• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina İle Bacak Kemiği Birleştiği Kısım Sol Taraf Ağrı Yaşayan Varmı (Çatı Ağrısı) Sanırım

Merhaba ben de 21.haftadayım yaklaşık 2-3 haftadır aynı bu fotoğraflardaki işaretli noktalarda böyle bir ağrı var hatta bazen popo kemiğine doğru bile yayılıyor. Yani dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız ediyor beni de uyurken de yürürken de . Bende sol uterin arterde direnç çıktı detaylı ultrasonda bununla alakalı mı acaba diye düşündüm ama henüz doktorumla konuşamadım bu konuyu. Acaba benzer bir şey yaşayan var mı ya da cevap bulabildiniz mi?
Merhabalar benim bir kac gun icinde gecti henuz bidaha olmadi ama olursa mutlaka tekrar doktoea gidecegim

Rabbim şifa eylesin, magnezyum bana yaramadı 🥲 ılık duş alıyorm falan ama nafile. 😔 tek taraflı solda başladı sonra sağda devam ediyor. Neyse ki sayılı gün inşallah afiyetle geçer gider. 🥲🥲
canım nasıl oldun çok afedersin özel bilgenin yan kısmına dudak bölümü ve kemik kısmına yakın yerine bastırınca acı oluyomu sende

canım nasıl oldun çok afedersin özel bilgenin yan kısmına dudak bölümü ve kemik kısmına yakın yerine bastırınca acı oluyomu sende
Evet oluyor. Tarif ettiğin şekilde. Geçmiyor hâlâ aynı çok zorlanıyorum yatarken. Gece sürekli wc uyanıyorum gidene kadar canım çıkıyor. İdrara sıkışıkken ağrı daha da artıyor. Sürekli evde yatarak vakit geçiriyorum. 🥲 hayal ettiğim gibi bir hamilelik dönemi olmadı maalesef. 🥲 son yapılacakları artık eşim annem halledecekler. Ben oturduğum yerde sadece iş yapabilirim 😅 sen nasılsın ?

Evet oluyor. Tarif ettiğin şekilde. Geçmiyor hâlâ aynı çok zorlanıyorum yatarken. Gece sürekli wc uyanıyorum gidene kadar canım çıkıyor. İdrara sıkışıkken ağrı daha da artıyor. Sürekli evde yatarak vakit geçiriyorum. 🥲 hayal ettiğim gibi bir hamilelik dönemi olmadı maalesef. 🥲 son yapılacakları artık eşim annem halledecekler. Ben oturduğum yerde sadece iş yapabilirim 😅 sen nasılsın ?
valla benimde aynı ya bi umut geçermi diye bekliyorum ama dediğin gibi yatınca iyi ama diğer şekilde hep bi acı batma ayağa kalkmaya korkuyorum 🥹

kalçana bacağına vuruyormu ağrı benim kalçama bacağımada vuruyor ara ara

Rabbimden şifa dilerim. 3. Ayda başladı 8. Ay olduk aynı devam ne deyim bilmiyorm. 🥺🥺
benimde 3. ayda başladı işte 15 gün oldu ama artık çok canım sıkılmaya başladı bu duruma valla yapay zeka dvt falan dedi korktum bi an kalp damar cerrahına bile gittim bu yüzden ama bacağıma baktı el dopleriyle kan akışını dinledi bi sorun gözükmüyo dedi ama hala aklımda panik atakta olunca her günüm kabus gibi acaba öyle bişeymi diyorum korkuyorım

kalçana bacağına vuruyormu ağrı benim kalçama bacağımada vuruyor ara ara
Bazı zamanlar diğer bacağımın tam birleşme kısmında iç tarafında ağrı oluyor. Bnm kalçamda 3 sene önce düşmeden kaynaklı ödem var zaten. Yere oturunca ya da sert zemine uzanınca o zamanlar kalçamda ağrıyo oluyo. Bağ ağrısından ayrı olarak. Vitamin kullanıyorm magnezyum iyi geliyo diyenler var. Bende etki etmedi ama içiyorm yine de multi vitamin vs. Pelvik / kegel egzersizleri hiç denedin mi balım sen ?

