- 7 Ekim 2025
- 12
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi monicas1234
-
Evet acaba olabilir mi yani hpv den kaynaklı olduğunu gördüm ama yüzde değil genelde vajinada diyorlar kafayı yiyeceğim düşünmektenKasinin üstündeki sigillerle HPV arasında bağlantı var mı demek istiyorsun?
Siğil için dermatoloğa gittim o da Velp diye bir ilaç tavsiye etti iyice depresyona girdim smear da hemen çıkmıyor hiçbir işime odaklanamıyorum kafayı takmaktanEvet acaba olabilir mi yani hpv den kaynaklı olduğunu gördüm ama yüzde değil genelde vajinada diyorlar kafayı yiyeceğim düşünmekten
Vajinadaki uzun süren mantar da kafamı karıştırıyor açıkçasıKadının üstündekiler tamamen farklı bişey. Smear sonucunda temiz çıkacaktır
Maalesef öyleyim çok kafaya takıyorum daha önce de hastayım zannedip defalarca doktora gittim lipödem var sandım yokmuş ondan önce de fıtık var diye gezdim etrafta o da yokmuş ama şuan sanki çok olası gibi geliyor hepsiÇok mu kaygısı yüksek ve stresli birisin. Biraz sakinleşmen lazım senin bence. Yazimindan bu enerjiyi aldım.
Ooo hayatım benim. Sen önce bu kaygıyla stresle başa çıkman lazım. Böyle kafanda indir bindir gerçekten kendini hasta edersin. Eminim ki kötü bir şey yoktur sağlığında şu anlık. Yapma lütfen.Maalesef öyleyim çok kafaya takıyorum daha önce de hastayım zannedip defalarca doktora gittim lipödem var sandım yokmuş ondan önce de fıtık var diye gezdim etrafta o da yokmuş ama şuan sanki çok olası gibi geliyor hepsi
Allah şifa versin inşallahMerhaba ben 27 yaşındayım bundan yaklaşık bir sene önce kaşımın altında pütürler fark ettim doktora gittim siğil dedi belli belirsiz aslında ama var ya kafaya taktım bir kere bir de yine yaklaşık bir yıldır vajinada kaşıntı ve akıntı sorunu yaşıyorum önce sadece kaşıntı yoğundu onun için de doktora gittim normal ilaç verdi geçer gibi oldu geçmedi en son yine bir iki gün önce gittim smear verdim çünkü tekrarlıyor ve en son 17 ay önce ilişkim oldu kimseye bir şey de diyemiyorum şimdi beklerken ayrı stresim bir de sonuç ne olacak diye ayrı endişe içindeyim uyuyamıyorum yardım edin
Buradaki kullanıcıların deneyimlerini okudukça da stres oldum ne yapmamı önerirsinizOoo hayatım benim. Sen önce bu kaygıyla stresle başa çıkman lazım. Böyle kafanda indir bindir gerçekten kendini hasta edersin. Eminim ki kötü bir şey yoktur sağlığında şu anlık. Yapma lütfen.
Amin hepimize inşallahAllah şifa versin inşallah
Aa adı nedir acaba şuan biokadin kullanıyorum smear testi gelene kadar doktor önerdiMantar için çok meşhur bir ilaç var 3 dozda temizlenirsiniz dert etmeyin
Buna benzer şikayetleri olan var mıdır tecrübesi olan aktarırsa çok sevinirimMerhaba ben 27 yaşındayım bundan yaklaşık bir sene önce kaşımın altında pütürler fark ettim doktora gittim siğil dedi belli belirsiz aslında ama var ya kafaya taktım bir kere bir de yine yaklaşık bir yıldır vajinada kaşıntı ve akıntı sorunu yaşıyorum önce sadece kaşıntı yoğundu onun için de doktora gittim normal ilaç verdi geçer gibi oldu geçmedi en son yine bir iki gün önce gittim smear verdim çünkü tekrarlıyor ve en son 17 ay önce ilişkim oldu kimseye bir şey de diyemiyorum şimdi beklerken ayrı stresim bir de sonuç ne olacak diye ayrı endişe içindeyim uyuyamıyorum yardım edin
Hayatim sen doktora git tabi ki. Hatta müsaitse durumun farklı farklı doktorlara git. Ama sabahtan akşama kadar kara kara düşünme böyle. İlaç veriyorlarsa kullan tetkiklerini ol muayenelerini eksik etme ama böyle kendini hasta da etme.Buradaki kullanıcıların deneyimlerini okudukça da stres oldum ne yapmamı önerirsiniz
Teşekkür ederim rahatlamaya çalışacağım düşününce de bir şey değişmiyor zatenHayatim sen doktora git tabi ki. Hatta müsaitse durumun farklı farklı doktorlara git. Ama sabahtan akşama kadar kara kara düşünme böyle. İlaç veriyorlarsa kullan tetkiklerini ol muayenelerini eksik etme ama böyle kendini hasta da etme.
Ay nedir lütfen paylaşır mısınızMantar için çok meşhur bir ilaç var 3 dozda temizlenirsiniz dert etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?