vajina beyazlatma

Kizlar iyi misiniz ya? Bu uye bu konudan rahatsiz olmus, cozmek istiyor, soru sormus. İlla estetik kaygilariniz yuzumuzle ilgili mi olmali? Ya da gobek yag aldirma mi? Kadin memnun degil ve gayet nirmal bir soru sormus. Site bunlarla dolu. Bu tepkiler normal mi sizce?

hanımefendi yazdığınız iki cümle de aynı anlama çıkıyor zaten. kocasından utanacak olan, utanma hissiniz yaşayacak olan benim zaten
Biz demek istiyoruz sen vajinanı yine beyazlatacaksan beyazlat ama yarın öbür gün kocamdan utanırım deme diyoruz kendin için yapacaksan yap ama bir erkeğe oranı beğendirmek için yapma

Vajina rengi içim fırça yedim.

Asıl sorun ben önemli değil diyorum, ama o kadar üzülüyor ki vajinam kapkara diye kendini yetersiz görüyor.
Bende hiç önemi yok dediğim için kötü oldum.

Dua etsinde bu kadar ince düşünceyi hak eden bakımlı bir erkekle evlenir. Taharet almsını bilmeyen, WC ye idrar sıçratıp arkasını dönüp giden bir erkeğe denk gelmez ..

sonunda mantıklı birisi. dünya kadar genital estetik sorusu yazılmış siteye birine bile bunları yazamazlar gelmiş burda ne hakla olduğunu anlamadığım bir şekilde beni aşağılamaya çalışıyorlar. üstelik okuduklarını anlama kapasiteleri bile yok.

hanımefendi yazdığınız iki cümle de aynı anlama çıkıyor zaten. kocasından utanacak olan, utanma hissiniz yaşayacak olan benim zaten
Hanımefendi makyaj yapip aynaya baktiginizda "cok güzel oldum" demekle "kocam çok beğenecek" demek aynı şey değildir.
Sizin kafanizda aynı anlama çıkması bunlarin ayni oldugunu göstermez. Kendiniz icin isteseydiniz bu konu şöyle anlatılırdı; "hanimlar merhaba, benim vajinamda kararma mevcut ve ben bundan hoşlanmıyorum, bunun bir çözümü var midir?"
Insanlar da o zaman "koca" kelimesini yorumlarında kullanmazlardı.

amin inşallah ne diyeyim ben başka size

inatla anlamamaya devam ediyorsunuz. nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın

ilerde evlendiğimde kocamdan büyük ihtimalle çok utanıcam
Biz vajina beyazlatma değil de şu cümleye tepki veriyoruz sorun tamamen şu cümle hanımlar da farkına varsın istiyor yoksa ister beyazlatsın ister tüylü bıraksın ister lazer yapsın ama kendisi için yapsın bir erkek için değil

Lazerle beyazlatma var biraz tuzlu
Guvenilir dr bulmak zor

Expigment acneylce madecassol karisimi var.

Limon sürüyorlar.

Başka bilmiyorum. Zamanla yeniden kararma oluyor. Pantolondan hava alamama gibi nedenlerle sürtme oluyor.

Kolay gelsin. Zaman zaman her kadin burayi kafaya takıyor. Sonra aman yetti gari diyip akisina birakiyoruz.

Vallahi ben de bazen kararmalarim olduğu düşünüyorum ve buna emzirme sürecim bitince bir cozum bulacagim lakin bunu eşime danistigimda "bence bir problem yok ama sen bilirsin" diyor.
Ama dediklerinize katılıyorum, Türk erkekleri kadinlari elestirmeden önce bir miktar açıp kendi totişlerine bakmalılar

Okuduğumuzu iyi anlamışız ki yarın öbür gün seni bedeninle bir erkeğin aşağılamasına izin vermeyesin diye utanma orandan burandan utanma diye tepkimiz yoksa nerene ne yaptırıyorsan yaptır ama birinden utanmak ya da beğendirmek için değil yafrucum

Seni varya toyluğundan ve saf temiz duygundan dolayı hoş görüyorum.
Evet ablacım senden büyüğüm zamansu misali biliyormusun ben ne ara büyüdüm valla bu yaşa geldim... Sende geçir bu seneleri sağlıkla, huzurla, mutlulukla kara vajinanla.
Sana neden üstünlük taslayayım ya da taslayalım.

Konun tek paragraf.
İçeriği vajinanın rengi kara ve evlenince kocamdan çok utanıcan.
Bende utanma bu konu bile değil dedim.

Sen o kadar vajinana takmışsın ki okuduğunu anlamıyorsun.
Bence sen oku anla.

Vajina donunn içinde saklı kimse görmüyor Allah'tan
Ya yerli kabilesinin donsuz bir üyesi olsaydık.
Ama ben belgeselleri izliyorum kabile üyeleri kapkara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…