- 22 Mart 2024
- 591
- 23
- 18
- 28
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah14+2 evet![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah14+2 evet![]()
sizede çok geçmiş olsun tarif ettiğiniz gibi benim ağrımda genelde ayağa kalkınca yürürken yatakta dönerken gibi gibi dinlenirken ağrım olmuyo ama bütün gün de yatamıyoruz malesef mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum ama birtane oğlum var onunda ihtiyaçları olunca ister istemez hareket ediyorum sizin hiç mi geçmediMerhaba kızlar öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.moral bozmak istemem herkesin hamileliği yaşadığı süreç kendisine özgü. Her hamilelik birbirinden farklı. Rabbim tez zamanda şifa versin hepimize. Benim 3 aylıkken başladı bu ağrı şu an 7- 8 hafta var doğuma ağrı soldaydı sağ tarafa geçti.
maalesef parol vs fayda etmedi. Antibiyotik kullandım geçmedi. Enfeksiyon vs değil yani. Dr um bana bağ ağrısı olduğunu ancak doğumdan sonra geçeceğini söyledi.
bazılarının bu ağrısı olup sonradan geçtiğini de okudum. Bnm uzanırken otururken ağrı yok sadece hareket esnasında oluyo. Sabahları özeklikle wc gitmek zulüm.
yürürken zorlanıyorum bu yüzden yatarak geçiyor hamileliğim. Çok araştırdım ama bulamadım ben çözüm. Sadece internette bağ ağrısı için egzersizler var isterseniz dr unuza danışıp egzersiz yapmayı deneyebilirsiniz.
![]()
Teşekkür ederim. Maalesef geçmedi benim hiç. Şu an ilk zamanlara göre daha şiddetli. Dediğiniz gibi uzandığım yerde dönerken bile ağrıyor acıyor orası. Haklısınız sürekli yatmak da olmuyor mecbur kalkıyoruzsizede çok geçmiş olsun tarif ettiğiniz gibi benim ağrımda genelde ayağa kalkınca yürürken yatakta dönerken gibi gibi dinlenirken ağrım olmuyo ama bütün gün de yatamıyoruz malesef mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum ama birtane oğlum var onunda ihtiyaçları olunca ister istemez hareket ediyorum sizin hiç mi geçmedibende çok araştırdım geçenlerde var geçmeyenlerde umarım bizimki geçenlerden olur yoksa bazen dayanılcak gibi olmuyo
![]()
şaka gibi ya gerçekten bu kadar erken haftada bunun başlaması ben elleyince bastırınca çok acıyo belime vuruyo bazen kalçama bendede boyun fıtığı ve belde sıkıntı var sanırım omlarda baskı yapıyo oysa bebek daha çok küçükTeşekkür ederim. Maalesef geçmedi benim hiç. Şu an ilk zamanlara göre daha şiddetli. Dediğiniz gibi uzandığım yerde dönerken bile ağrıyor acıyor orası. Haklısınız sürekli yatmak da olmuyor mecbur kalkıyoruzböyle söylemek istemem ama ağlıyorum bazen dayanamıyorum
inşallah sizinki geçer uzun sürmez
magnezyum iyi geliyo diyenler de var. Bana fayda etmedi
![]()
Aynı mı canım halaşaka gibi ya gerçekten bu kadar erken haftada bunun başlaması ben elleyince bastırınca çok acıyo belime vuruyo bazen kalçama bendede boyun fıtığı ve belde sıkıntı var sanırım omlarda baskı yapıyo oysa bebek daha çok küçükaz bi vaktiniz kalmış sizin inşAllah doğum sonrası geçer
![]()
Bazen diyorum rahim ağzı uzunluğu ile ilgisi mi var acaba diye endişe ediyorum ama farklı bir ağrım yok kasık ağrım yok ne bilim kanama yokşaka gibi ya gerçekten bu kadar erken haftada bunun başlaması ben elleyince bastırınca çok acıyo belime vuruyo bazen kalçama bendede boyun fıtığı ve belde sıkıntı var sanırım omlarda baskı yapıyo oysa bebek daha çok küçükaz bi vaktiniz kalmış sizin inşAllah doğum sonrası geçer
![]()
ben pernatoloji muaynesi oldum perinatoloji takipliyim önceden ileri hafta serviks kısalmam olduğu için salı günü kontrolüm vardı serviks gayet iyi dedi 2 haftada kontrole gidiyorum 16 haftada tekrar gidicem rahim ağzında bir problem olsaydı dr söylerdi iyi dedi bana ağrıyıda söyledim bebek büyüdüğü için dediBazen diyorum rahim ağzı uzunluğu ile ilgisi mi var acaba diye endişe ediyorum ama farklı bir ağrım yok kasık ağrım yok ne bilim kanama yok
evet ya aynı ama arada daha az bazen daha yoğun oluyo ılık duş o bölgeye ılık su tutmam baya işe yarıyo öyle biraz daha rahatlıyorum ben sende bi dene istersenAynı mı canım hala
Ben de 16 da gitmiştim gayet iyi demişti 16 de bu ağrı oldu işte galiba ilgisi yokben pernatoloji muaynesi oldum perinatoloji takipliyim önceden ileri hafta serviks kısalmam olduğu için salı günü kontrolüm vardı serviks gayet iyi dedi 2 haftada kontrole gidiyorum 16 haftada tekrar gidicem rahim ağzında bir problem olsaydı dr söylerdi iyi dedi bana ağrıyıda söyledim bebek büyüdüğü için dedi
Arada resmen popoma bacağıma kadar vuruyorevet ya aynı ama arada daha az bazen daha yoğun oluyo ılık duş o bölgeye ılık su tutmam baya işe yarıyo öyle biraz daha rahatlıyorum ben sende bi dene istersen
aynı benimde ayağa kalkmak zulüm gibiArada resmen popoma bacağıma kadar vuruyor
Evet ya inşallah sağlıkla ilerleraynı benimde ayağa kalkmak zulüm gibi![]()
inşAllah canımEvet ya inşallah sağlıkla ilerler
Ben 3 ay sıfır ağrı ile ilerledim sonra ki aylar da böyle oldum yainşAllah canım![]()
kaç haftalık canım senin gebeliğin benim bu ağrı işte 1 hafta oldu tamBen 3 ay sıfır ağrı ile ilerledim sonra ki aylar da böyle oldum ya
18+1kaç haftalık canım senin gebeliğin benim bu ağrı işte 1 hafta oldu tam
18. Haftamda bir başladı 32 oldum ara ara da devam ediyor. Sevgiler.14 haftadan merhabalar 3 gündür kıvranıyorum resmen sol tarafımda sadece özel bölgemle sol taraf bacağımın birleştiği kısım oluyo sanırım ayağa kalkınca çok yürürsem yada herhangi bir iş yaparken çok böyle batma gibi bir acı oluyosağ taraf gayet normal bugün dr normal olduğunu bebeğin büyüdü için dedi ama çok rahatsız ediyo beni bacağıma vuruyo ağrısı iş yapamaz oldum acıyo bildiğiniz sizlerde yaşayan yada yaşamış olan var mı tek taraf
Benim de işte 1 haftadır varkaç haftalık canım senin gebeliğin benim bu ağrı işte 1 hafta oldu tam
yakın sayılır haftalarımız benimde 14+5