Uzun zaman sonra eski eşimi gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cano77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
39
22
38
29
Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce boşanma sürecinde olduğum eski eşim oğlumu görmeye geldi ve avukatıma benimle de konuşmak istediğini söylemiş anlaşmalı boşanma için kobuşmak istiyonuş. Bnde avukatıma zaten şartlar belli neyi konuşcak ben istemiyorum dedim. Avukatımla beraber oğlumu götürdüm babasına onlar kafede oturdular ben dışarda bekledim sonra avukatım geldi beni ikna etti götürdü. eski eşim olacak şahıs tahmin ettiğim gibi boş laflar için çagırmış benimle pazarlık yapıyo nafaka veririm ama bilezik veremem fedakarlık yapalım falan cart curt bişeyler söylüyo. Soru soruyorum cevap vermiyo durup suratıma bakıyo. Bide konuşmasına artık bu iş bitsin uzamasın zaten bundan sonra bişey olacağı da yok! Bakın bu cümle! Sanki ben bişey olsjn diyorum da onun dediğine bakın. Herneyse çok uzattım sonuç olaral o gittkten aonra çok değişik hissettim tam tarif edemiyorum böyle uzun zamandır görmediğim ailemden olan bi yakınımı görmüş gibi hissediyorum, onunla küstükten sonra barıştıgımızdaki içimdeki mutluluk gibi hissedşyorum ama tam tarif edemiyorum. Kendi kendime diyorum hala o salagı mı seviyosun sevilecek bişeyi yok tanısıklıgımız evliliğimiz boyunca yüzümü güldürmedi neyini sevcekain diyorum. İşin içinden çıkamıyorum niye böyle hissettiğimin. Bu arada yaklaşık 1,5 senedir boşanma aşamasındayız. Bnde size sormak istedim sizce ben neden böyle hissettim sohbet etmek istiyorum sisiznle

Uzun zamandır görmediğiniz için böyle hissetmeniz normal bence... kesinlikle taviz vermeyin
Yok yok asla allah korusun büyük konuşmıyım asla diyerek ama benim isteklerim belli onları versin boşanalım. Sonra hayatımdan çıksın hiç uğramasın

Önceki konunuza baktım. Benzer sorular var. Ne istediğinizin farkında olmadığınızın bilincinde misiniz?

Ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama 1,5 yıldır boşanmaya çalıştığınız sebepleri aklınıza getirin.
Bu aşamada duygu karmaşası yaşamayın boşverin.
Evet sürekli onları aklıma getirmeye çalışıyorum, istemsizce hep o günü düşünüyorum

Duygusal boşluktasın sebebi bu.. Kolay değil sonuçta yaşadıkların tabi ki böyle hisler içinde olacaksın zamanında sevmişsin ki evlenmişsin.
Konuyu bilmiyorum ama seni bu noktaya getirdiyse taviz verme. Olur böyle duygular zamanla geçecek sen haklarını al yüz göz olmamaya çalış. Sabırlar dilerim umarım bu süreci kolay atlatırsın.

1.5 sene önce kararı vermişsiniz, bir anlık duygusal bir karar değil bu. Emek verdiğiniz bir evliliğiniz ilgili böyle hissetmiş olabilirsiniz.
Adam hiç sizin gibi hissetmemis Ama sanki kurbanlık alır gibi pazarlığını yapmaya çalışıyor hala.
Duygu sıfır çok üzücü

Demekki çok nefret ederek bosanmiyorsunuz içinizde hala bi sıcaklık var. Aklınızı karıştırmayın hayırlısı olsun hakkınızda

Bana nedense tuhaf gelmedi. Sonuçta bir zamanlar sevmiş. Uzun zaman görmeyince ilk an görünce tuhaf olmuştur. Sonra zaten neden boşanacağını düşününce bunlardan kurtulmuştur

Etrafımda ayrılan arkadaşlarımda gözlemledigim eger hala eski partnerinin ismini sık sık anıyorsa,çok öfkeliyse hala,keşke böyle olmasaydı şeklinde konuşuyorsa anlıyorum ki sevgi kırıntısı kalmış. Sizin için sokaktan geçen bir yabancıdan farkı kalmadığında anlıyorsun herşeyin bittigini..
Ben de boşandım birkaç ay oluyor. Çok kötü eziyet cektigim bir evlilikten çıktım. Zor oldu süreç,ama sonuca her gün şükrediyorum

Nefret etmiyorsunuz demekki..
Bir özlem var,bir evliliğin bitisinin verdiği duygusallık...
Hepsi geçici
Zaten gözden de çıkarmış olduğunuzu anlıyorum yorumlarinizdan, üstüne düşünmeyin çok fazla artık

Bu videoyu mümkünse izlemenizi istiyorum "İnsanoğlu yanlışa bile alışıyor" sözü tamda size çok uygun. Yıllardır yüzünü güldürmeyen adamı içten içe hala seviyorsun belkide

Bu videoyu mümkünse izlemenizi istiyorum "İnsanoğlu yanlışa bile alışıyor" sözü tamda size çok uygun. Yıllardır yüzünü güldürmeyen adamı içten içe hala seviyorsun belkide
İzledim çok güzel bir video gerçekten hal seviyorum diyemem ama başka bir yorumda bir arkadas duygusal boşluktan demiş ona yüzde yüz katılıyorum duygusal boluktan ve uzun yılların verdiği tanısıklıktan böyle hissediyor olabilirim

Hakkınız ne ise onu alın. Ona da he diyip geçin hiç tartışmaya dahi girmeyin bence. Sizi strese sokmasına müsade etmeyin. Pazarlığı gitsin pazarda yapsın.
Zaten bundan sonra görüşmek istese de görüşmücem

Evet çok haklısınız malesef bence de duygusal boşluktan… umarım bu süreç biran evvel haklarımın hepsini almış olarak çabucak biter hayırlısıyla

Adam o kadar paraya düşkün ki onun pazarlıgını yapıyo nafaka verirmiş ama benim bileziklerimi satmıştı 4 tane onları alamam diyo biz zaten 100 gr altın mehir kestik diyo yani 4 tane bileziğim varmış gibi söylüyo yalan söylüyo halbuki videolar hala bnde 150 gr mehrim var. Ve 4 taneyi satıp iş yeri açtı

Demekki çok nefret ederek bosanmiyorsunuz içinizde hala bi sıcaklık var. Aklınızı karıştırmayın hayırlısı olsun hakkınızda
Aslında nefret ettiğimi düşünüyordum görünce de bişey hissetmedim ama sonrasında böyle hissettim. Ama kesinlikle boşanmam gerektiğini biliyorum hiç mutlu etmedi beni

Evet çok dogru tanımlamışsınız bir çok duyguyu aynı anda yaşıyorum keşke onunla tanısmasaydım diyorum sonra dşyorum ki keşke iyi bir insan olsaydı da öocugumuzu birlşkte büyütseydik fslan..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…