Vah başıma gelenler :(

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Merhabalar kizlar ,

Sozleneli 2 hafta oldu . su 2 haftada eltim korkulu ruyam oldu resmen artik psikolojim bozuldu nolur bana bi akil verin. isteme gunum ce sonra onlara gittiğimde sürekli bana gorumcelik ve kaynanalik yapmaya çalışıyor emirler yagdiriyo .
Dun hasta olduğum için eltim ve kayinvalidem geldi o hasta halimle anneme kiyamadim kalktim eltim kenarda dikiliyo hic birşeye yardım etmedi. hasta hasta guya bana bakmaya geldiler hizmet ettirdi ... birde ben bulasiklari diziyorum bana bulasiklara giriyimmi dedi sinirden gec icerde otur sen dedim . ailemde erkekler bile 1 tane kisi eltimi sevmemis

Evine gittim kv beraber oturuyo kendi oturdu yemege ben herseyi yaptim ..

Bisey soyleyin ben neden hayir demeyi isimi bilmiyorum bunla nasil bas etcem kisisel gelişim kitaplari okuyorum artık ben muhattap olmamaya çalışıyorum mal mal konusup duruyo

1 haftadir takinti haline geldi. bana büyüklük yapmaya calisiyo emri vaki emir vererek konusuyo ben onun gibi uyanik degilim beni kullanmasindan korkuyorum . sozlumede anlatiyorum patavatsiz o heycanlaninca napcagini bilemez dedi. aslinda çok iyi biridir felan diyo onada sinir oluyorum.
Ruyalarima geriyor resmen
Sırf bu yüzden evlilikten korkuyorum ayrılmayı bile düşündüm içimden bi his evliligimi bozacak gibi geliyo

Size hastasiniz diye ziyarete geldiler diye evinizin işini yapmak zorunda değiller anneniz varmış tek yasasaniz neyse o zamanda ikram yapmazsiniz yine onlar yapmak zorunda değiller iki haftada bu kadar içli dışlı olmaya çalışmak neden neden eltiden beklentileriniz var kadında sizin tavrımızı anlamış demekki size tavrını koyuyo korkup kacsin benden diyo
Biz evlenirken el tim düğününe bile gelmedi nisan söz hiç birinde bulunmadı hiçte lafini yapmadım o el kizi ben el kizi mecburiyetimizmi var üç senedir evliyim hiç bi beklentim yok bi doğumumda aradi tebrik etti bende onun doğumunda aradım üç senedir bu şimdi yeni elti geldi ondan da beklentim yok hatta o kaynimi eskiden çok severdim gerçek abi gibiydi sonra evlenince laf sokmalar başlayınca soğudum biraz kv yüzünden ama eski gunlerin hatrina yemeğe cagirsammi diye dusunuyorum ama kız rahatsız olurmu memnunmu olur bilemediğim için erteliyorum şimdi cagirsam evimde ismi yaptircam yapmazsa arkasından laf mi yapacam bu kadar sıkı fıkı olmayin mesafe candir

sözlüymüşsünüz daha,elti adayınız,size gelince niye iş yapsın anlamadım.hatta siz de onlara gidince niye yaparsınız, onu da anlamam.
resmiyet, iyidir.hele ki sözlüyken,hiç gerek yok böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…