vajina beyazlatma

Büyük harflerle yazmak yasak,muhtemelen birazdan banlanırsın cici kız.

Bende neye uğradığımı şaşırmadım değil...

Birden otomatik silahtan mermi yağdı üzerimize breaking bad son bölümündeki white'n arabaya yerleştirdiği otomatikten çıkar gibi..

Evet son zamanlarda istediklerini duymayınca bu şekilde tavır oluyor.
Bunun sebebi sosyal medya bence .

Şu kadınlar kulübü benim için o kadar önemli ki.
Ben bu platforman öğrendiklerimle evlatlarıma kavuştum. Burda okudum gittim araştırdım.
2 yıl aralıksız mücadele verdim.

Bu konuda da birisini eleştirmeyi bırakın laf söyleyecek son kişiyim.

Benden de

sefan olsun aşkım
Olsun.
Bizi yanlış anlama diğer arkadaşlarda bende seni farklı bak olaya diye yönlendirdik.

24 yaşın gün gün tadını çıkar.
Hayatını dolu dolu yaşa.
Du sana şey yazayım yaşlılar gibi, ah ah keşke 24 yaşında olsam neler yaparım neler

Yok canım 17 yıl çalışma hayatım oldu.
Kurumsal ve Türkiyenin alanında en iyi rezil aile şirketlerinde.
Sonra evlendim.
Yani tek başarım evlenmek değil ama iyi koca seçtim diyelim

Çocukta öyle pat diye olmuyor biliyormusun malum ahir zamana denk geldik..

Senin konuna girmicem artık fenalık geldi bana.

Seni aşşalamam_madım asla kabul etmiyorum. Ama gecemiz iyi geçti.

1- Burası Genital Estetik bölümü, vajina daraltma, beyazlatma vb işlemler hakkında bilgi alışverişi yapılır.
2- Sitede üslupsuz mesajlar yazmak, polemiğe girmek yasaktır.
3- Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.
4- Üyeler site kurallarına ve kanunlara uygun olduğu sürece istediği konuyu açabilir.

Bu maddelerin anlaşıldığını umuyor, tavsiyeniz varsa yazmanızı, ilgi alanınız veya bilginiz dahilinde değilse, ilgi ve bilgi alanınız olan konulara yönelmenizi rica ediyorum.

Tepki verilecek bişey değil. İnsan eşi için de güzelleşmek bakım yapmak ister ya da sırf eşinden dolayı da utanabilir.
Eşi için yapacak diye linçlemeye gerek yok.

Tepki verilecek bişey değil. İnsan eşi için de güzelleşmek bakım yapmak ister ya da sırf eşinden dolayı da utanabilir.
Eşi için yapacak diye linçlemeye gerek yok.
Bir kadın eşi için değil önce kendi için güzelleşecek bunu bir erkek için yaptığı zaman durumlar değişiyor

Bir kadın eşi için değil önce kendi için güzelleşecek bunu bir erkek için yaptığı zaman durumlar değişiyor
İşte herkes aynı düşünmek zorunda değil. Kimisi kendi için sorun etmezken eşi için eder kimisi de eşini sallamaz. Buna tepki göstermek saçma herkesin değeri farklı

Hep aynı kişiler bütün yorumlarda işleri güçleri yok dedikodu yapıyorlar insanları sorguluyorlar bırak engelleyin cevap vermeyin böyle kişilere

haklının acelesi yoktur❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…