Uzun zaman sonra eski eşimi gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlattıklarınıza göre bende de sevgi kırıntısı kalmış gözüküyor ama ben öylr düşünmüyordum taki bu yazdıklarımk hissedene kadar. Ama zamanla geçecek eminim. Olmaması gereken bir evlilikti narsistin ve saygısızn tekiymiş zamanla anladım

İnsan uzun zamandır görmediği bir hayvanını görse bile ne kadar yakınlık hisseder. Böyle hissetmeniz normal yani arkanıza bakmadan devam edin.

Acaba onu seviyor muyum gibi bir duygu var içinizde
Ya da bir adım atsa yeniden dener miyim çocuğumuz da var nasıl olsa düşüncesi de olabilir.

Evet çok dogru tanımlamışsınız bir çok duyguyu aynı anda yaşıyorum keşke onunla tanısmasaydım diyorum sonra dşyorum ki keşke iyi bir insan olsaydı da öocugumuzu birlşkte büyütseydik fslan..
Ayni cümleleri ben de kuruyorum,bütün anneler aynı şeyleri düşünüp söylüyor

Duyguların karışmış olabilir.
Sonuçta hayatı paylaştığın çocuğunun babası.
Keşke böyle olmasaydu tabi.
Haklarınu al asla vazgeçme

Acaba onu seviyor muyum gibi bir duygu var içinizde
Ya da bir adım atsa yeniden dener miyim çocuğumuz da var nasıl olsa düşüncesi de olabilir.
Acaba onu sevşyor muyum değil de sevmediğim halde niye böyle hissettim diye düşündüm ilk sonra arkasından sizin söylediğinix şeyi düşündüm. Ama tüm yaşadıklarımı düşününce iş yine boşanmaya geliyor sonucta huyu suyu değişecek değil 7sinde neyse 70inde odur diyr boşuna dememişler

Zamanla geçecektir
Henüz her şey için çok yeni

Dışarda ne adamlar var. Ayrıca bana sevgi gibi gelmedi. Aklınızda acabalar kalmış

Şimdilik böyle hissetmeniz çok normal ancak insan zamanla her şeye alışıyor. Boşanınca kafanızda tamamen bitecektir ve ona göre yolunuzu çok daha net çizersiniz. Umarım hakkınızda her şey güzel olur

Umarım öyle olur çok teşekkürler

Dışarda ne adamlar var derken anlayamadım hangi manada dediniz. Evet acabalar kalmış olabilir haklısınjz
Yani eski eşinizi aratmayacak yeni kişiler tanıyabilirsiniz. Eskilere veda edin demek istedim.

Adam yüzünüze karşı bilezikleri vermem hesap kitap peşinde siz pembe hayaller
Canım pembe hayal kurduğum yok sadece neden böyle hissettiğimi sordum ve gelen cevaplardan anlıyorum ki boşanma aşamasında olanlarda böyle ve benzeri hisler normalmiş hepsi bu kadar yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…