Üzüntüden, stresten zona oldum

Kuzu geçen konunda da biz seni sakinleştirmeye çalışıyor...durumunuzun katlanilamaz bir boyutta kötü olmadığını (yanlış hatırlamıyorsam esin işten çıkarılırken kötü sayılmayacak bir tazminat da almıştı) sana inandırmaya çalışıyorduk.Olaylari yorumlayıp anlamlandirirken senin de kendi kendine yaptığın bazı hatalar var.Bak esin ıssız kalmış olabilir,sikintili bir süreçten geçiyor olabilir ..sen de öyle ...ama farkettiysen stresi bedensel hastalığa çeviren senin bedenin. Samimi olarak söylüyorum biraz rahat ol dert sahibi olursun bu gidişle.Eşinin ev işi yapmasına bile engel olmaya çalışıp ona destek olamazsın.Madem bu şekilde rahatlayacak adam bırak yapsın...sanki o yapmasa evinde o işleri yapacak yardimci personelin var gibi davranma

Limon satsin, kasiyer olsun muhabbeti
yapilmasa şaşarim zaten.
Daha yeni evliyken benim eşimin de hem işleri bozuldu hem işsiz kalmisti bir donem, 2 aydan cooook daha uzun sure hemde. Arada dişardan iş aldi eve ama o da çok getirmiyordu.
Eşim deneyimli, donanimli, iyi meslek sahibi bir insan evet stress olduk mu olduk, maddiyat zorlandi mi zorlandi ama aç açikta kalmadikca, ev bir şekilde dönüyorsa gitsin markette, sucuda orda burda çalissin diyemem ben eşim için yazik emegine kendisine.

Yine de yeri geldi eşim kendisine göre cok daha alt seviyedeki işlere başvurdu ama o iş oyle olmuyot onlar da kabul etmiyorlar zaten cv görünce, eşim onlara fazlaydi cunku.

Sabrettik ve geldi geçti o günler şükürler olsun. Umarim sizin de bu zamanlariniz geçer, çok zor biliyorum. Eşini terslemek yerine destek olman çok guzel ama kendi içine de atma boyle.

öncelikle sizi tebrik ediyorum anlayısınız ve konuya hakimiyetinizden çogu kişi hemen insanların yüzüne vurur bu durumu helal olsun sanada çok geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun. Zonanın çok genç yaştada olsa geçirilebildiğini bizzat yaşayarak görmüş biriyim. 18 yaşımda gün aşırı geceleri 16 saat çalışmak ve bunun yanısıra hafta içi hergün 8 saatte üniversite okumak için okula gitme zorunluluğumun olduğu bir dönemde, böyle uykusuz, yorucu bir tempoya 6 ay dayanabildim. Vücudum, en sonunda zona çıkararak tepkisini ortaya koymuştu. Genç olduğum için yinede hafif atlattığımı söyledi doktorlar. 10 gün istirahatle epey toparlamıştım.
Sizinde biraz dinlenmeye ihtiyacınız var. Bu dinlenme süresindede, beslenme, uyku düzeninize dikkat etmeniz, iyileşmenizi hızlandırır.
Eşinizin iş sıkıntısıda en kısa sürede çözülür inşallah. Bu döneminizde size destek olup, sizin istirahat etmenizde yardımcı olup, size bakabilir. El birliğiyle herşeyin üstesinden geleceğinize inanıyorum. Siz de inanın. Umutsuz olmayın.
Tekrar geçmiş olsun.

öncelikle sizi tebrik ediyorum anlayısınız ve konuya hakimiyetinizden çogu kişi hemen insanların yüzüne vurur bu durumu helal olsun sanada çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim
Ben durumların vaziyetini çok iyi biliyorum, her akşam eşimle oturup ne iş yapabilirsin diye konuşuyoruz.
Olmuyorsa ne yapayım, elden gelen bir şey yok dimi?
Buraya da yazma amacım rahatlamak ama konuyu farklı algılayıp dışına çıkmak isteyenler oluyor onlara bile cevap veresim gelmiyor.
Ben biliyorum çünkü neyin ne olduğunu.

Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun.
Yoğun bir iş döneminden geçtim, çok sıkıntılıydı 2 insan işi yapmak zorunda kaldım.
Öte yandan eşimin iş durumu ve biz evlendiğimizden beri hep maddi zorluklar derken 15 ay sonra bende zona oldum.
Normal de çok konuşurum ama uzun zamandır sorunlarla uğraşınca kurtulamadım :)
İlaçları kullanıyorum şu yanma işi biterse çok mutlu olurum
Sağlıcakla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…