Vajina şekli

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
itiraf ediyorum şu ana kadar bu konuyu hep sorun etmiştim ve kendimi tek görüyordum meger benden çok varmış :roflol::roflol: offf be artık takmıyorumm :lepi::lepi:

kızlar ben hala iç dudak ve dış dudakları karıştırıyorum.klitorisin çevresindeki hangi dudak oluyor ve şu meşhur kanatlar hangi dudak?

bende ameliyat olanlardanım epeyce sarkıktı ve keserek çıkarttı doktor oyle ilaçla falan olacak şey değil arkadaşlar o yüzden ilaç ismi falan beklemeyin derim...

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum da birşey sormak istiyorum.ben 4 yıllık evliyim ilk geceden sonra vajinadan dışarıya bir et parçası uzamıştı sonra geçti zannettim ama bebek isteğiyle sürekli muayeneye gittiğim için o aletlerden mi bilmiyorum yine belirginleşti.kendimi kontrol ettim sanki bölümlü kızlık zarı ikiye ayrılmış alt kısmı dişarı çıkıyo.ufff bazen ilişki sırasında acı hissetmiyorum ama sanki açılmıyor ilk etapta.benim gibi olan var mı acaba:uhm:ben de buna takıldım senelerdir.doktor da bişey söylemedi zaten utanıyorum muayene olurken soramadım yaa napmam lazım üffffffffffff:bbo:

Benim kız kardeşimde ona benzer birşey var. Adeta dile benziyor dışı parlak.
Jinekolog bunun sarkonom olduğunu ve rahatsızlık vermediği sürece tıbbi müdahalenin gereksiz olduğunu söylemiş. (Sarkonom kesme ameliyatı sonderece kanlı geçiyormuş.)
Bence jinekoloğa göster.

Kendine iyi bak; Ece

ay canım yaa korkuttun beni...senin dediğin tümör gibi bişeymiş.kardeşin nasıl anlattı sana bilmiyorum ama bendeki öyle yağ dokusu gibi değil nasıl söylesem vajina girişi tamamen kapanıyo hem altta uzantı var hem üstte.sanki orda et parçası vardı o yırtıldı.kızlık zarı değilde kalın bir doku.ne bilim o gece baya zorlanmıştım ağladığımı hatırlıyorum zaten sonra hemen o dokuyu farketmiştim .bugüne kadar önemsememiştim.gitsem mi doktora?utanıyorum yaa buraya bile zorla yazıyorum.ufffffffff:kedi:

Kardeşimin ki ergenlik çağında yavaş yavaş büyüyerek orta çıkmış, vajinayla ile aynı renkte ve ağırız. Senin olay tamamen farklı galiba. Bence jinekoloğa göster en azından psikolojik olarak rahatlarsın.

Kendine iyi bak. Ece a.s.

Son düzenleme:
Ben de çok dert ettim bu dışarıda olması durumunu, hatta bir ara takıntı yaptım baya..Aslında hala da takıyorum az buçuk..Sanırım estetik olucam ama bu konuda kaygılarım var, acaba estetikten sonra his kaybı yaşanıyor mu? Ameliyatı olan biri beni bilgilendirirse çok sevinirim...

Ya hepimizinki çirkin bence, ne yapalım biz kızlar böle çirkin organ taşımak zorundayız Çok üzgünüm çoook Aman takmayalım kafamıza, erkeklerinki sanki çok güzel

bendede iç dudaklarda simetri bozukluğu var biri ne güzel minnacık diğeri dışarı sarkıcam diye habire uzuyo sanki :bbo: ama düşününce beğenmeğen almasın dimi şekerim

hiçbişi anlamadım neresi uzun neresi kısa. ben bekarım ve anlamıyorum normali nası oluyor herhangi ibr sitede normal resmi varmı bakabileceğimiz. kıyas yapalım?

hiçbişi anlamadım neresi uzun neresi kısa. ben bekarım ve anlamıyorum normali nası oluyor herhangi ibr sitede normal resmi varmı bakabileceğimiz. kıyas yapalım?

