Uzun Yola Gidilir mi?

mertm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
348
18
96
İzmir
Merhabalar,
Ben 27. haftadayım. Ailem yaklaşık 12 saat uzaklıkta. Acaba bu haftalarda bu kadar uzun yol giden veye gidecek olan var mı? Kendi arabasıyla. Hamileliğimde bir sorun yok şükür.
Büyük ihtimal gitmeyeceğiz zaten. Eşimin ailesi 4-5 saat .Oraya gideceğiz. Ama nedense içimi bir burukluk kapladı buGÜN. Geçen yıl iki bayramda da gidemedim bazı sebeplerden. Bu bayram gitmezsem zaten kurbanda hiç gidemem. Acaba şimdi gitsek mi diye düşündüm. Ama yol da çok uzun. Ne dersiniz? Teşekkürler.

Merhabalar,
Ben 27. haftadayım. Ailem yaklaşık 12 saat uzaklıkta. Acaba bu haftalarda bu kadar uzun yol giden veye gidecek olan var mı? Kendi arabasıyla. Hamileliğimde bir sorun yok şükür.
Büyük ihtimal gitmeyeceğiz zaten. Eşimin ailesi 4-5 saat .Oraya gideceğiz. Ama nedense içimi bir burukluk kapladı buGÜN. Geçen yıl iki bayramda da gidemedim bazı sebeplerden. Bu bayram gitmezsem zaten kurbanda hiç gidemem. Acaba şimdi gitsek mi diye düşündüm. Ama yol da çok uzun. Ne dersiniz? Teşekkürler.

bence hiç bir yere gitme.ben geçen haftalarda 1 saatlik bi yol gittim lekelenmem oldu.korkudan evden çıkmıyorum
açılma felan yok çok şükür dr yoldanda olabilir dikkat etmek lazım dedi.
gerçi benimki tüp bebek ama olsun bu sene herşeyden eksik kalcaz ama olsun sağlıklı olsunda bebişle gideriz seneye inşallah.

keşke demektense otururum evimde.tabi son karar senin :16:

gideceğin yollar çok kötü değilse gidebilirsin gebeliğin çok yeni değil problemlerinde olmadıysa sorun olmaz 3 saatte bir mola verip dinlenirsin olmadı arka koltukta yatarsın.ben hamileyken 6 ssatlik yola gitmiştim 7 aylıktı bebiş hamileliğimde hiç sorun yoktu ama kanama lekelenme vs

bence hiç bir yere gitme.ben geçen haftalarda 1 saatlik bi yol gittim lekelenmem oldu.korkudan evden çıkmıyorum
açılma felan yok çok şükür dr yoldanda olabilir dikkat etmek lazım dedi.
gerçi benimki tüp bebek ama olsun bu sene herşeyden eksik kalcaz ama olsun sağlıklı olsunda bebişle gideriz seneye inşallah.

keşke demektense otururum evimde.tabi son karar senin :16:

Geçmiş olsun size. Kötü bir şey olmamasına sevindim. Evet haklısın galiba. En iyisi gitmemek. Ama nedense bugün kötüydüm. Bayram yüzünden herhalde. İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini.

gideceğin yollar çok kötü değilse gidebilirsin gebeliğin çok yeni değil problemlerinde olmadıysa sorun olmaz 3 saatte bir mola verip dinlenirsin olmadı arka koltukta yatarsın.ben hamileyken 6 ssatlik yola gitmiştim 7 aylıktı bebiş hamileliğimde hiç sorun yoktu ama kanama lekelenme vs

Yollar kötü değil, şehirler arası yol. İki hafta önceki kontrolde her şey normaldi. Doktor da iki sat mola vererek git dedi ama ben 5 saatlik yolu sormuştum. 12 saat biraz çok gibi geliyor. Teşekkürler.

