kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede yukleme tatlım delirdinmi kucukse kucuk buyukse buyuk sorun yapıp kalkıp resmini niye ekeleme geregi duydun kaydirigubbakcemile3
1-benimde aslında vajinamdan çok memnun oduğum söylenemez .bu siteyede bu yüzden üye oldum . yani ben elimden geldiğince temiz dvarnamaya temiz tutmaya çalışıyorum ama .. jilet çok kullanamıyorum çünkü bir yerimi kesicem diye korkuyorum hafifte kilom var. geçenlerde bir arkadaşıma gittim bu tarz bişey söledim oda sağolsun çok anlayışlı çıktı bu konuda yılalrdır arkadaşız .. ve bana ağda yapableceğini söyledi bende . tmm dedim . ve utancımdan tam olarak soyunamadım fakat dudaklarımı gördü sadece .inanın buraya yazarken bile çok utanıyorum tanımasanız bile. dudaklarımın rengini görünce aa? neden rengi koyu normalde evlennince koyulaşıyordedi. ve şok oldum aynaya baktığımda haklıydı .. psikolojim bozuldu . heryerde başka resimler arıyorum bembeyaz olanlar var. bu ilerde evleninede sorrun olurmu ? 2- vajina dili denen bir yer varmış (yani varda) sanki birazcık sarkık gibi.dışarda yani.3- iç dudaklar birbirinden ayrılırmı ? bu kendimizi uyardığımız zamnda gerçekleşirmi?
çok korkuyoum ... sanırım nişanlanınca bu duruumu konuşup rahatsız olablme durumuna g öre değerlendiricem
arkadaşlar bende 19 yaşındayım benimde genital bölgemde reng koyuluğu var çok kafama takıyorum. bir doktor reng koyuluğu ve sarkmanın mastürbasyonla alakalı olduğunu yazmış. herkes ayrı şeyler söylüyor. birde bakire arkadaşlara sormak istiyorum bacaklarınızı açtığınız zaman büyük dudakların birbirinden ayrıldığını hissediyormusunuz? bakirelerde iç dudaklar ayrılmazmış bu ne kadar doğru herkes ayrı şeyler yazmış nette bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim de ic dudaklarim olmasi gerektiginden coook fazla buyukk ve ben bunu yeni yeni kafama takmaya basladim, gunlerdir de bu operasyon hakkinda arastiriyorum resmen deliye dondum kafamçokkarıştı derkeeeennnnn suan NewYork'da oldugumdan dolayi arastirma alanlarimin genisliginden faydalandim ( bildiginiz uzere Turkiye'de bu tarz seylere pek ulasilamiyor internet uzerinden). Ve resmen buyuk ic dudaklara ozel internet sitesi yapmis bu insanlar :) sasirdim acikcasi. "Neden erkekler ve lezbiyenlerin büyük labia sevdigini merak edebilirsiniz. Aslında, büyük dudaklar cool ve seksi gorunmesinin yani sira........ " falan diye basliyor sitenin ana sayfasi hihoyyyt .. Yani anliycaginiz cok kafaniza takmayin kizlarrr.. Ben sadece buyuk problemler yasiyorum cok buyuk olduklari icin, iliski sonrasinda aci hissediyorum gunlerce, o bolgemde asiri terleme oluyor ic camasirlarim hep islak gezmek zorunda kaliyorum bu yuzden de surekli mantardir bilmem nedir ugrasiyorum o jinekolog senin bu jinekolog benim ve terlemenin sonucunda koku yapiyorrrr delikafadulden cok rahatsiz ediciiii, psikolojik olarak cokuyor insan ister istemez, yoksa goruntusu hic umrumda degil. Bu operasyon bence estetik gorunumunden falan cok saglik acisindan ihtiyac duyan herkese yapilmali diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?