loosegirl burada yazılanları ilk okuduğumda ben de senin gibiydim hiç bir fikrim yoktu a.s okudukça yazılanları acaba içteki kanatların görünmesi sorun mu dedim ameliyat olanları felan okuyunca burda.sonra ufak çaplı bir araştırmayla ister iç dudaklar-ki bunlara kanat deniyor- görünsün ister görünmesin sağlık açısından bir problem teşkil etmediğini öğrendim. asimetri durumu olanları bilmiyorum bu arada. ayrıca içdudaklar ve klitoris büyüdükçe daha çok zevk alınıyormuş ameliyat düşünenlere duyurulur :teytey:

onlar buyukken rahatca acip sevisip bide zevk alan varsa tabi ki yaptirmasin....

yeni üye oldum şimdi okudum yazılanların hepsini. bendede öyle bir sorun var tabi sorun olarak görüyordum burada yazılanları okuyana kadar bende acaba sadece benimki mi öyle diye düşünüyordum içimi gerçekten rahatlattı okuduklarım... teşekür ederimm x) :1rolleyes:

ya nie takıosunuzki zaten onlar için önemli olan orda bi delik olması-tatlicadiarzu-

ya öylede insan ister istemez takılıyor gördükçe düşünüyor niye neden benimki böyle bi neden de bulamıyor bilmiyor yada gerçekten psikolojik açıdan berbat bir durum...

benim doğuştan çok süperdi yani çok estetik ne fazlalık vardı ne klitoris dışardaydı ama sonra üniversitedeyken mantar salgını oldu kaşıya kaşıya iç dudaklar sarktı ve dışardan görünmeye başladı.doktora göre ondan olmazmış ani kilo verdiysem olurmuş ya da 20 li yaşlarda da tam ergenlik tammalanmadığından olurmuş neyse ben 7-8 yıldır bu durumu kabullnemedim hatta sadece bu sorun bende oldu sandım çok ağladım.bir de çamaşırıma sıkışıyordu orada sivilce çıkıyordu sıkışmadan dolayı.çarşamba aniden karar aldım baktım her gün kafama takıyorum mutsuzum doktorla görüştüm hazır olunca gel yapalım dedi hemen ayrın dedim.hayatımda ameliyat olmadım çok korktuğum halde gittim oldum.bir saate yakın sürdü ama ameliyat masaından hemen bitince hop atladım doktor bile şaşırdı.atladım taksiye geldim eve yatmadım hiç hemen bilgisayarımı açtım.ağrım sızım yok.şişim bile yok doğru düsürt çok temiz bakıyorum.şükür bitti.takmayın kafaya ve sorunu çözün.erkek arkadaşım annem şiddetle karşı çıktı.bir de erkek arkadaşım doktor.ama ben kendim için oldum onlara göre kim görecek ne gereği var.valla sonuçta mutluyum.iyiki de oldum.erkek arkadaşım evlenince asla izin vermeyeceğini söyledi.ben de o zaman evlenmeden olayım dedim :))

o iç dudak ve klitorisin büyüdükçe zevk alma olayının arttığı kısmını yanlış biliyorsun.oku sitelerden ayrıca sırf zevk artsın diye klitoris ve iç dudaklardaki fazlalıklar alınıyor.ama klitoris bölgesi çok riskli mümkün olduğunca dokunulmaması gerekiyor.bazen çok kabarık et orda kırış kırışsa zevki azalttığı için dikkatli operasyonla alıyorlar fazlalığı.ama benim klitoris normal küçük ve içerde kalıyor dokunulmadı oraya.

anladığım kadarıyla ameliyat olmaya gerek yok hani ciddi bir sorun yoksa sorun sadece psikolojik açıdan ameliyat olmak istemem evleneceğim kişi sorun yapmazsa bende yapmam sanırım ama yinede ister istemez takılıyor insan ...:uhm:

canımcım evleneceğin insanı falan bırak şimdi önemli olan sen kendinle barışık ol kafaya takma bu yani.yoksa bir erkek için falan yapılmaz bu.ben sağlık sorunu yarattığı ve doğuştan olmadığı sonradan olduğu için çok taktım.kimseyi dinlemeden yaptırdım ve sonuçtan mutluyum.bikere kocamdan öte her gün ben görüyorum onun beğenip beğenmemesi umrum değil.erkeklerin penisleri çok mu mükemmel kiminin testisinin bir tarafı büyük bitarafı küçükmüş kiminin penisi eğri olurmuş.bence hatun kendi sorun etmiyorsa zaten ortada sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…