- 8 Haziran 2017
- 488
- 445
- 53
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Iki kez zona oldum. Birisi 12 yasindayken, digeri 41 yasinda. Bagisiklik sistemin zayifladigi an oluyor. Evet agrilari oluyor ve malesef pek de yapilacak birsey yok doktorunuz muhtemelen antiviral bir ilac vermistir yine de viral enfeksiyon icin cok da yapilacak birsey yok. Bagisiklik sisteminizi guclu tutmaya calisin. Cok gecmis olsun.Araştırdım bende gençler de olma olasılığı %20 diyor, yaşlılarda bu oran %50-60
İçine atma hiç bir şeyi dedi
Çabuk geçsin ağrısı çok fena
O zonamiymis,benim de ayni yerde olmustu.Kızlar günaydın
Evlendiğimizden beri sürekli maddi sıkıntılar, sorunlar peşimizi bırakmadı.
Eşimin durumundan da haberiniz vardır. 2 ayı geçti hala iş bulamadı. Bu durum bizi maddiyattan çok, manevi olarak yıprattı.
Ben çalışıyorum eşim evde ve size şöyle diyeyim şuan 6 aylık bebek gibi!
Onu üzmemek adına üstüne çok gitmiyorum, konuşmuyorum. Konuşsam da ona iyi olacağımızı, bu durumun geçici olduğunu, hayatta daha zor şeylerin olduğunu falan söylüyorum ama nafile. Adam takıldı, evdeyim ,işsizim, bir şeye yaramıyorum vs.
Ona çok konuşmak istemediğimden içime attım her şeyi.
Geçen hafta çok büyük bir ağrıyla birlikte, belimin sağ tarafında kabarcıklarım oluştu.
2 gün önce doktora gittim ve bu genç yaşında nasıl zona olabilirsin dedi
O gün bu gündür ağrıdan duramıyorum, sürekli ağrı kesici içiyorum çünkü ağrısı çok fena.
Size tavsiyem canınızı sıkmayın.
Bu hayatta en büyük servet sağlık.
Kendinize güzel bakın
Geçiyor merak etmede sana hap krem vermedi mi doktor? Bide B vitamini al. Bağışıklık sistemini güçlendir.Kremi mutlaka sür ve hapını al bu hap sade zona için olmalı. Geçmiş olsun bende de 1 ay önce çıktı aynı şeyleri doktorda bana dedi bu yaşta ne stres yaptin dedi☹ Ağrısı çok kötü seni anliyorum sen kendine dikkat et birak herkesi yemene uykuna dikkat et canım. Allah kimseye vermesin bu hastalığı zor .Araştırdım bende gençler de olma olasılığı %20 diyor, yaşlılarda bu oran %50-60
İçine atma hiç bir şeyi dedi
Çabuk geçsin ağrısı çok fena
A 101 takip etsin doğru düzgün eleman bulamıyorlar bulamadıkları için çoluk çocuk dolu
Iki kez zona oldum. Birisi 12 yasindayken, digeri 41 yasinda. Bagisiklik sistemin zayifladigi an oluyor. Evet agrilari oluyor ve malesef pek de yapilacak birsey yok doktorunuz muhtemelen antiviral bir ilac vermistir yine de viral enfeksiyon icin cok da yapilacak birsey yok. Bagisiklik sisteminizi guclu tutmaya calisin. Cok gecmis olsun.
O zonamiymis,benim de ayni yerde olmustu.
Belimin sağ ve sol tarafinda,pıtır pıtır genislemisti.
Doktora gitmedim biraz da inadimdan,bir zaman sonra gecti ve tekrarlamadi.
Strestenmiymis,o ara ne olmustu ki
Size de geçmiş olsun,Allah kolaylık versin...
Ben 19 yaşımda zona olmuştum. 20 yaşımda kurdeşen döktüm. Vertigom da var. Stresli yapı zor
Geçiyor merak etmede sana hap krem vermedi mi doktor? Bide B vitamini al. Bağışıklık sistemini güçlendir.Kremi mutlaka sür ve hapını al bu hap sade zona için olmalı. Geçmiş olsun bende de 1 ay önce çıktı aynı şeyleri doktorda bana dedi bu yaşta ne stres yaptin dedi☹ Ağrısı çok kötü seni anliyorum sen kendine dikkat et birak herkesi yemene uykuna dikkat et canım. Allah kimseye vermesin bu hastalığı zor .
Pardon özür dilerim evet B12 vitamini. Evet canım sıkma canını herşey gelip geçer yarın birgün iş bulur yüzü güler olan sana olur takma kafana.b12, krem, ağrı kesici ve virüs için ilaç verdi içiyorum düzenli ama hala toparlamadı dün baya kötüydüm
Dikkat edelim kendimize, üzmeyelim vücudumuzu bak biz çekiyoruz
Pardon özür dilerim evet B12 vitamini. Evet canım sıkma canını herşey gelip geçer yarın birgün iş bulur yüzü güler olan sana olur takma kafana.
canım eşinle konuş, piyasa kötü tek işsiz kendisi değil durumumuz çok şükür iyi aç değiliz açıkta değiliz oturup akşamları tv mizi izliyoruz mandalinamızı yiyoruz bi demlik çayımız pişiyo ben seni çok seviyorum, gün gelir ben işsiz kalırım ne olacak hayat bu tarzında.. tavrın çok dogru erkeklerde işsizlik daha başka boyutlarda kendini gösteriyor ama destek bekliyorlar işte tam anlamıyla çocuk gibi..
bir de eşine işler ver, bugün makineyi boşaltır mısınla başlayıp pilav yapar mısın a kadar uzasın. yaptığı şeyleri de öv, makarna yapsa woww nasıl yaptın bunu içine farklı bişey mi koydun falan de..
yada ne bileyim tamirat , evin eksiği gibi şeyler.
oturmasın yani o da koştursun bugün şunu yaptım ev için diyebilsin emin ol iyi gelir.
o iyi hissettikçe sende iyi olursun.
umarım bir an önce herşey düzelir.
Zona nın tek bir ilacı var o da ağrı kesici değil. Mutlaka o ilacı alın.
V ile başlayan bir ilaç , sağlık ocağına gidip kontrol olup yazdırabilirsiniz. Başka türlü asla geçmiyor. Birde iz kalmasın diye bepantol krem sürünHangisi peki?
En azından eşiniz şuan işsiz olsa bile iş bulmak için elinden geleni yapıyormuş. Benim bir akrabam var adam sadece kışın çalışıyor yazın yan gelip yatıyor çalışmak iş aramak şöyle dursun halinden memnun. Size tavsiyem sağlığınızın değerini bilin. Daha beteri de olabilirdi öyle düşünün. Eşinize de tekrar anlatın durumu gerçekten üzülmenin faydası yok. Umarım en kısa zamanda güzel bir iş bulur. Çok geçmiş olsun.
V ile başlayan bir ilaç , sağlık ocağına gidip kontrol olup yazdırabilirsiniz. Başka türlü asla geçmiyor. Birde iz kalmasın diye bepantol krem sürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?