Üzüntüden, stresten zona oldum

bana a ile başlayan bir ilaç yazmıştı ama bugün daha sakin yaram
sürekli krem sürüyorum geçsin artık
Öncelikle çok geçmiş olsun ve inşallah en kısa zamanda düze çıkarsınız
beni en çok üzen şu oldu kocanız çok üzülüyor iş bulamamasına ama zona olan siz oluyorsunuz
acaba biraz fazla mı merhametli bakıyorsunuz olaya

Normal de ben çok konuşurum ama bu iş durumundan dolayı onu çok üzmek istemedim, konuşmadım yani
İçime atınca patladı vücudum :)

Çok geçmiş olsun. Zona sanıldığı gibi öyle aman 2 haftaya geçer cinsinden hafife alınacak bir durum değil.
Genel yorumların aksine ben sizin tutumunuzu haklı buldum. Ben olsam bende öyle davranırdım.
Sonuçta evlenirken iyi günde kötü günde diye evleniyorsunuz.
Adam evde boş boş yatmıyor da çabalıyor ve olmuyorsa ne yapsın. Erkeksin sen evin sorumluluğunu alman lazım nasıl iş bulamazsın diye bir insanın başının eti yenmez.
Ben öğrenci olarak, market, reyon işlerine başvurduğumda bir tane geri dönüş alamadım. Arada çıkan örnekler %1-2 falandır. Reyon görevlisi diye küçümsenen işler bile tecrübe ve kariyer arıyor.
Size tavsiyem sadece içinize fazla atmayın olacaktır. Gelin burada dertleşin, eşinizle paylaşın ama içinize atmayın.
Para sorunu er geç çözülüyor.
Allah sağlık versin yeter ki.

Çok acımasızca

cok cok gecmıs olsun ben 26 yasımdayken bırseye cok stres yapıp uzulmustum onda zona olmustum

haberınız olsun gecse bıle ılerde yıne nuksedebılıyor ... vucudunuzda uyuyan bırsey artık o

Canım benim öncelikle anladığın için çok teşekkür ederim.
Eşim iş olarakta sosyal olarakta çok geniş çevreye sahiptir ve cidden söylüyorum çok çalışkandır, evde bile her işi beraber yaparız ama bu sefer piyasanın kötü olması, doların dengesizliği vs derken piyasa hiç iyi durumda değil.
Ben iyi tanıdığım için ve onun ne kadar üzüldüğünü bildiğim için içime attım.
Evde yatıyor hiç bir şey yapmıyor olsa beni eleştirmekte haklısınız derdim.
Şuan bile günlük işe gitti.
Her aradıklarında iş seçmeden görüşmelere gitti ama olmuyorsa ben zaten kızamam ona.
Bazen çok tecrübeli olmakta iyi değil, eşim bu yüzden de çok geri döndü.
Hayırlısı dedim, kısmet dedim bekliyoruz.
Bir de şu var 30 yaşına gelmiş bir adamı da hiç bir şey bilmeden markete almakta çok doğru değil.
İşi bilmiyor vs işveren onunla da uğraşmak istemiyor.
Dediğin gibi allah sağlık versin, gerisi hallolur

cok cok gecmıs olsun ben 26 yasımdayken bırseye cok stres yapıp uzulmustum onda zona olmustum

haberınız olsun gecse bıle ılerde yıne nuksedebılıyor ... vucudunuzda uyuyan bırsey artık o

Biraz araştırdım, öyleymiş
Dikkat etmeye çalışacağım ne kadar olur artık bilemem :)
Teşekkür ederim, sende kendine dikkat et hayatta en önemli şey sağlık

Çok geçmiş olsun, hayat arkadaşınızın zor gününde yanındasınız ne güzel ama kendinizi de ihmal etmeyin lütfen sağlığınız da önemli.Yanlış hatırlıyorsam özür dilerim ama yeni evliydiniz sanırım altın vs gibi takınız var mı kenarda bozdurabileceğiniz ya da belki araba varsa satabileceğiniz en azından feraha çıkarsınız.

15 ay olacak evleneli :)
Birikimimiz var ama şuan da onları bozdurmamızı gerektirecek bir durum yok.
Borçlarımız çok aza düştü, ben çalışıyorum zaten.
Dönüyor yani ev bir şekilde, çok zorda kalırsak elbette bozulur onlar borçlar kapatılır.
Ama eşim bunlardan ziyade açta, açıkta kalmışız gibi davranıyor :)
Dünya yıkılmışta altında eşim kalmış gibi, halbuki çok şükür o kadar zor durumda değiliz.
Bu hastalığı yaşadım ya artık inanın çok takmayacağım.
Günlerdir bel ağrısı, yaraların sızlayarak ağrıması derken üstüne bir de regl oldum.
Yıllık izne çıkmak için can atıyorum :)

Benim bir arkadaş da stresten zona oldu hem de para içinde, ferah içindeyken. İşyerinde acayip psikolojik baskı vardı sonra iş değiştirdi şimdi daha az kazanıyor ama daha mutlu. Bu arada onun zonası 1 ay sürdü

O bende de hep var ama iş yeri olduğu için takmıyorum
Oda sebep oldu ama insanların olduğu her yer çok kötü

Canim , sen eşine de ki 2 yıl iş bulamayanlar var. Haline şükretsin. 2 ay ne ki.
Lutfen moralini bozma. Sagligindan oluyorsun. Sen ayakta durmak zorundasin. Isine esine daha da saril. Elbet bu kriz gececek. Her gecenin bir sabahi vardir. Daima bir çözüm yolu vardir. Mucadeleye devam.

Geçenlerde büyük bir hatam oldu valla iyi kulağımı çektiler
Kafam o kadar dolu ki odaklanamadım
Bu hastalıkla birlikte her şeyi atmayı planlıyorum.
Bende eşime diyorum 2 ay nedir diye ama toparlanacak yine buna şükür diyorum her zaman

Norveç atasözü der ki çaresiz kaldiginda Ataturk gibi dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…