- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Yok ben evde aglayanlara neden sınır oldugumu ınanmadıgımı belirttim. bilemem secıp secmedıgını. Zaten secme hakkı yok.iş seçiyor diye bir şey yazdım mı ben?
Yok ben evde aglayanlara neden sınır oldugumu ınanmadıgımı belirttim. bilemem secıp secmedıgını. Zaten secme hakkı yok.
Insallah ıstedıgınız dilediğiniz gibi olur Hersey. Allah kolaylık versınBir erkek olarak sorumluluklarının farkında ve şuan da çaresiz kaldığı için ağlıyor.
Yoksa evde yatıp, iş bulamadım diye duygu sömürüsü yapmıyor.
Günlük işlere gidip geliyor zaten, market işi olsa onu da yapar.
Bak canim isteyen adama is cok yeterki istesin.ben kadin halimle bugünde is biliyordum yemin ederim ayni gun de buluyorum ertesi gun ise gidiyordum.kocanin isine gelmiş senin duygularına oynuyor gibi geldi.2 ay az bi süre degil hicmi is yok yani.eger yoksa ben neden heryerde bay bayan eleman aranıyor yazisi görüyorum.hadi varsayalım yok.gider tutun filtre makina alır evde sigara yapip satar .biliyorsunuz sigara cok zamlandı herkez tütüne sardi. Enkazından bunuda yapar.evde oturan erkeklere gercekten gicik oluyorum.
Kamu spotu: sigara sağlığa zararlıdır icmeyiniz.iciyorsanizda tutun icin cok pahali malum
onlar da hep maddyatla alakalı be lalemSen yeterli gelseydin,kendini toparlardı di mi?
Artı sen de zarar görmeye başlamışsın.
Karı koca aile terapiste gitseniz,iyi olacak.
Birbirinize zarar veriyorsunuz hem de bile bile bence.
Tamam kuzum ozaman vasıflı vasıflı otursun evde yapacak bisi yok sende pışpışlamaya devam etVasıfsız olsa anlarım ama 15 yıllık iş tecrübesine sahip adam elinde cv si bay bayan eleman aranıyor yazan yere gidince, işveren diyor ki " bu kadar vasfın var ben seni hiç bir anlamda tatmin edemem "
Umarım neden iş bulamadığını anlatabilmişimdir :)
Duygularımla oynamasına hiç yorum yapmayacağım :)
bay bayan aranıyor un açılımını biliyor musunuz?Bak canim isteyen adama is cok yeterki istesin.ben kadin halimle bugünde is biliyordum yemin ederim ayni gun de buluyorum ertesi gun ise gidiyordum.kocanin isine gelmiş senin duygularına oynuyor gibi geldi.2 ay az bi süre degil hicmi is yok yani.eger yoksa ben neden heryerde bay bayan eleman aranıyor yazisi görüyorum.hadi varsayalım yok.gider tutun filtre makina alır evde sigara yapip satar .biliyorsunuz sigara cok zamlandı herkez tütüne sardi. Enkazından bunuda yapar.evde oturan erkeklere gercekten gicik oluyorum.
Kamu spotu: sigara sağlığa zararlıdır icmeyiniz.iciyorsanizda tutun icin cok pahali malum
onlar da hep maddyatla alakalı be lalem
tek maaşla ancak geçiebiliyorlarsa nasıl yapsınlar psikolog aile terapisti vs
devlet de de var psikiyatrist ama randevu çok çok zor
konu sahibi Allah yardımcınız olsun
Allah şifalar versin tabi çok zorEvimiz kira, kredi kartı borcumuz vs
Geçinmeyi hiç söylemiyorum bile
O kadar çok sıkıntı var ki vücudum pes etti artık
bay bayan aranıyor un açılımını biliyor musunuz?
35 yaşını aşmamış istiyor mesela marketlerde bile
Marketlerde bile yazmaktan kastım hani diyoruz ya hiç olmazsa markete girsin
mesela seni üni mezunu tecrübeli gördü
vasfın yüksek be seni memnun edemem diyor işveren adayı
haberiniz var mı bunlardan?
