Üzüntüm büyük:(((

Boşanmak çözüm mü diyorsunuz da bu durumda ne yapacaksınız başka?

Adam edepsizin önde gideni. Ne demek elin adamı sizi yetiştiren, büyüten babanıza küfürler yağdırıyor? Bu ne cüret ya çok sinirlendim.

Ben olsam tiksinirim böyle biriyle evli kalmam ama siz bilirsiniz.
Haklısın canım,İnan aynısını düşünüyorum.

Yok canım,ailem yardım amaçlı geldiler bir kaç kere,öncesinde de saçma sapan bahanelerle ailemi uzaklaştırmak istediler,daha doğrusu annesi de var bu işin içinde.Onun benim ailemle yakın olması kadını rahatsız etmiş demek ki,hiç sebep yokken ailemle zıtlaştı bu adam.Onca iyiliklerine hep ahlaksızca karşılık verdi.

İnanırım canım var böyle nankör insanlar.Ailen zaten olayın şahidi,onlar da arkandaysa hiç dönüp de bakma geriye.Koskoca kayınpedere küfür nedir ya terbiyesiz saygısız! İşte bazıları iyilikten anlamıyor,anlayacağı dilden konuşmak lazım.Allahım bu ülkede ne çok pislik erkek var!

İnanırım canım var böyle nankör insanlar.Ailen zaten olayın şahidi,onlar da arkandaysa hiç dönüp de bakma geriye.Koskoca kayınpedere küfür nedir ya terbiyesiz saygısız! İşte bazıları iyilikten anlamıyor,anlayacağı dilden konuşmak lazım.Allahım bu ülkede ne çok pislik erkek var!
Yemin ediyorum ortada hiçbir şey yoktu,zavallı babam da teşekkür edeceğini sanarak açmış telefonu,buyur oğlum diye açtı telefonu,ama bu alçak adam direk babama en ağır küfürleri etti,babam hala üzüntüden yiyip içemiyor biz de öyleyiz.. Dayısı falan geldi barıştırmaya,ama kabul etmedim. Evin bütün işlerini kendim görüyorum,istesem çalışırım,7 aylık bebeğim var,gerekirse bırakırım anneannesine,gider iş bulurum.

Mrb arkadaşlar
ben buraya yeni üye oldum,açıkçası yeni keşfettim diyebilirim.Bize böyle bir imkan sunulduğuna sevindim,teşekkür ediyorum.Sıkıntım eşimin aşırı şekilde haddini aşması..Defalarca konuşmama,uyarmama ve iyi niyetime rağmen haketmediğimiz şekilde bana da aileme de büyük fenalıklar yapması..8 yıldır evliyiz,iki oğlumuz var,evliliğimizin başından beri türlü fenalığına göğüs gerdim,annem babam kardeşlerimle de devamlı uğraşıyor.Kendi münakaşamıza her zaman ailemi de dahil ediyor,bana işim düştüğünde yardıma gelen ailemin evimize gelmesini istemiyor ve en son 1 ay önceki olayda annem ve babam dolap takılması için yardıma geldiklerinde,eşim işyerinden babama telefon açıp küfürler yağdırdı.İşte bu bardağı taşıran son damla oldu,çok öfkeliyim,1 aydır onu eve almıyorum,annesinde kalıyor.Babamın yüzüne bakamıyorum,beni aileme defalarca mahcup etti,onu artık affedemiyorum.Şimdi çocuklarımla evimdeyim hâlâ,o şimdilik evde değil bir aydır,gelmesini de istemiyorum,nefret ettim iyice bilmiyorum.Boşanmak çözüm mü onu da bilmiyorum.Ağzım yüzüm uçukladı üzüntüden:KK43: Ben de buraya derdimi dökmek istedim işte:KK43:((
Canım ya çok geçmiş olsun.2 çocuğun var ne boşan diyebilirim ne boşanma en iyi kararı yine sen vereeksin.Allah kalbine ferahlık versin.

Zaten bir sebep olsa bile küfür etmeye asla hakkı yok değil mi? Sağolun kızlar içimi dökmek istedim,bir aydır uyku uyumuyorum,bir taraftan da bebek emziriyorum bu halde.Allah böyle erkeklerin topunun cezasını versin:( Dua edin benim için,bu işi kökten halletmek boynumun borcu artık..

