- 25 Şubat 2017
- 923
- 1.105
- 63
Konumu bilen biliyor. Ozet geceyim Ailemin sevdiğim adamın işinden dolayı istemediğini. Erkek kardesim 9 aydır hiç konuşmuyor mesajlarima cevap vermiyordu. Memlekete geldim ve onlarda geldi. Aldı karşısına benimle konuştu. Öncelikle teyzeme halama dediğim için kızdı. Daha sonra hakaretler yağdırdı. Ben aileme girmesini istemiyorum dedi. Benim için bittin tamamen dedi. Eşi yumuşatmaya çalışsa da dinlemedi. Evime gelme Allah belanı versin sabaha çıkamayasın gibi cumleler kullandı. Güya telefon kayitlarimiza bakmış bir sürü kötü laf söyledi serefsizin teki o küfürler... Ben vazgecmiyorum tanimani ailesini karşına alıp konuşmani istiyorum dedim . sildi tamamen sildi artık bittin dedi. Eşiyle konuştum annem ilk basta keske olumlu konusmasaymis aptallık etti demiş eşine... Herşeyi acitasyona bağladı adın çıktı inşallah pişman olup gelirsin kapıma o zaman suratına o kapıyi kapatacağım dedi. Gece gece herseyi gectim de allah belanı versin kelimesi icime çok oturdu. Nefes alamıyorum paylaşmak istedim duvarlar uzerime geliyor