• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzuzn protokol yaptiranlarrrrrrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
uzun protokol tedavi olanlar lucrinle gonal f (puregon menagon))gibi yumurta baskilayici ve yumurta olusturucu igneleri ayni anda yani ayni saattemi yaptiniz yoksa arada fark varmiydiiii:uhm:

ben aynı saatte yapıyordum canım sadece ayrı taraflara yapıyordum

ben aynı saatte yapıyordum canım sadece ayrı taraflara yapıyordum

ok canim bende birincide oyle yapmistim ama nette biraz arstirdim ayri saatlerde diyince kafam karisti rahatladim simdi ikinci tedaviye basliyorum ya biraz daha iyi arastiriyorum herseyi

ben ilk tedavide lucrini öğlen 13:00 da
puregonuda akşam 20:00 vuruyordum ..
akşam vurunca da iyi etki yapıyomuş dediler vurduktan sonra hiç kalkmıyodum öylece oturuyodum sonrada uyuyodum canım

şimdi ama saatleri doktor verecek bana lucrini 18:00 vurucam puregonuda hiç bilmiyorum

ben ilk tedavide lucrini öğlen 13:00 da
puregonuda akşam 20:00 vuruyordum ..
akşam vurunca da iyi etki yapıyomuş dediler vurduktan sonra hiç kalkmıyodum öylece oturuyodum sonrada uyuyodum canım

anladim canim tsk cvp icin bakalim bu sefere ne diyecekler bana kimisi ayni saat kimisi farkli diyor ne yapsak acaba kafam karisti

mustafa bahceciye gidiyorum canım ben ona sormuştum aynı saatlerde olmaz demişti baklım bu sefer belkide puregonu sabah vurdurucaklar

dualarım sneinle inşallah hepimiz başarıcaz canım

canım benim ilk tedavim uzundu.ben aynı saatte yapıyordum.5 dk arayla.bana doktor aynı saatte yapabilirsin demişti.

benımde tedavım uzun ama daha ıgnelere baslamadım doktorum sprey verdı burun spreyı ona basladım bugun ıhsallah hepımız hayırlı haberler alırız

ben önce lucrinle başladım 10 mg olarak. Daha sonra adet oldum ve puregon başladım 225. Lucrinde 5 mg düştü dozu ve aynı saatte yapıyordum. Birini sağdan diğerini soldan hihoyyyt

merhaba bende pazartesi başlıyorum ganal f kullanacam ben aşılamalarda da ganal kullandım dozu ne kadar olacak henüz bilmiyorum ama bana lucrin içinde gonal içinde akşam 6 ile 8 arası yap dedi doktorum ben çalıştığım için ancak evde akşam yemek işlerim felan oluyor 7 de lucrin 7,30 da da ganal yaparım diye düşünüyorum.Burada tanıdığım arakadaş var daha önce tüp bebek deneyimi olan o da bana iğneleri ard arda yapma arada yarım saat bekle dedi.bende öyle yapacam

anladim canim tskler bilgin icin
demekki ayni andada oluyor bi tek ben degilmisim korkmustum

Back
X