Son düzenleme:
benimde 3. ayda başladı işte 15 gün oldu ama artık çok canım sıkılmaya başladı bu duruma valla yapay zeka dvt falan dedi korktum bi an kalp damar cerrahına bile gittim bu yüzden ama bacağıma baktı el dopleriyle kan akışını dinledi bi sorun gözükmüyo dedi ama hala aklımda panik atakta olunca her günüm kabus gibi acaba öyle bişeymi diyorum korkuyorım
Kanama olmadığı sürece korkma. Allahın izniyle bebek iyiyse sorun yok. Sadece bir süreç sayılı gün geçecek. Öyle düşünerek kendini motive et. Bunlar inşallah günahlarımıza kefaret. Bu yüzden cennet ayaklarımızın altında 😇😇 bizim de hamileliğimiz böyle geçiyo ne yapalım. 6. Ayıma kadar afedersin midem tahriş olduğu için kan kustum fiziki. Kayımvalidem ben böyle bi şey görmedim deyip durdu😅 elimi atıp bilerek kusmuyorum ya bnm bünyem de böyle. Allah can sağlığı versin. Tutma kendini kasma arada ağla rahatla. Biz hasta değiliz hamileyiz 👼👼

Kanama olmadığı sürece korkma. Allahın izniyle bebek iyiyse sorun yok. Sadece bir süreç sayılı gün geçecek. Öyle düşünerek kendini motive et. Bunlar inşallah günahlarımıza kefaret. Bu yüzden cennet ayaklarımızın altında 😇😇 bizim de hamileliğimiz böyle geçiyo ne yapalım. 6. Ayıma kadar afedersin midem tahriş olduğu için kan kustum fiziki. Kayımvalidem ben böyle bi şey görmedim deyip durdu😅 elimi atıp bilerek kusmuyorum ya bnm bünyem de böyle. Allah can sağlığı versin. Tutma kendini kasma arada ağla rahatla. Biz hasta değiliz hamileyiz 👼👼
ay canım o kadar haklısın ki bir de anlamıyolar sanki uyduruyosun gibi valla inana ağrılar bi şekilde geçecek Rabbimin izniyle ama psikolojik olarak yaşadıklarımız malesef geçmiyo 😭 senin az kalmış benim yokum daha uzun ama sayılı gün çabuk geçermiş

benimde siyatiğim var ve kuyeuk sokumumda batma vardı gebelikten önce sanırım bunlarda tetiklendi siyatiğim sol taraftaydı zaten bu ağrıyla birleşince baya zorluyo işte

canım senide bunaltıyorum böyle ama o bölgeye masaj yapmak isteyince yada elleyince acı yada ağrı oluyomu yoksa sadece hareketlemi ağrı oluşuyo

canım senide bunaltıyorum böyle ama o bölgeye masaj yapmak isteyince yada elleyince acı yada ağrı oluyomu yoksa sadece hareketlemi ağrı oluşuyo
Yok balım ne bunalması birbirimize destek için buradayız 😇 ama evet dokununca acıyo ağrıyo. Kremle masaj yapayım dedim ama yok o ağrı orada sabit yani. Sabit pozisyonda hareketsizken hissetmiyorum ağrı. Sağdan sola dönerken ağrıyo. Ayağımı hafif kaldırınca ağrıyo. Birde sağ tarafta bnm ağrı sağıma bazen yatınca da ağrı oluyo. Başta zor geliyo haklısın. Eşime yoruldum diye ağladığım çok oldu inan. 🥲🥲 her şeyden önemlisi minik yavrularımızın sağlıklı olması. 🐣😇

Yok balım ne bunalması birbirimize destek için buradayız 😇 ama evet dokununca acıyo ağrıyo. Kremle masaj yapayım dedim ama yok o ağrı orada sabit yani. Sabit pozisyonda hareketsizken hissetmiyorum ağrı. Sağdan sola dönerken ağrıyo. Ayağımı hafif kaldırınca ağrıyo. Birde sağ tarafta bnm ağrı sağıma bazen yatınca da ağrı oluyo. Başta zor geliyo haklısın. Eşime yoruldum diye ağladığım çok oldu inan. 🥲🥲 her şeyden önemlisi minik yavrularımızın sağlıklı olması. 🐣😇
haklısın geçmese bile zamanla alışılıyo demekki 🥹 yani bu bende birden başladı dışarı çıkmıştık yürürken birfen ağrımaya başladı dedim çok yürüdüm ondan herhalde o gün bugün aynı 😭 bi kaç gün sanki hafifledi gibi olmuştu ama gene başladı Allah daha beterimden korusun tabiki rn önemlisi o acıya dayanıklıyımdır normalde ama kötü bişey olmasından korkuyorum panik atakta olunca 😭

baksana hep kas perianal kas diyor

Eklentiler

• IMG_2809.webp
    IMG_2809.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 21
Back
X