valla sunu anlamıyorum...burda bayanlar genelde eşim anne kuzusu...eşimin ailesi soyle...eşimin ailesi muhafazakar...eşimin ailesi gelenekci....gorucu usuluyle zannedersem bır haftada evleniyor bu mıllet...bir gecede hiçbir aile ne muhafazakar ne modern ne gelenekci olur...nişanlılık donemı hatta şimdilerde flort donemınde hiçmi anlamıyorsunuz hiçmi gozlemlemıyorunuz...yoksa nasılsa seviyoruz birbirimizi aramızda herşey hallolur diyemı duusnuluyor...kusura bakmayın turk aile yapısı nekadar cekırdek ailede olsa akrabasıylada gorusmek zorunda annesiylede babaıylada tabıkkı kalacaksınız...onagore kımsesi olmayan birini tercıh edin...sabrınız yoksa...ask ve sevgi demekkı herseyı halletmıyormus...ben gorucu usuluyle evlenen biri olarak kı bizim zamanımızda oyle cok gezip biribirini tanıma ımkanıda yoktu...eşimi ve ailesini olumlu olumsuz ne gozlemledıysem 20 yıldır hıc degişmedi...cok sukur...acaba gorucu uuluyle dahamı mantıklı baktım olaya bilmiyorum...şimdi daha sanslısınız daha cok ınceleme ımkanınız var...ben hiçbir erkegin nısanlıyken prens hemen evlenince kurbaga oldugunu duunmuyorum..kurbagayı prens gormeyı verin.....
Valla annesi açısından tam olarak öyle oldu da diğer konularda sevgiliyken gördüğüm gibi ancak şu var ki hani derler ya evlenilmesen görülmüyor diye işte o gerçek.Sevgiliyken hem daha basit herşey hem de diyorsun ki çocuk kafanla ya sevgimizle hakkederiz,yada sabrederiz vs vs.Yoksa ne o ne ben değişmedik.Sadece belli şeyler yaşanıp üst üste bindikçe yıpranıyor insan ve daha ne kadar dayanırım acaba diye kendini test ediyor insan.
İş ne olursa olsun eşte bitiyor maalesef.
Ben her zaman objektif ve hakkaniyeti gözetme derdinde bir insan oldum,hayatımın her alanında.
Oldu ki,eşimin ailesi çok ters asla anlaşamadığımız insanlar da olabilirdi ha ben görmüyorum çoğu şeylerini hala o ayrı ama insan bu noktada eşinden şunu bekliyor;ya hanım annem yahut babam şöyle şöyleler ama ne yapalım onlar da büyüğümüz gibi.
Yada işte biliyorum bu yoğunluk seni yoruyor,kalabalık bir ailem ve eski kafa bir yapım var ama sen benim yanımda oldukça güzel hem birlikte gülecek bahaneler buluyoruz boşver gibi şeyler demesini.
Ha çok mu zor bunları söylemek,bence hayır.Ben bu şekilde konuşup yeri gelince ailemi iyisiyle kötüsüyle ele alıp neyse söyleyip yine yeri gelince bir şeylere hayır diyorsam aynısını ondan beklemek çok da zor değil yahu.Hani nerede karşılıklı saygı?
Kadın isteyince yeter ya gerek yok
Erkek isteyince hemen aaa olmaz mı?
Ben burada bocalıyorum işte