Uzuntuden yemekten kesildim ama onada acilamiyorum , konusmalimiyim sizce?

hulyall

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
25
0
16
İstanbul
erkek arkadasim yillar once bir kaza gecirmis kiz arkadasiyla birlikte, kiz yogun bakimda kalmis uzun sure, erkek arkadasiminda bacaginda hafif bir sakatlik kaldi, ama ilk baslarda cok daha kotuymus, sanirim kizin ailesi bunu duyunca kizin oldugunu soylemis erkek arkadasima ailesine. kizada cocugun onu terkettigini soylemisler. 3 sene gecti ve erkek arkadasim sans eseri ogrendi durumu, bundan sonra birsey degismez diyor, ama ne bilim konuyu bana anlatirken kizdan o kadar guzel bahsettiki sanki hala seviyor, nasil uzuldum anlatamam. onlarin durumunada uzuldum, kiz simdi evlenmis cocugu var hatta, ama sanki ole olmasa erkek arkadasim ona giderdi gibi.. onada birsey diyemiyorum ama bu icimi kemiriyor bir aydir yemeden icmeden kesildim. sizce ne yapmam lazim, kendimi nasil iyi hissedicem, erkek arkadasimla konussam mi, ya da konussam ne dicem, yani onun yasadiklarida az seyler degil...

erkek arkadaşım derken sevgilin değil sanırım . Ona kendini iyi hissettirecek şeyler söyle eski kız arkadşını hatırlatma zaten yıllar önce diyorsun eminim erkek arkadaşın da ondan sonraki hayatına alışmış durumdadır kendine yeni bir hayata hazırlamıştır. Seni de geri çevirmek istemez diye umuyorum ne zmandır konuşuyorsunuz aranız nasıl bilemicem ama arkadaşının eski sevgilisi zaten evli ve çocuklu beraber olabilme ihtimalleri bile yok. Önceden yaşanmış ve bitmiş belki de hayırlısı bu Allah seninle karşılaştırmış ve mutlu olacaksnız kim bilir ? Onu sevdiğini söylemek ne seni küçük düşürür ne de senden uzaklaştırır aranızdaki bağ kuvvetlenir. İnşallah mutlu olursunuz..

kac saattir bu sayfayi kac kere yeniledigimi bilmiyorum gercektende yorumlara o kadar ihtiyacim var ki.. tesekkur edeirm bisiler yazdiginiz icin.. hayir sevgilim demek istemistim, 18 aydir birlikteyiz. evet ilk baslarda hep ona kendisini iyi hissettirmeye calistim, ama nedense sonradan kiskanlik krizlerim basladi. o kizdan bahsedisi falan, sanki hala seviyor gibi, gordum sanki o duyguyu gozlerinin icinde, icinde derin bir huzuntu vardi sanki neden bunu bize yaptilar gibi

Türk filmi gibi olmuş...

kötü olmus eger gercekten o şekilde geliştiyse olaylar...

olan olmuş, hemen herkesın içinde taşıdıgı unutamadıgı bır eskı sevdiği vardır bence.

kız evli çoluk çocuga karışmış, iş işten geçmiş. çocuk da şok olmuştur tabi,kolay degıl.

sen ne diye eskiyi deşip canını sıkıyorsun. şu an sen varsın kac aydır cocugun hayatında. sen çocukla sağlık bakımından sorun etmeden çıkmışsın hem. senin yerın ayrıdır cocukta.

iste onu bilmiyorum, belkide onu hissetmek istiyorum. yani durum boyle karisik olunca bende neler oldugunu ogrenmek istedim, onemli birsey sonucta. ama iste bana anlatirken kiz hakkinda o kadar guzel konusuyor ki, yani evli olmasa kosar giderdi gibi geldi, kaldi ki bana evli oldugunu soylemedi ben arkadaslarindan ogrendim. bu duygu cok kotu, o konusmadan sonra ister istemez bana olan davranislari ile o kiza olan davranislarini irdelemeye basladim, ona karsi verdigi tavizler, bana karsi hic ole degil ve o olmadigi icin benim yanimda olmasi fikri inanilmaz uzuyor, ve bu konular konusulurken artik hicbirseyin onemi yok beni cok uzduler falan diyor ama hic benim bir hayatim var sen varsin seklinde imada bile bulunmadi bilmiyorum, belkide durumdan cok etkilendim

Anladım.. Senin hikayen kadar olmasa da benim sevdiğimin de önceden 1 yıl süren bir ilişkisi vardı ve şu an 2 senedir beraberiz bana olan sevgisinden asla şüphem yok fazlasyla değer verp seviyor karşılıklı olarak ama insan bunun kıymetini bilemeyip eskiyi deşelemek istiyor seni de çok iyi anlıyorum bazen benim kıskançlık krizlerim tutuyor senin gbi önceki ilişkilernden bahsedıyorum ya da kızı gördüğüm zaman kin duyuyorum resmen ne kdar iyi olursa olsun. Sevdiğime bu şekilde konuştuğum zaman benim senden önce bir hayatım yokmuş meğer doğdum ve senle tanıştım Allahn izniylede seninle devam edicem diyor. Bunu duymak bile çok güzel. Senin durumun aslında dha iyi çünkü kız evli ve çocuklu, yani yeniden beraber olma gbi bi şansı yok geçmişte sevebilir bu normal bişey ama gerçekten unutamasaydı 18 ay hiç bir erkek bir kızla öylesine beraber olamaz.. Ama biraz da kaşınıyosun gibi geldi :) bundan sonra açtığın konulara dikkat et pişman olma .s

yani burda herseyi ayrintisiyla yazmadim, cok uzun olursa okumasi zor olur diye ama bu yanlis anlasilmama sebep oldu sanirim. suana kadar bunca aydir onun eski sevgilileriyle ilgili tek birsey bile sormadim bunlari ogrenirkende sormamin amaci iliskisini ogrenmek degil bu kadar buyuk bir oyunun neden oynandigini anlamak,oldugu soylenen ve buyuzden biten bir iliski var ve sonrasinda o kisinin yasandigi ogreniliyor. hem sevgilim hemde ailesi icin inanilmaz bir dram, ve bu banada yansiyor cunku sevgilim cok kotu durumda, evlerine girip cikiyorum annesi hala bize nasil soylediler bunu nasil yasattilar bu aciyi diye agliyor, teyzeleri keza ole. ve dogal olarak bu yasadigi uzuntunun neden oldugunu sordum, yasadigi uzuntu eski kiz arkadasina ait oldugu icin konu acildi. yoksa durup duruken eski sevgilin anlat ne oldu gibi bir durum soz konusu degil.

Canım erkek arkadaşının yaşadıkları kolay şeyler değil tabiki ama bence o kızda evlenmş çocuğu bile varmş baksana sanmıyorm erkek arkdaşının hala onu sevdiğini sonuçta seninle bir ilişkisi var artk yani bence hiç sorupta kafasını kurcalama derm ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…