Ya gidemem depremden sonra ztn altüst oldu heryer gidip bebekle o kadar sıra bekleyemem fitil eczane verir mi kiBence ihmal etme enfeksiyon var çünkü şuan bir krem bile kullansan içerideki enfeksiyonu oldurmedigi için yine devam edecek kaşıntı en iyisi en kısa sürede Dr. Git ve fitil ve krem versin yoksa ilerler ve içeri doğru yayılma ihtimali var bende çok çektim kaşıntı akintidan ama şuan iyim geçen ay bı fitil ve krem kullandım gerçekten işe yaradi
O zaman eczaneye gidin sorunYa gidemem depremden sonra ztn altüst oldu heryer gidip bebekle o kadar sıra bekleyemem fitil eczane verir mi ki
Sorarim zaten buraya sormamin sebebi başına gelenlerden fikir almak yaptıkları çözüm varmı diye öğrenmekO zaman eczaneye gidin sorun
O ne tam olarak bilmiyorum kiEnfeksiyon kapmışsınız büyük ihtimalle. Doktoru ihmal etmeyin ve hpv testini de olmanızı öneririm.
Yani çok kötü halde ya normal gün içinde eşofman üzerinden bile kaşınıyor ve elim değse açıyor ya napacam gerçekten sinirim bozulduDoktor daha önce mantar enfeksiyonu için karbonatlı su ile taharetlenmemi söylemişti. Pamuklu sıkmayan çamaşır giyin, sık sık değiştirin, çamaşırları kuruduktan sonra ütüleyin. Bol bol su için ve şekerli gıdaları azaltın. Ama sizinki ağır büyük ihtimalle krem fitil ve hatta eşli tedavi önerebilir. Alttan baktırmak istemezseniz bakmıyor doktor zaten. Ama örnek alsa daha iyi.
Doktorsuz olmaz. Epey ilerlemiş anlaşılan. Mecbur bir gün katlanıp hastaneye gideceksiniz.Yani çok kötü halde ya normal gün içinde eşofman üzerinden bile kaşınıyor ve elim değse açıyor ya napacam gerçekten sinirim bozuldu
Baya kıpkırmızı o bölgem yaDoktor daha önce mantar enfeksiyonu için karbonatlı su ile taharetlenmemi söylemişti. Pamuklu sıkmayan çamaşır giyin, sık sık değiştirin, çamaşırları kuruduktan sonra ütüleyin. Bol bol su için ve şekerli gıdaları azaltın. Ama sizinki ağır büyük ihtimalle krem fitil ve hatta eşli tedavi önerebilir. Alttan baktırmak istemezseniz bakmıyor doktor zaten. Ama örnek alsa daha iyi.
Cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir virüs.O ne tam olarak bilmiyorum ki
Cinsel yolla bulaşamaz ki prezervatif kullanıyoruzCinsel yolla bulaşan bir hastalık. Kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir virüs.
Yine de doktora danışın siz. Enfeksiyonsa antibiyotik fitil ile geçiyor. Merak etmeyin hemen bir doktora gidin.Cinsel yolla bulaşamaz ki prezervatif kullanıyoruz
Bende onu deniycem bide umarım fauda ederSizinki anlaşılan ilerlemiş kremle vs geçecek gibi değil. Fitil verebilir. Ben hamileyken doktor sirkeli suyla yikama önerdi.fayda eder mi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?