- 30 Mart 2009
- 14.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.152
- 1.123
- Konu Sahibi ladydiana1
-
varoştan kastımın kullandığı üslup olduğunu bile anlayamamış birine bir şey açıklamama pek gerek yokKendini olduğu gibi sevmek yerine olmayan kocası beğenmeyecek diye şimdiden vajina beyazlatma derdine düşmek çok mu elitçe?
Biz demek istiyoruz sen vajinanı yine beyazlatacaksan beyazlat ama yarın öbür gün kocamdan utanırım deme diyoruz kendin için yapacaksan yap ama bir erkeğe oranı beğendirmek için yapmahanımefendi yazdığınız iki cümle de aynı anlama çıkıyor zaten. kocasından utanacak olan, utanma hissiniz yaşayacak olan benim zaten
Vajina rengi içim fırça yedim.Ama hanımefendicigim "ilerde evlenirsem kocamdan çok utanacagim" diyen sizsiniz, hanimefendi de kocanız açsın önce kendi uzuvlarina baksın kafaniza takmayın, hayatin tadini cikarin diyince (ki bence güzel bir motivasyon konuşmasıydı) neden kizdiniz ki ona? Kendi memnuniyetiniz icin soruyorsaniz "ileride kocamdan utanacagim" yazmasaydiniz konunuza, demek ki kendiniz için sormuyorsunuz, yanliş mi anlamışım?
+11111Biz demek istiyoruz sen vajinanı yine beyazlatacaksan beyazlat ama yarın öbür gün kocamdan utanırım deme diyoruz kendin için yapacaksan yap ama bir erkeğe oranı beğendirmek için yapma
sonunda mantıklı birisi. dünya kadar genital estetik sorusu yazılmış siteye birine bile bunları yazamazlar gelmiş burda ne hakla olduğunu anlamadığım bir şekilde beni aşağılamaya çalışıyorlar. üstelik okuduklarını anlama kapasiteleri bile yok.Kizlar iyi misiniz ya? Bu uye bu konudan rahatsiz olmus, cozmek istiyor, soru sormus. İlla estetik kaygilariniz yuzumuzle ilgili mi olmali? Ya da gobek yag aldirma mi? Kadin memnun degil ve gayet nirmal bir soru sormus. Site bunlarla dolu. Bu tepkiler normal mi sizce?
Hanımefendi makyaj yapip aynaya baktiginizda "cok güzel oldum" demekle "kocam çok beğenecek" demek aynı şey değildir.hanımefendi yazdığınız iki cümle de aynı anlama çıkıyor zaten. kocasından utanacak olan, utanma hissiniz yaşayacak olan benim zaten
amin inşallah ne diyeyim ben başka sizeVajina rengi içim fırça yedim.
Asıl sorun ben önemli değil diyorum, ama o kadar üzülüyor ki vajinam kapkara diye kendini yetersiz görüyor.
Bende hiç önemi yok dediğim için kötü oldum.
Dua etsinde bu kadar ince düşünceyi hak eden bakımlı bir erkekle evlenir. Taharet almsını bilmeyen, WC ye idrar sıçratıp arkasını dönüp giden bir erkeğe denk gelmez ..
inatla anlamamaya devam ediyorsunuz. nasıl anlamak isterseniz öyle anlayınHanımefendi makyaj yapip aynaya baktiginizda "cok güzel oldum" demekle "kocam çok beğenecek" demek aynı şey değildir.
Sizin kafanizda aynı anlama çıkması bunlarin ayni oldugunu göstermez. Kendiniz icin isteseydiniz bu konu şöyle anlatılırdı; "hanimlar merhaba, benim vajinamda kararma mevcut ve ben bundan hoşlanmıyorum, bunun bir çözümü var midir?"
Insanlar da o zaman "koca" kelimesini yorumlarında kullanmazlardı.
çok şükür açmamış gonca bir gülümbakire olduğuna yemin edebilirim
Biz vajina beyazlatma değil de şu cümleye tepki veriyoruz sorun tamamen şu cümle hanımlar da farkına varsın istiyor yoksa ister beyazlatsın ister tüylü bıraksın ister lazer yapsın ama kendisi için yapsın bir erkek için değililerde evlendiğimde kocamdan büyük ihtimalle çok utanıcam
Konunun ne alakası var çok pardonbakire olduğuna yemin edebilirim
açmış olsaydın bunu dert edinmezdin. inan hiç önemi yok. ilerde doğum yüzünden hastalık yüzünden de rengi koyulaşabilir? jilet mi yapıyorsunçok şükür açmamış gonca bir gülüm
Vallahi ben de bazen kararmalarim olduğu düşünüyorum ve buna emzirme sürecim bitince bir cozum bulacagim lakin bunu eşime danistigimda "bence bir problem yok ama sen bilirsin" diyor.Vajina rengi içim fırça yedim.
Asıl sorun ben önemli değil diyorum, ama o kadar üzülüyor ki vajinam kapkara diye kendini yetersiz görüyor.
Bende hiç önemi yok dediğim için kötü oldum.
Dua etsinde bu kadar ince düşünceyi hak eden bakımlı bir erkekle evlenir. Taharet almsını bilmeyen, WC ye idrar sıçratıp arkasını dönüp giden bir erkeğe denk gelmez ..
çünkü bir cinsel hayatı olsaydı erkeklerin bunu dert edinmediğini anlardı.Konunun ne alakası var çok pardon
Okuduğumuzu iyi anlamışız ki yarın öbür gün seni bedeninle bir erkeğin aşağılamasına izin vermeyesin diye utanma orandan burandan utanma diye tepkimiz yoksa nerene ne yaptırıyorsan yaptır ama birinden utanmak ya da beğendirmek için değil yafrucumsonunda mantıklı birisi. dünya kadar genital estetik sorusu yazılmış siteye birine bile bunları yazamazlar gelmiş burda ne hakla olduğunu anlamadığım bir şekilde beni aşağılamaya çalışıyorlar. üstelik okuduklarını anlama kapasiteleri bile yok.
Anlatamadığınız için yahut kendinizi yanlış ifade ettiğiniz için olabilir mi?inatla anlamamaya devam ediyorsunuz. nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın
Seni varya toyluğundan ve saf temiz duygundan dolayı hoş görüyorum.büyük ihtimalle yaşımı yazdığım için sırf benden büyük diye üstünlük taslamaya çalışıyor şu üsluplaçok özür dilerim derdim seni tatmin etmediği için yaşın geçmiştir ama biraz paragraf sorusu çözmeni öneririm okuduğunu anlaman için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?