Mrb arkadaşlar
ben buraya yeni üye oldum,açıkçası yeni keşfettim diyebilirim.Bize böyle bir imkan sunulduğuna sevindim,teşekkür ediyorum.Sıkıntım eşimin aşırı şekilde haddini aşması..Defalarca konuşmama,uyarmama ve iyi niyetime rağmen haketmediğimiz şekilde bana da aileme de büyük fenalıklar yapması..8 yıldır evliyiz,iki oğlumuz var,evliliğimizin başından beri türlü fenalığına göğüs gerdim,annem babam kardeşlerimle de devamlı uğraşıyor.Kendi münakaşamıza her zaman ailemi de dahil ediyor,bana işim düştüğünde yardıma gelen ailemin evimize gelmesini istemiyor ve en son 1 ay önceki olayda annem ve babam dolap takılması için yardıma geldiklerinde,eşim işyerinden babama telefon açıp küfürler yağdırdı.İşte bu bardağı taşıran son damla oldu,çok öfkeliyim,1 aydır onu eve almıyorum,annesinde kalıyor.Babamın yüzüne bakamıyorum,beni aileme defalarca mahcup etti,onu artık affedemiyorum.Şimdi çocuklarımla evimdeyim hâlâ,o şimdilik evde değil bir aydır,gelmesini de istemiyorum,nefret ettim iyice bilmiyorum.Boşanmak çözüm mü onu da bilmiyorum.Ağzım yüzüm uçukladı üzüntüden:KK43: Ben de buraya derdimi dökmek istedim işte:KK43:((
Esinin bu kadar edepsiz davranmasinin nedeni ne olabilir ki

Bir neden yok,işte sıkıntı orda:KK43:
Ben esimde cok sorumsuz hatta hayirsiz diyebilirim ama terbiyesizlik hic yapmadi aileme karsi benimde sorunlarim oldu aileme karsi esimin tavirlarindan dolayi ama ben artik yapisal demeye basladim karakter meselesi demekten baska caremiz kalmiyor ama esinin yaptigi cok cok ayip bisey sonuna kadar haklisin Allah yardimcin olsun ..

Hiçbir şey olmadı. Benim ailem iyi niyetini hep muhafaza etti,ama bunlar gelin kısmının ailesine değer vermeyen kişilermiş meğer.Yine de olgun davrandık bugüne kadar,durduk yere telefonu açar açmaz babama küfretti bu şahıs.Ne olduğunu bile anlamadık,donduk kaldık.
Ailen ne diyor, ayrılmana destekler mi

Mrb arkadaşlar
gayet basarılı bir hareket. eve alma boşa.

Ne karar alsam yanımdalar,bununla ömür geçmez diyorlar malesef.Yine de iki çocuğuma kıyamazlar ki..
Zor ya Allah kolaylık versin, bencede bu adamla ömür geçmez gibi. Fikirlerine değer verdiğiniz Büyüklere danışıp öyle karar almak en iyisi. Hakkınızda hayırlısı olsun

Mrb arkadaşlar
İyi dayanmış sın kusura bakmada benim aileme saygısı olmayanın bana saygısı hiç olamaz. Saygısız insanında benim yanımda asla işi olamaz.

Eşinizle bir aydır görüşmüyorsanız boşanmanın provasını yapmışsınız demektir düşünecek yeterince zamanınız olmuştur aileniz arkanızdaysa bir ömür bu adamı çekmek için bir sebebiniz Yok

Geçmiş olsun N nrcn06 , gerçekten çok incitici birşey bu yaptığı. Herzaman kocalık ve babalık kavramlarını ayırmak gerektiğini düşünürüm ama bu denli fütursuzca küfreden bir eşin bu küfürlerinden çocuklarınızın da gün gelip nasibini almayacağı meçhul. İyi düşünmek lazım, eşinizin de samimi bir çaba ve değişim göstermesi gerekiyor. Ama bu incinmişliği ne denli telafi edebilir işte bundan emin değilim.

Back
X