Üzüntüm büyük:(((

Geçmiş olsun N nrcn06 , gerçekten çok incitici birşey bu yaptığı. Herzaman kocalık ve babalık kavramlarını ayırmak gerektiğini düşünürüm ama bu denli fütursuzca küfreden bir eşin bu küfürlerinden çocuklarınızın da gün gelip nasibini almayacağı meçhul. İyi düşünmek lazım, eşinizin de samimi bir çaba ve değişim göstermesi gerekiyor. Ama bu incinmişliği ne denli telafi edebilir işte bundan emin değilim.
Anlatamam delirdim o anda,aklımı oynatacaktım,günlerdir acısı içimde,ruhsal yönden aşırı yıprandım.

Hiçbir şey olmadı. Benim ailem iyi niyetini hep muhafaza etti,ama bunlar gelin kısmının ailesine değer vermeyen kişilermiş meğer.Yine de olgun davrandık bugüne kadar,durduk yere telefonu açar açmaz babama küfretti bu şahıs.Ne olduğunu bile anlamadık,donduk kaldık.
Bu ne ya insan hiç tanımadığı birine bile pat diye küfür edemez kaldı ki kayinpederi eşiniz psikopat sanırım. Ettiğini bulsun diyecem sizin çocuklardan çıkacak tövbe tövbe. Bi de sen eve gelme diyince gelmemesi de ilginç geldi neden ora benim de evim diye diretmiyo ya da beni eve almayan kadını boşarım diye kavga çıkarmiyo hiç bişey normal değil bu ilişkide.

Anlatamam delirdim o anda,aklımı oynatacaktım,günlerdir acısı içimde,ruhsal yönden aşırı yıprandım.

Evet tahmin edebiliyorum içiniz acımıştır sonuçta hepimizin ailesi çok değerli. Siz şimdilik gereken tavrı göstermişsiniz zaten, bundan sonrası eşinizin tavrına bağlı artık. Çok samimi bir çaba göstermesi gerekiyor doğrusu yoksa zaten incelmiş olan ipler tümden kopacak.

Bu devirdiği ilk çam değil,düzeldi biraz diye düşündüğüm an yeni bir şok yaşatıyor,travmalar geçiriyorum.Hiç bir itibarımı bırakmadı aileme karşı,bunun bir bedeli olacak tabi ki artık..Boşanmayı koydum kafama,iki çocuğuma böyle bir adam ne verebilir ki zarardan başka!

Ne karar alsam yanımdalar,bununla ömür geçmez diyorlar malesef.Yine de iki çocuğuma kıyamazlar ki..
Bi ilişki de en kabul edilemeyecek şeylerden biri de bu sanırım. Çocuklar yine onun çocukları olacak boşansaniz bile ama en azından mutlu anne büyütecek ,önce psikiyatri bölümüne gitmesi ve tedavi olmasını isteyin her yolu denemeden boşanmak biraz kolaya kaçmak olur. Emek verin bakalım düzelme olmaz karakter meselesiyse salın gitsin doğal ortamına sonuçta 2 çocuğunuz var ve onların iyiliğini düşünmek zorundasınız sağlıklı bi ortamda büyürler en azından.

Bu ne ya insan hiç tanımadığı birine bile pat diye küfür edemez kaldı ki kayinpederi eşiniz psikopat sanırım. Ettiğini bulsun diyecem sizin çocuklardan çıkacak tövbe tövbe. Bi de sen eve gelme diyince gelmemesi de ilginç geldi neden ora benim de evim diye diretmiyo ya da beni eve almayan kadını boşarım diye kavga çıkarmiyo hiç bişey normal değil bu ilişkide.
Benim de evim burası dedi,kapıya geldi ama hakkında uzaklaştırma kararı aldıracağımı söyledim,bunu duyunca çekti gitti.Kanunen yaptıracağımı söyledim,zorla çıkarılsa rezil olacaktı millete tabi.

