Üzüntüm büyük:(((

Evlatlarımı düşünmek zorundayım,zaten onlar olmasa hayatın ne anlamı olurdu ki..Hakkımızı her türlü arayacağım ve ayrılacağım,hepinize teşekkür ediyorum.Dualarınızda beni ve yavrularımı unutmayın.

Doğru,eşim baba sevgisi hiç görmemiş.Onun babası benimle konuşmaya geldiğinde onun da yüzüne bunu söyledim,ilgilenmemişsiniz çocuğunuzla,edep hayayı öğretmemişsiniz dedim.Babası kabul ediyor,hata bizim diyor,hep mesafeli durdum,yakınlık göstermedim diyor.

şimdi kişi profillemesi için bilgiler az ama eşin de derin sorunlar olabılır bunlar basıt seyler değil neden sonucu dogurur zıncırleme gelır ıslah olmuyorlar özellıkle susup sabretme yoluna girenler hata yapıyor.

şimdi kişi profillemesi için bilgiler az ama eşin de derin sorunlar olabılır bunlar basıt seyler değil neden sonucu dogurur zıncırleme gelır ıslah olmuyorlar özellıkle susup sabretme yoluna girenler hata yapıyor.
Çok doğru,bir ruh hastasıyla evli olduğuma daha eminim zaten,uğraşacak ne halim var ne de vaktim var.Anasının babasının eğitemediğini ben hiç eğitemem uğraşamam.Çocuklarım önemli onları iyi birer insan olarak büyütmek istiyorum.Gerekeni yapacağım.

Bnm babama bnm kocam değil isterse gözümün nuru olsun yinede küfredemez haddini aşamaz. Hayrdr yani??!!! Aynı şekilde bende kaynanama kaynpederime karşılık vermem veremem. Olay bitmiştir

Mrb arkadaşlar
ben buraya yeni üye oldum,açıkçası yeni keşfettim diyebilirim.Bize böyle bir imkan sunulduğuna sevindim,teşekkür ediyorum.Sıkıntım eşimin aşırı şekilde haddini aşması..Defalarca konuşmama,uyarmama ve iyi niyetime rağmen haketmediğimiz şekilde bana da aileme de büyük fenalıklar yapması..8 yıldır evliyiz,iki oğlumuz var,evliliğimizin başından beri türlü fenalığına göğüs gerdim,annem babam kardeşlerimle de devamlı uğraşıyor.Kendi münakaşamıza her zaman ailemi de dahil ediyor,bana işim düştüğünde yardıma gelen ailemin evimize gelmesini istemiyor ve en son 1 ay önceki olayda annem ve babam dolap takılması için yardıma geldiklerinde,eşim işyerinden babama telefon açıp küfürler yağdırdı.İşte bu bardağı taşıran son damla oldu,çok öfkeliyim,1 aydır onu eve almıyorum,annesinde kalıyor.Babamın yüzüne bakamıyorum,beni aileme defalarca mahcup etti,onu artık affedemiyorum.Şimdi çocuklarımla evimdeyim hâlâ,o şimdilik evde değil bir aydır,gelmesini de istemiyorum,nefret ettim iyice bilmiyorum.Boşanmak çözüm mü onu da bilmiyorum.Ağzım yüzüm uçukladı üzüntüden:KK43: Ben de buraya derdimi dökmek istedim işte:KK43:((
çok üzüldüm yazık babanıza ne yaşanırsa yaşansın ne kadar haklı olunursa olunsun
kimse hele de eşinin babasına küfür ne kadar utanç verici. bir gün pişman olacak
ama o zaman çok geç olacak böyle bir adamla nasıl devam edeceksiniz

Back
X