Anlattıklarınıza göre bende de sevgi kırıntısı kalmış gözüküyor ama ben öylr düşünmüyordum taki bu yazdıklarımk hissedene kadar. Ama zamanla geçecek eminim. Olmaması gereken bir evlilikti narsistin ve saygısızn tekiymiş zamanla anladımEtrafımda ayrılan arkadaşlarımda gözlemledigim eger hala eski partnerinin ismini sık sık anıyorsa,çok öfkeliyse hala,keşke böyle olmasaydı şeklinde konuşuyorsa anlıyorum ki sevgi kırıntısı kalmış. Sizin için sokaktan geçen bir yabancıdan farkı kalmadığında anlıyorsun herşeyin bittigini..
Ben de boşandım birkaç ay oluyor. Çok kötü eziyet cektigim bir evlilikten çıktım. Zor oldu süreç,ama sonuca her gün şükrediyorum
İnsan uzun zamandır görmediği bir hayvanını görse bile ne kadar yakınlık hisseder. Böyle hissetmeniz normal yani arkanıza bakmadan devam edin.Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce boşanma sürecinde olduğum eski eşim oğlumu görmeye geldi ve avukatıma benimle de konuşmak istediğini söylemiş anlaşmalı boşanma için kobuşmak istiyonuş. Bnde avukatıma zaten şartlar belli neyi konuşcak ben istemiyorum dedim. Avukatımla beraber oğlumu götürdüm babasına onlar kafede oturdular ben dışarda bekledim sonra avukatım geldi beni ikna etti götürdü. eski eşim olacak şahıs tahmin ettiğim gibi boş laflar için çagırmış benimle pazarlık yapıyo nafaka veririm ama bilezik veremem fedakarlık yapalım falan cart curt bişeyler söylüyo. Soru soruyorum cevap vermiyo durup suratıma bakıyo. Bide konuşmasına artık bu iş bitsin uzamasın zaten bundan sonra bişey olacağı da yok! Bakın bu cümle! Sanki ben bişey olsjn diyorum da onun dediğine bakın. Herneyse çok uzattım sonuç olaral o gittkten aonra çok değişik hissettim tam tarif edemiyorum böyle uzun zamandır görmediğim ailemden olan bi yakınımı görmüş gibi hissediyorum, onunla küstükten sonra barıştıgımızdaki içimdeki mutluluk gibi hissedşyorum ama tam tarif edemiyorum. Kendi kendime diyorum hala o salagı mı seviyosun sevilecek bişeyi yok tanısıklıgımız evliliğimiz boyunca yüzümü güldürmedi neyini sevcekain diyorum. İşin içinden çıkamıyorum niye böyle hissettiğimin. Bu arada yaklaşık 1,5 senedir boşanma aşamasındayız. Bnde size sormak istedim sizce ben neden böyle hissettim sohbet etmek istiyorum sisiznle
Ayni cümleleri ben de kuruyorum,bütün anneler aynı şeyleri düşünüp söylüyorEvet çok dogru tanımlamışsınız bir çok duyguyu aynı anda yaşıyorum keşke onunla tanısmasaydım diyorum sonra dşyorum ki keşke iyi bir insan olsaydı da öocugumuzu birlşkte büyütseydik fslan..
İnsan uzun zamandır görmediği bir hayvanını görse bile ne kadar yakınlık hisseder. Böyle hissetmeniz normal yani arkanıza bakmadan devam edin.
Acaba onu sevşyor muyum değil de sevmediğim halde niye böyle hissettim diye düşündüm ilk sonra arkasından sizin söylediğinix şeyi düşündüm. Ama tüm yaşadıklarımı düşününce iş yine boşanmaya geliyor sonucta huyu suyu değişecek değil 7sinde neyse 70inde odur diyr boşuna dememişlerAcaba onu seviyor muyum gibi bir duygu var içinizde
Ya da bir adım atsa yeniden dener miyim çocuğumuz da var nasıl olsa düşüncesi de olabilir.
Evet haklısınız inşallah biran evvel biter bu işDuyguların karışmış olabilir.
Sonuçta hayatı paylaştığın çocuğunun babası.
Keşke böyle olmasaydu tabi.
Haklarınu al asla vazgeçme
Yaa gercekten öylr mi bunu duyduguma sevindim demekki yalnız ben öyle düşünmüyomuşum. Gercekten buradaki yorumlar içimş rahatlattı çok sağolunAyni cümleleri ben de kuruyorum,bütün anneler aynı şeyleri düşünüp söylüyor
Zamanla geçecektirAcaba onu sevşyor muyum değil de sevmediğim halde niye böyle hissettim diye düşündüm ilk sonra arkasından sizin söylediğinix şeyi düşündüm. Ama tüm yaşadıklarımı düşününce iş yine boşanmaya geliyor sonucta huyu suyu değişecek değil 7sinde neyse 70inde odur diyr boşuna dememişler
Umarım öyle olurZamanla geçecektir
Henüz her şey için çok yeni
Dışarda ne adamlar var derken anlayamadım hangi manada dediniz. Evet acabalar kalmış olabilir haklısınjzDışarda ne adamlar var. Ayrıca bana sevgi gibi gelmedi. Aklınızda acabalar kalmış
Umarım öyle olur çok teşekkürlerŞimdilik böyle hissetmeniz çok normal ancak insan zamanla her şeye alışıyor. Boşanınca kafanızda tamamen bitecektir ve ona göre yolunuzu çok daha net çizersiniz. Umarım hakkınızda her şey güzel olur
Güzel bir benzetme olmuşYolda bir pisliğe bastığınızı düşünün geri döndüğünüzde tekrar basar mıydınız?
Yani eski eşinizi aratmayacak yeni kişiler tanıyabilirsiniz. Eskilere veda edin demek istedim.Dışarda ne adamlar var derken anlayamadım hangi manada dediniz. Evet acabalar kalmış olabilir haklısınjz
Canım pembe hayal kurduğum yok sadece neden böyle hissettiğimi sordum ve gelen cevaplardan anlıyorum ki boşanma aşamasında olanlarda böyle ve benzeri hisler normalmiş hepsi bu kadar yaniAdam yüzünüze karşı bilezikleri vermem hesap kitap peşinde siz pembe hayaller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?