Öncelikle Allah sabırlar versin okurken ben bile çok sinirlendim sizi düşünemiyorum. Evli olmadığım için öyle kolayca boşan diyemiycem ama kocanız anlattığınız kadar varsa böyle bir adam ancak sizin ömrünüze bir kibrit çakar yakar bitirir. 1 aydır eve gelmemesi de şaşırtıcı hiç çocuklarını özlemiyor mu bu adam? Çocuk bile olmasa kendi evi eşyası garip yani. Günahını alamam ama sanki ana kuzusu gibi geldi bana. Ailenize aldığı tavırda annesinin parmağı varsa doldurmuşsa eşinizi şu 1 aydır muhtemelen bu daha da katmerli devam ediyordur. Niye insanlar böyle yapıyor anlamıyorum kadını erkeği mi var aile ailedir herkes haddini bilsin adam olsun ya adamlık taşıdıkları organla olmuyor. Büyük konuşmayayım Rabbim uzak etsin.. insallah bir çözüm bulursunuz böyle nereye kadar gidebilir ki çalışıyor musunuz bilmiyorum ama o evi kim gecindirecek hiç mi sorumluluk duygusu olmaz iki çocuk diyorsunuz? Yazdıkça sinirleniyorum. Sizin için dua edeceğim hakkınızda hayırlısı olsun.

Not: böylesinin hak ettiği ne aslında bence, acacaksin bir boşanma davası eline mahkeme celbi geçecek bakalım anasının evinde kuzu kuzu oturmaya devam edecek mi.

Bi ilişki de en kabul edilemeyecek şeylerden biri de bu sanırım. Çocuklar yine onun çocukları olacak boşansaniz bile ama en azından mutlu anne büyütecek ,önce psikiyatri bölümüne gitmesi ve tedavi olmasını isteyin her yolu denemeden boşanmak biraz kolaya kaçmak olur. Emek verin bakalım düzelme olmaz karakter meselesiyse salın gitsin doğal ortamına sonuçta 2 çocuğunuz var ve onların iyiliğini düşünmek zorundasınız sağlıklı bi ortamda büyürler en azından.
Çok haklısınız çocuklar konusunda aynen böyle düşünüyorum ben de..

Şimdi okudum son mesajınızı tamam rezil olmaktan korkmuş gitmiş insanda az utanma olur bari telafi etmek için birşeyler yapsa diycem ama saygisizligin telafisi bir oluyor iki oluyor üçüncüde cana tak ediyor az çok anlıyorum inşallah hayra çıkar bu gidişat siz kendinizi üzmeyin bol bol dua edin kimsenin yaptığı yanına kar değil allah sizin kalbinizi yaşadıklarınızı görüyor bir çıkar yol gösterecektir

Öncelikle Allah sabırlar versin okurken ben bile çok sinirlendim sizi düşünemiyorum. Evli olmadığım için öyle kolayca boşan diyemiycem ama kocanız anlattığınız kadar varsa böyle bir adam ancak sizin ömrünüze bir kibrit çakar yakar bitirir. 1 aydır eve gelmemesi de şaşırtıcı hiç çocuklarını özlemiyor mu bu adam? Çocuk bile olmasa kendi evi eşyası garip yani. Günahını alamam ama sanki ana kuzusu gibi geldi bana. Ailenize aldığı tavırda annesinin parmağı varsa doldurmuşsa eşinizi şu 1 aydır muhtemelen bu daha da katmerli devam ediyordur. Niye insanlar böyle yapıyor anlamıyorum kadını erkeği mi var aile ailedir herkes haddini bilsin adam olsun ya adamlık taşıdıkları organla olmuyor. Büyük konuşmayayım Rabbim uzak etsin.. insallah bir çözüm bulursunuz böyle nereye kadar gidebilir ki çalışıyor musunuz bilmiyorum ama o evi kim gecindirecek hiç mi sorumluluk duygusu olmaz iki çocuk diyorsunuz? Yazdıkça sinirleniyorum. Sizin için dua edeceğim hakkınızda hayırlısı olsun.

Not: böylesinin hak ettiği ne aslında bence, acacaksin bir boşanma davası eline mahkeme celbi geçecek bakalım anasının evinde kuzu kuzu oturmaya devam edecek mi.
Annesi zaten hep arkalıyor onu,ne hata yapsa destek çıkıyor.Bu da ayyyynennn dediğiniz gibi tam bir ana kuzusu.Her ne sorunumuz olursa olsun hemen annesini arıyor,benim garip anamın babamın da bişeyden haberi olmaz.Çünkü ben onları üzmek istemem. İçimde gizlerim yaşadığımı.Ama bu olaydan sonra hepsi ortaya döküldü tabi.Anlattım aileme hepsini:(