ben gıtme derım cnm ne olur ne olmaz benım dr um önermemıştı gercı benım plesanta tam yerınde degıldı ama yınede gıtmesen ıyı olur bence 1 2 arkadaş vardı kasım annelerınden tatıden gelınce lekelenmerı oldu korktular halıyla

ben gıtme derım cnm ne olur ne olmaz benım dr um önermemıştı gercı benım plesanta tam yerınde degıldı ama yınede gıtmesen ıyı olur bence 1 2 arkadaş vardı kasım annelerınden tatıden gelınce lekelenmerı oldu korktular halıyla

Sağol canım. Evet gitmeyeceğim kendi memleketime. Ama eşimin ailesine gideceğiz. Toplam 5 saat. Eşim dura dura gideriz dedi. Ama ben yarın dr. gidip muayene olup sormayı düşünüyorum.

kızlar bende 29 haftalıkken 8 saatlik bir yola çıkmayı düşünüyoruz.
dr.um geçen ay ki muayenede sıkıntı olmaz dedi. kendi aracımızla saat başı mola vererek gitmeyi düşünüyoruz.

sizce?

yol bilecikten ayvalığa...

Merhabalar,

merhaba bende aynı haftadayım hiç merak etme hiçbirşey olmuyor ben konyada yaşıyorum ama ailem trabzonda çok şükür sağ salim gittim geldim hiçbir sorunum olmadı çok mola verdik kan dolaşımı olsun diye yürüdüm molalarda korkma bence..

merhaba bende aynı haftadayım hiç merak etme hiçbirşey olmuyor ben konyada yaşıyorum ama ailem trabzonda çok şükür sağ salim gittim geldim hiçbir sorunum olmadı çok mola verdik kan dolaşımı olsun diye yürüdüm molalarda korkma bence..

çok şükür. sizin adınıza çok sevindim. bende iki hafta sonra çıkıcam 29 haftalıkken. o yüzden tereddütteyim. cevabını okuyunca çok sevindim. kaç saat sürdü yolculuğunuz?

normalde trabzon 15 saat ama eşim sağolsun iyi araba kullanıyor 13 saatte vardık tabi 2 saatte bir 10 dk.lık yürüyüş yapın mutlaka şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim

Arkadaşlar komiktir ama ben su an allahımın izni ile 7 aylığım tam tamına doktorum 7 aydır izin vermiyor gideceğim yerde 2 saatlik ama nuh dedi peygamber demiyor kadın her türlü seceneği sundum kendi aracımızla mola verererek dedik olmadı otobüste koridorda yürürüm otobüsle gideyim dedim yine olmadı anlayacağınız yaza kadar bana bir yere gitmek haram olacak çünkü kasımda doğuracağım 6-7 aylık ken bebeğim yaza denk geliyor artık yaza babuşumuz bizi gezdirir o da bunaldı bende allahtan hayırlısı ile kızımı dünyaya getirmeyi nasip etsinde inanın su an gezmeyi bir yana bıraktım 3 gün bayram boyunca da evden çıkmadım yakın akrabalara gittik ve annemlere yürüyerek bayramım bu şekilde de bitti. En iyisi doktoru dinlemek sonra keşke diyeceğimehiç yola çıkmam daha iyi arkadaşlar doktora bende eşimde uyduk allahımız yardımcımız olsun hepimizin :):49:

30 haftalık hamileym bayramda 18 saattlik ist trabzon yoluna gittm hiç bir soun olmadı cok sukur eger hamilelgnde bir sorun yok ise bence gidebilirsn

ben de yaklaşık 10 saatlik yola gittim ve bugün döndüm.şükür bir sorun çıkmadı. iki- üç saatte bir mola verdik. korktuğum gibi olmadı.

gebeliği riskli olmayanlar için yolculuk yorgunluk ve rahatsızlık veriyor.hamileliğimin 6. ayından beri hergün arabadayım uzun yolculuklarım da çok oldu ankara maraş ,ağrı maraş,maraş ankara gidip durdum.kanamam olmadı hiç allaha şükür sadece yolculuk sonrası akıntım artıyor.yolculuk sırasında bol su içmeyi unutmayın sakın...

Back
X