Vajina şekli

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ayrıca doktorlar bunu kafaya dahi takmıyor onlara göre bu asla sorun değil.doktorum bana nasıl ki hepimizin ağzı gözü farklıdır bu da aynı şekilde dışardan gözükmesi sorun değil dedi.sırf ben rahatlayayım diye yaptı.ve doğal oldu yani.eski haline döndü gibi.bazı sitelerde gördüm orayı tamamen kesip atmışlar daha bir çirkin ollmuş.o küçük dudaklar vajinanın ıslak kalmasını yararlı organizmaların salgılanmasını yaşamasını sağlıyor.tamamen kesilmesi zaten salık sorunu yaratır.inanın benim sonradan olmasa doğuştan gelse yaptırmazdım ben kabullenemedim.

sadece bende olmadığını öğrenince rahatladım erkekte sorun etmiyormuş falan xD hem daha küçüğüm yaa x)) :ecrin_bebek:

sadece bende olmadığını öğrenince rahatladım erkekte sorun etmiyormuş falan xD hem daha küçüğüm yaa x)) :ecrin_bebek:

Bende 4-5 yıl önce kafaya takmıştım. Ablam yaptırdı, sonucu görünce yaptırmaktan vazgeçtim.
Kısa kesilmiş dudaklar "çocuksu" bir hava veriyor, orası doğru tabiki. Fakat "çocuksu" değilde kadınsı görünmeninde benim için bir sakıncası yok.
Ruhsal sıkıntıyı ameliyatsız atlatabildiysen ne mutlu.
Geriye doğru baktığımda, ergelik çağında büyüyen göğüslerimi ve kalçalarımı normal olarak kabullendiğim halde büyüyen dudaklarımı niye çok zor kabullendiğime (neredeyse kestirtecektim) tek bir tane açıklama getirebiliyorum. Bu herkezin dudaklarının ufak olduğunu sanmamdan kaynaklanıyordu. Tabiki başka kızların göğüslerinin ve kalçalarının büyüdüğünü gördüğümüzden bunun doğal gidişatın bir parçası olduğunu da anlayabiliyoruz.
Fakat kimsenin iç dudaklarını görmüyor olmamız insana "Benim iç dudaklarım niye büyüdü?" dedirtiriyor.

Herkese sevgiler Nese.

Son düzenleme:
evet ben niye olduğunun bilincinde bile değildim yani gerçekten benimki neden böyle dedirtiyor insana ruhsal sıkıntı ilk zamanlarda vardı sonradan hani ağrı sancı yok anormal bi durum yok diyerek geçti tek sorun evlenmekten korkuyordumm yani hala var bu yüzden biraz onada artık Allah büyük... çok teşekür ederimm

Ya kızlar sorun bÜyÜklÜĞÜ psılolojık takmak degıl sadece bıkını ve mayodan bellı olması dar kot gıyerken rahatsız olmak tanga gıyerken rahatsızlık sızde bunlar olmuyosa zaten takacak psıkolojık bıŞeyde yoktur uzun dıye abartmayın bence.. Ben hem ruhsal hem rahatsızlıklarımdan dolayı oldum

vallahi bende aynı senın gibi tek bende sanıyordum okuyunca rahatladım. allah böyle yaratmıs kadınları ne yapalım. ben birde birsey soracagım genıtal bölge neden koyu rek oluyor yanı bazı kısımları, bugün ayna ile baktım bunalıma gırdım normal mı bu yok mu caresi kızlar

arkadaşlar sizin için bir tanıdığım olan bir estetisyen ablama sordum durumu...bana dediği şey 'tavsiye etmiyorum pek bu zaman kadar yaptıklarım oldu ama onların rahatsızlıkları vardı,bu durum gayet normalmiş,estetik yaptıran kişi zamanla orada bir çok hissi kaybediyor'dedi...yani önermiyor...size yardımcı olabilmişimdir umarım...opuyorumnanaktan

Genital estetiği ile ilgili üç resim galerisi: 1 2 3

Hangisinin önce hangisinin sonraki hali olduğu hakkında bir not düşülmemiş ne yazık ki.
Resimler oldukça düzensiz sıralanmış. Bazı görüntüler oldukça kötü ve estetikle alakasız. Sonuçta görmeğe değer.

Son düzenleme:
bende görüntü açısından olmayanı rahatsız etmeyen o durumu yaşayanı kesinlikle bunalıma bile götürecek bi durum.
ben de bekarken düşünürdüm hep, ama zar açısından bi şey olur diye korktum
evlendim eşimle görüştüm ama gerek olmadığını söyledi normalmiş
ona göre tabi bu benim için normal değil hem görüntü hem rahatlık açısından hurzursuzum
böyle durumlarda kesinlikle şart bence

benim klitoris dısarıdan görünüyor mayodan kottan belli değil ama yine dısarıda...kime sorsam ameliyat iyi değil diyor...bazen takmıyorum ama bazen de bunalıma giriyorum:sm_confused:

...............................

Son düzenleme:
ya bende tam tersi bi türlü göremiorm acaba çok içerde ya da yok mu diorm belkide görüormda klitoris olduğunu anlamıorm :kedi:CADIARZU

offf aynen yaa...klitorisle ilgili sorunu olan fazla kişi de yok sanırım..o yüzden normal mi değil mi neden böle bilmiyorum..bu durum cok canımı sıkıo,moralim bozuluo=(((

normal diyorlar ama bilemiyorum yani. çok normal gözükmüyor da :):)
çok fazla takmıyorum ama bebeklerin gibi olmasını isterdim doğğrusu
birde o renk niye öyle ya :S:S

Son düzenleme:
dert değil yahu :)
orda bi kist ur bilmemne olmasından iyidir. çok şükür. tek kusurumuz bu olsun arkadaşm=)

arkadaşlar bizler istiyoruz ki kusursuz olsun ama orası ergenlikte gelişmeye devam edermiş bu nedenle iç dudaklar da klitoristte büyürmüş bunu bana doktor söyledi yani kimsenin ki mükemmel değil ne yapalım yani yapısı bu.benim klitoristte sorun yoktu ama iç dudaklarım sarkmıştı.ameliyat da oldum ama açıkçası çok da istediğim gibi olmadı.tabi eskisinden iyi ama kusursuz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…