Şimdi okudum son mesajınızı tamam rezil olmaktan korkmuş gitmiş insanda az utanma olur bari telafi etmek için birşeyler yapsa diycem ama saygisizligin telafisi bir oluyor iki oluyor üçüncüde cana tak ediyor az çok anlıyorum inşallah hayra çıkar bu gidişat siz kendinizi üzmeyin bol bol dua edin kimsenin yaptığı yanına kar değil allah sizin kalbinizi yaşadıklarınızı görüyor bir çıkar yol gösterecektir
Telafisi yok bunu o da biliyor,ok yaydan çıktı bir kere..Bende verecek şans da kalmadı,bizde bir damat daha var hiç böyle bir rezillik yapmadı ablam bu konuda çok şanslı,nazar değmesin onlara.

Ailenizle geçmişte sorun yaşamış dahi olsa, eşinin babanı arayıp küfür etmesini haklı çıkarmaz. Maalesef bazı aileler oğulları evlenince, gelinin ailesinin gelip gitmesini istemiyorlar.

Çocuklarınızın babasından ayrı büyümesini istemiyorsunuz haklı olarak ama çocuklarınız babalarından sadece saygısızlık öğrenebilir, ileride eşinizin ailenize gösterdiği davranışı çocuklar da göstermeye başlar büyük ihtimalle.

Allah kolaylık versin inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Mrb arkadaşlar
ben buraya yeni üye oldum,açıkçası yeni keşfettim diyebilirim.Bize böyle bir imkan sunulduğuna sevindim,teşekkür ediyorum.Sıkıntım eşimin aşırı şekilde haddini aşması..Defalarca konuşmama,uyarmama ve iyi niyetime rağmen haketmediğimiz şekilde bana da aileme de büyük fenalıklar yapması..8 yıldır evliyiz,iki oğlumuz var,evliliğimizin başından beri türlü fenalığına göğüs gerdim,annem babam kardeşlerimle de devamlı uğraşıyor.Kendi münakaşamıza her zaman ailemi de dahil ediyor,bana işim düştüğünde yardıma gelen ailemin evimize gelmesini istemiyor ve en son 1 ay önceki olayda annem ve babam dolap takılması için yardıma geldiklerinde,eşim işyerinden babama telefon açıp küfürler yağdırdı.İşte bu bardağı taşıran son damla oldu,çok öfkeliyim,1 aydır onu eve almıyorum,annesinde kalıyor.Babamın yüzüne bakamıyorum,beni aileme defalarca mahcup etti,onu artık affedemiyorum.Şimdi çocuklarımla evimdeyim hâlâ,o şimdilik evde değil bir aydır,gelmesini de istemiyorum,nefret ettim iyice bilmiyorum.Boşanmak çözüm mü onu da bilmiyorum.Ağzım yüzüm uçukladı üzüntüden:KK43: Ben de buraya derdimi dökmek istedim işte:KK43:((
Boşanmak tabi ki çözüm ve şu durumda çok mantıklı ..kim ne derse desin ,babama küfür edecek dangozu doğrarım :sinirli:

sorunlu eşin ılk yaptıgı işlerden biri kadının cevresını daraltmak hatta yok etmek temel amacıymış bunun ıkı sebebi birincisi kendıne bagımlı yapmak cevre destegını kırmak ıkıncısı aılesındekı sevgiyi kıskanmak (eger kendı sevgı ıle buyumemısse) oyuzden elınızden telı almaları az konusturmalarını,aılenıze sık göndermemesını, her zaman red edin genel olarak soylemek ıstedım konu sahıbının tutumu guzel hak etmıs ama aılene hakaret boyutu urkutucu aranızdakı gecımsızlık de had safada olmalı saglıklı sekılde ayrılmayı da dusunebılırsın bılemıyorum edepsizse evli kalmanın bı anlamı kalmıyor senin gözünde bilemem görüşler farklı.

Telafisi yok bunu o da biliyor,ok yaydan çıktı bir kere..Bende verecek şans da kalmadı,bizde bir damat daha var hiç böyle bir rezillik yapmadı ablam bu konuda çok şanslı,nazar değmesin onlara.

