- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Öncelikle çok geçmiş olsun ve inşallah en kısa zamanda düze çıkarsınızbana a ile başlayan bir ilaç yazmıştı ama bugün daha sakin yaram
sürekli krem sürüyorum geçsin artık
Öncelikle çok geçmiş olsun ve inşallah en kısa zamanda düze çıkarsınız
beni en çok üzen şu oldu kocanız çok üzülüyor iş bulamamasına ama zona olan siz oluyorsunuz
acaba biraz fazla mı merhametli bakıyorsunuz olaya
Çok acımasızcaBu evde oturup ise yaramıyorum diye yalandan söylenen insanları oldum olası sevmemısımdır. Cunku gercekten uzuluyo olsa, sırf sizi uzmemek zaten calisiyor Bı de beni dusunmesın diyerek ıcıne atar.
Hem evde yatacak hem agzıyla ise yaramıyorum dıyıp kendini acındırcak hem de uzulmesın diye el ustunde tutucam. Ölürüm de tutmam el ustunde, artistlik yapma ya sessizce uzul ya da git sucu da calıs gene calıs derim.
HayırlısıÇok acımasızca
Çok geçmiş olsun. Zona sanıldığı gibi öyle aman 2 haftaya geçer cinsinden hafife alınacak bir durum değil.
Genel yorumların aksine ben sizin tutumunuzu haklı buldum. Ben olsam bende öyle davranırdım.
Sonuçta evlenirken iyi günde kötü günde diye evleniyorsunuz.
Adam evde boş boş yatmıyor da çabalıyor ve olmuyorsa ne yapsın. Erkeksin sen evin sorumluluğunu alman lazım nasıl iş bulamazsın diye bir insanın başının eti yenmez.
Ben öğrenci olarak, market, reyon işlerine başvurduğumda bir tane geri dönüş alamadım. Arada çıkan örnekler %1-2 falandır. Reyon görevlisi diye küçümsenen işler bile tecrübe ve kariyer arıyor.
Size tavsiyem sadece içinize fazla atmayın olacaktır. Gelin burada dertleşin, eşinizle paylaşın ama içinize atmayın.
Para sorunu er geç çözülüyor.
Allah sağlık versin yeter ki.
cok cok gecmıs olsun ben 26 yasımdayken bırseye cok stres yapıp uzulmustum onda zona olmustum
haberınız olsun gecse bıle ılerde yıne nuksedebılıyor ... vucudunuzda uyuyan bırsey artık o
Çok geçmiş olsun, hayat arkadaşınızın zor gününde yanındasınız ne güzel ama kendinizi de ihmal etmeyin lütfen sağlığınız da önemli.Yanlış hatırlıyorsam özür dilerim ama yeni evliydiniz sanırım altın vs gibi takınız var mı kenarda bozdurabileceğiniz ya da belki araba varsa satabileceğiniz en azından feraha çıkarsınız.
A ile başlayan geçirmiyor. V ile başlayan 21 günde kökten çözüuoybana a ile başlayan bir ilaç yazmıştı ama bugün daha sakin yaram
sürekli krem sürüyorum geçsin artık
A ile başlayan geçirmiyor. V ile başlayan 21 günde kökten çözüuoy
Benim bir arkadaş da stresten zona oldu hem de para içinde, ferah içindeyken. İşyerinde acayip psikolojik baskı vardı sonra iş değiştirdi şimdi daha az kazanıyor ama daha mutlu. Bu arada onun zonası 1 ay sürdü
Kızlar günaydın
Evlendiğimizden beri sürekli maddi sıkıntılar, sorunlar peşimizi bırakmadı.
Eşimin durumundan da haberiniz vardır. 2 ayı geçti hala iş bulamadı. Bu durum bizi maddiyattan çok, manevi olarak yıprattı.
Ben çalışıyorum eşim evde ve size şöyle diyeyim şuan 6 aylık bebek gibi!
Onu üzmemek adına üstüne çok gitmiyorum, konuşmuyorum. Konuşsam da ona iyi olacağımızı, bu durumun geçici olduğunu, hayatta daha zor şeylerin olduğunu falan söylüyorum ama nafile. Adam takıldı, evdeyim ,işsizim, bir şeye yaramıyorum vs.
Ona çok konuşmak istemediğimden içime attım her şeyi.
Geçen hafta çok büyük bir ağrıyla birlikte, belimin sağ tarafında kabarcıklarım oluştu.
2 gün önce doktora gittim ve bu genç yaşında nasıl zona olabilirsin dedi
O gün bu gündür ağrıdan duramıyorum, sürekli ağrı kesici içiyorum çünkü ağrısı çok fena.
Size tavsiyem canınızı sıkmayın.
Bu hayatta en büyük servet sağlık.
Kendinize güzel bakın
Canim , sen eşine de ki 2 yıl iş bulamayanlar var. Haline şükretsin. 2 ay ne ki.
Lutfen moralini bozma. Sagligindan oluyorsun. Sen ayakta durmak zorundasin. Isine esine daha da saril. Elbet bu kriz gececek. Her gecenin bir sabahi vardir. Daima bir çözüm yolu vardir. Mucadeleye devam.
oluyor vallahi genc demeden stres uzuntu varsa oluyor.krem kullaniyor misunuz gecmesini hizlandirir.
Norveç atasözü der ki çaresiz kaldiginda Ataturk gibi dusunGeçenlerde büyük bir hatam oldu valla iyi kulağımı çektiler
Kafam o kadar dolu ki odaklanamadım
Bu hastalıkla birlikte her şeyi atmayı planlıyorum.
Bende eşime diyorum 2 ay nedir diye ama toparlanacak yine buna şükür diyorum her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?