığına şaşırırsınız, eline oylanacak bişeyler verildiğinde dikkatini o yöne verir.
Otobüste en az 25 kişiyi bir yolcunun çocuğunun gürültüsünü dinlemek zorunda bırakmak ve bunu da hak görmek güzel kafa vallahi.
Çocuk gerekli ortamda sınırını bilmeyi öğrenmeli bu kötü birşey değil ve çocuk özgüveninden birşey kaybetmez. Aksine çevresine duyarlı ve saygılı bir birey olarak yetişir sınırını bilmeyi öğrenen çocuk.
Bir de buldumcuk anneler ; çocuğunuzun gürültüsü sadece size sevimli ve tatlı gelebilir başkalarına gelmek zorunda değil.
Lütfen ama lütfen çocuklarınıza sınırını öğretin, çevresine duyarlı olmayı öğretin. Topluma faydalı bir birey olarak yetişmesini istiyorsanız bu çok çok önemli..
Sınırsız yetiştiriyorlar kuralsızlığın adı "ama o çocuk" olmuş
Hanımlar şu anda uzun yol gidiyoruz otobüse bindik bineli oğlum hiç susmuyo kendi kendine mırıldanmalar şarkıları tekrar tekrar söylemeler cam perde karıştırmalar 3 saattir konuşuyo nefes dahi almadan önde annem oturuyo ve sürekli uyarıyo en son 0yanımızdaki kadın sünnetçi var burda dedi Nasıl susturcam gerçekten yolculuktan gına geldi şu an
+1Bence o sünnetçi var diyen kadını susturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?