Üzüntüden, stresten zona oldum

Araştırdım bende gençler de olma olasılığı %20 diyor, yaşlılarda bu oran %50-60
İçine atma hiç bir şeyi dedi
Çabuk geçsin ağrısı çok fena
Iki kez zona oldum. Birisi 12 yasindayken, digeri 41 yasinda. Bagisiklik sistemin zayifladigi an oluyor. Evet agrilari oluyor ve malesef pek de yapilacak birsey yok doktorunuz muhtemelen antiviral bir ilac vermistir yine de viral enfeksiyon icin cok da yapilacak birsey yok. Bagisiklik sisteminizi guclu tutmaya calisin. Cok gecmis olsun.

O zonamiymis,benim de ayni yerde olmustu.
Belimin sağ ve sol tarafinda,pıtır pıtır genislemisti.
Doktora gitmedim biraz da inadimdan,bir zaman sonra gecti ve tekrarlamadi.
Strestenmiymis,o ara ne olmustu ki
Size de geçmiş olsun,Allah kolaylık versin...

Araştırdım bende gençler de olma olasılığı %20 diyor, yaşlılarda bu oran %50-60
İçine atma hiç bir şeyi dedi
Çabuk geçsin ağrısı çok fena
Geçiyor merak etmede sana hap krem vermedi mi doktor? Bide B vitamini al. Bağışıklık sistemini güçlendir.Kremi mutlaka sür ve hapını al bu hap sade zona için olmalı. Geçmiş olsun bende de 1 ay önce çıktı aynı şeyleri doktorda bana dedi bu yaşta ne stres yaptin dedi☹ Ağrısı çok kötü seni anliyorum sen kendine dikkat et birak herkesi yemene uykuna dikkat et canım. Allah kimseye vermesin bu hastalığı zor .

Teşekkür ederim canım
İlaçları alıyorum ama özellikle geceleri fena sızlayarak ağrı oluyor.
Son zamanlarda kendimi çok yıprattım ondan oldum.
Geçecek inşallah

Ben artık bel ağrısından ve yaraların sızlamasından duramadım gittim
Helal olsun dedi bu yaşta zona olmuşsun
Sağlığını ihmal etme, bu hayatta en önemli şey sağlık
Çok geçmiş olsun canım

b12, krem, ağrı kesici ve virüs için ilaç verdi içiyorum düzenli ama hala toparlamadı dün baya kötüydüm
Dikkat edelim kendimize, üzmeyelim vücudumuzu bak biz çekiyoruz

b12, krem, ağrı kesici ve virüs için ilaç verdi içiyorum düzenli ama hala toparlamadı dün baya kötüydüm
Dikkat edelim kendimize, üzmeyelim vücudumuzu bak biz çekiyoruz
Pardon özür dilerim evet B12 vitamini. Evet canım sıkma canını herşey gelip geçer yarın birgün iş bulur yüzü güler olan sana olur takma kafana.

canım eşinle konuş, piyasa kötü tek işsiz kendisi değil durumumuz çok şükür iyi aç değiliz açıkta değiliz oturup akşamları tv mizi izliyoruz mandalinamızı yiyoruz bi demlik çayımız pişiyo ben seni çok seviyorum, gün gelir ben işsiz kalırım ne olacak hayat bu tarzında.. tavrın çok dogru erkeklerde işsizlik daha başka boyutlarda kendini gösteriyor ama destek bekliyorlar işte tam anlamıyla çocuk gibi..
bir de eşine işler ver, bugün makineyi boşaltır mısınla başlayıp pilav yapar mısın a kadar uzasın. yaptığı şeyleri de öv, makarna yapsa woww nasıl yaptın bunu içine farklı bişey mi koydun falan de..
yada ne bileyim tamirat , evin eksiği gibi şeyler.
oturmasın yani o da koştursun bugün şunu yaptım ev için diyebilsin emin ol iyi gelir.
o iyi hissettikçe sende iyi olursun.
umarım bir an önce herşey düzelir.

Pardon özür dilerim evet B12 vitamini. Evet canım sıkma canını herşey gelip geçer yarın birgün iş bulur yüzü güler olan sana olur takma kafana.

İşte bizim en başından beri maddi sıkıntılarımız vardı
Hepsi üst üste gelince böyle oldum ama bundan sonra kendime daha dikkat edeceğim
Teşekkür ederim canım benim

Evin işi ve yemeği şuan onda
Kendim gibi iş yapmasını beklemiyorum ama bu gün evi süpürür müsün diyorum akşama gidince ona kocaman sarılıyorum, öpücüklere boğuyorum falan
Ütü yapmasını öğrettim arada bir ütü yapıyor
Yemek konusunda eli çok yatkındı şuan da istediği yemeği yapabiliyor
Hani beklemiyorum sadece o oyalansın diye yap diyorum
Dediğiniz her türlü konuşmayı yaptım düzelmesini bekliyorum
Allah büyük

En azından eşiniz şuan işsiz olsa bile iş bulmak için elinden geleni yapıyormuş. Benim bir akrabam var adam sadece kışın çalışıyor yazın yan gelip yatıyor çalışmak iş aramak şöyle dursun halinden memnun. Size tavsiyem sağlığınızın değerini bilin. Daha beteri de olabilirdi öyle düşünün. Eşinize de tekrar anlatın durumu gerçekten üzülmenin faydası yok. Umarım en kısa zamanda güzel bir iş bulur. Çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım benim
Evet hayattaki en önemli şey sağlık bir kez daha anladım
Eşim çok çabalıyor, kahroluyor hatta iş bulamıyor diye bende o yüzden çok üstüne gitmiyorum
Bugüne kadar fedakarlıklarını da bildiğim için kıyamıyorum zaten ona da
Artık o benim üstüme titriyor :)

V ile başlayan bir ilaç , sağlık ocağına gidip kontrol olup yazdırabilirsiniz. Başka türlü asla geçmiyor. Birde iz kalmasın diye bepantol krem sürün

bana a ile başlayan bir ilaç yazmıştı ama bugün daha sakin yaram
sürekli krem sürüyorum geçsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…