- 2 Temmuz 2023
- 1.409
- 966
- 53
- 27
- Konu Sahibi denizperisii
-
Bir kere gordum cift cizgiyi o an dunyam durdu sandim.. ama sevincim 1 hafta kadar surdu.. somra dis gebelik oldugunu ogrendim cok zor bi surec gecirdim.. yani cift cizgiyide hayirli bir sekilde istemek gerekirmisss.. size bana ve tum isteyenlere hayirli saglikli bir gebelik ve ardindan hayirli saglikli dogum nasip etsin rabbimmBiz de görecek miyiz bir gün???
1 yıl dolmadan her ay çok normal olmaması canım… 1 yıldan sonra umut düşüyor, daha zamanın var inşallah olurİnşallah çift çizgiyi en kısa sürede görürüz yaşarız o duyguyu7 aydır bekliyoruz
I-ıııhh ben varımHer ay cift cizgi görüp hamile olmamakta üstüme yok
Meğer ne çokmuşukkbende varimmm
Her ay cift cizgi görüp hamile olmamakta üstüme yok
Hayırlı sağlıklı gebelikler nasip olsun hepimizeÇift çizgi görmekte yetmiyo iki kere gördüm bir kürtaj bir kimyasal. Artık çiftte görsem havalara uçamam. Bir yanımda hep korku olucak
Meğer ne çokmuşukktestlere verdiğim tepki
O sırada gelenlervalla kulüpte çoğu bu konuya gelecek
Ben dört yıl boyunca her ay o testi yaptım ta ki geçen yıla kadar şuan oğlum yaşasaydı iki aylık olacaktı bjr kere gördüm ve ağlaya ağlaya şükür namazı kıldım ama sonra oğlumu kaybettim rabbim herşeyi n hayırlısını nasip etsin kimseye evlat acısı cektirmesinBiz de görecek miyiz bir gün???
Beni iki şey ayakta tutuyorHarika Bi dahakine yarışalımşaka Bi yanada aşırı can sıkıyor hele bir kere 5 tane aldım hepsi pozitif ama kanda negatif o ay çok büyük yıkılmıştım
Buda hamile kalıp grubu terk etme hızlarıAyy kız nesin alemsin ya bizimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?