Allah şifalar versin tabi çok zor
güneşli günler de gelecek yakında inşallah
Ben hic boyle bisi duymadim. Yaşınız su olsun yazmiyor.bay bayan aranıyor yaziyo.en son cama bu yaziyi ellerimle ablamin işyerine astigimda .50 yasinda bulasikci aldi ablam.bay bayan aranıyor un açılımını biliyor musunuz?
35 yaşını aşmamış istiyor mesela marketlerde bile
Marketlerde bile yazmaktan kastım hani diyoruz ya hiç olmazsa markete girsin
mesela seni üni mezunu tecrübeli gördü
vasfın yüksek be seni memnun edemem diyor işveren adayı
haberiniz var mı bunlardan?
Yok ya is verenler seni tatmin edemem falan demiyor pek.Vasıfsız olsa anlarım ama 15 yıllık iş tecrübesine sahip adam elinde cv si bay bayan eleman aranıyor yazan yere gidince, işveren diyor ki " bu kadar vasfın var ben seni hiç bir anlamda tatmin edemem "
Umarım neden iş bulamadığını anlatabilmişimdir :)
Duygularımla oynamasına hiç yorum yapmayacağım :)
bay bayan aranıyor yazıyor içeri girdiniz mi ilk yaş soruluyorBen hic boyle bisi duymadim. Yaşınız su olsun yazmiyor.bay bayan aranıyor yaziyo.en son cama bu yaziyi ellerimle ablamin işyerine astigimda .50 yasinda bulasikci aldi ablam.
Konu sahibinin esi henuz genc mevzu yassa eger. Muhendıs arkadasım markette reyon duzenlemese, seni tatmin edemem dıyıp ise alınmadıklarına da ınanıcam ama yok yani. Adam Muhendıs aMa markette reyonda calısıyor.bay bayan aranıyor yazıyor içeri girdiniz mi ilk yaş soruluyor
ablanız iyi niyetliymiş sağolsun
ben dayatma yapmadımKonu sahibinin esi henuz genc mevzu yassa eger. Muhendıs arkadasım markette reyon duzenlemese, seni tatmin edemem dıyıp ise alınmadıklarına da ınanıcam ama yok yani. Adam Muhendıs aMa markette reyonda calısıyor.
Hanı herkes bildigini savunuyor, keske tek dogru kendı bildigimızmıs gibi dayatmaya calismasak.
Yok ya is verenler seni tatmin edemem falan demiyor pek.
İsteyen reyon duzenleyebılıyor.
Duygularınızla oynamasına oyle bisey yok diyip mı bisey demiyorsunuz, farkındayım ne diyim mi dıyorsunuz
Konu sahibinin esi henuz genc mevzu yassa eger. Muhendıs arkadasım markette reyon duzenlemese, seni tatmin edemem dıyıp ise alınmadıklarına da ınanıcam ama yok yani. Adam Muhendıs aMa markette reyonda calısıyor.
Hanı herkes bildigini savunuyor, keske tek dogru kendı bildigimızmıs gibi dayatmaya calismasak.
Nerden bılıyorsunuz arkadasıma sorulmadıgını?ben dayatma yapmadım
arkadaş her yer ilan dediğinde içeride daha değişik kriter aranabildiğini söyledim
arkadaşınıza sorulmayacağı tutmuş
Ben is yok dıyen insanlara evde aglamalarına duygu somurusunden baska bisey olmadigina diretıyorum diger konular sızın Yasadıgınız gibidir. Gercekten uzgun insan agzıyla ise yaramazın tekıyım dıyıp sizi zona yapmaz stresten diyorum.Kendi yaşadığım olayı bile hayır benim dediğim doğru diye direttiğiniz sürece inat etmeyeceğim çünkü ne desem boş siz kendinizi haklı görüyorsunuz. Amacım polemik yaratmak falan değil. Ne yaşadığımı, eşimin ne kadar savaştığını kendim biliyorum. Ben burada sıkıntımı paylaşıp rahatlamaya çalışıyorum, sizlerin bu yorumları yüzünden daha da çok geriliyorum. Zaten rahatsızım he diyip geçiyorum.
Anladım sizin arkadaşınız mühendis ve markette çalışıyor.
Benim eşimde önceki işinde Ege Bölge sorumlusuydu ve geçen gün şoförlüğe gitti.
Size göre evde kalmış benim duygularımla oynuyor oluyor.
Yaşayan bilir.
Düşmeden anlayamaz insan ne yaşadığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?