Geri dönüşü olmadığına eminseniz onu şok edecek bir hamleyle dava acmaniizi öneririm. Eminim içiniz ofkeden üzüntüden kayniyordur bana böyle ir şey demek elbette düşmez ama böyle bir durumda olsam gücümü toplar böyle yapardım herhalde. Onu bozmak şoka sokmak isterdim. Pişkince eve gelmemek nedir ya sizi emanet olarak aldı Üstüne çocuk yaptı bir ömür annesinin koynunda yatsaymis o zaman. Ben çok mu büyük laflar ediyorum bilmiyorum ama inanın böyle sorumsuz vixdansiz insanlari görünce deliriyorum üzülüyorum :( arkadaş yukarıda doğru söylemiş yarın onur gün bu çocuklar babalarından sadece saygısızlık öğrenir böyle giderse. Ileride kendi çocuklarına karilarina yansıtmalarini bırakın bu adam size saygı duymuyor çocuklar babayı örnek alır allah korusun yarın kendi evlatlarınız da size bir saygısızlık ederse babadan gorup daha ağır olur sizin için diye düşünüyorum.

Kv nizin parmağı varsa boşanmanız durumunda çok bekler torunlarını görmeyi oh olur ona da kocanız olacak saygısıza da.

sorunlu eşin ılk yaptıgı işlerden biri kadının cevresını daraltmak hatta yok etmek temel amacıymış bunun ıkı sebebi birincisi kendıne bagımlı yapmak cevre destegını kırmak ıkıncısı aılesındekı sevgiyi kıskanmak (eger kendı sevgı ıle buyumemısse) oyuzden elınızden telı almaları az konusturmalarını,aılenıze sık göndermemesını, her zaman red edin genel olarak soylemek ıstedım konu sahıbının tutumu guzel hak etmıs ama aılene hakaret boyutu urkutucu aranızdakı gecımsızlık de had safada olmalı saglıklı sekılde ayrılmayı da dusunebılırsın bılemıyorum edepsizse evli kalmanın bı anlamı kalmıyor senin gözünde bilemem görüşler farklı.
Doğru,eşim baba sevgisi hiç görmemiş.Onun babası benimle konuşmaya geldiğinde onun da yüzüne bunu söyledim,ilgilenmemişsiniz çocuğunuzla,edep hayayı öğretmemişsiniz dedim.Babası kabul ediyor,hata bizim diyor,hep mesafeli durdum,yakınlık göstermedim diyor.

Geri dönüşü olmadığına eminseniz onu şok edecek bir hamleyle dava acmaniizi öneririm. Eminim içiniz ofkeden üzüntüden kayniyordur bana böyle ir şey demek elbette düşmez ama böyle bir durumda olsam gücümü toplar böyle yapardım herhalde. Onu bozmak şoka sokmak isterdim. Pişkince eve gelmemek nedir ya sizi emanet olarak aldı Üstüne çocuk yaptı bir ömür annesinin koynunda yatsaymis o zaman. Ben çok mu büyük laflar ediyorum bilmiyorum ama inanın böyle sorumsuz vixdansiz insanlari görünce deliriyorum üzülüyorum :KK43: arkadaş yukarıda doğru söylemiş yarın onur gün bu çocuklar babalarından sadece saygısızlık öğrenir böyle giderse. Ileride kendi çocuklarına karilarina yansıtmalarini bırakın bu adam size saygı duymuyor çocuklar babayı örnek alır allah korusun yarın kendi evlatlarınız da size bir saygısızlık ederse babadan gorup daha ağır olur sizin için diye düşünüyorum.

Kv nizin parmağı varsa boşanmanız durumunda çok bekler torunlarını görmeyi oh olur ona da kocanız olacak saygısıza da.
Vallahi çok teşekkür ediyorum hepinize,aklımı okuyorsunuz sanki.Demek ki kararımda haklıyım,zaten ümit de kalmadı, kalsa bile ne olacak ki artık,adam hepsini herkesi harcadı.Geriye birşey bırakmadı.

Vallahi çok teşekkür ediyorum hepinize,aklımı okuyorsunuz sanki.Demek ki kararımda haklıyım,zaten ümit de kalmadı, kalsa bile ne olacak ki artık,adam hepsini herkesi harcadı.Geriye birşey bırakmadı.

Canınızı üzmeye tüketmeye değmez birşeyler degisecekse insanlar fedakarlık yapıyor ümit yoksa fedakarlık ancak kendinizi tüketmek olur madem bu kadar iyi size destek güzel bir aileniz var inşallah size yük olan şeylerden kurtulur huzurlu bir hayata adım atarsınız. Zulmeden de karsoligini elbet alır bugün olmazsa yarın. Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerinizi alırız ♡

Back
X