• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinada Yanma

Maiora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2021
6
2
1
32
Yaklaşık 1 yıldır bundan şikayet ediyorum. Özellikle pantolon giyince ve uzun süre Vajinamın üzerine oturunca yanma oluyor. Dayanılır gibi değil. İdrarımı yaparken yanıyor, özellikle sonlara doğru. Hindistan cevizi yağı kullanıyordum, çok faydalı oldu ama bitince tekrar başladı, hem idrar yaparken ve yaptıktan sonra çekiyorum bu sıkıntıyı, hem de normal ortamlarda. Rahat olamıyorum, geçmiyor da. Çözümünüz var mı?

Ya idrar enfeksiyonudur yada bobreginizde sıkıntı var mı ağrı falan

Idrar tahlili yaptırın anlattiklariniz hepimizin başına geliyor. Idrar yolu enfeksiyonu var muhtemelen ama farkinda degilsiniz

Bobreginizde kum yada taş da olabilir idrar yaparken küçük küçük çıkıyor idrar yolunu tahriş eder enfeksiyon yapar yanma olur siz görmezsiniz bile o taşı kumu

Yaklaşık 1 yıldır bundan şikayet ediyorum. Özellikle pantolon giyince ve uzun süre Vajinamın üzerine oturunca yanma oluyor. Dayanılır gibi değil. İdrarımı yaparken yanıyor, özellikle sonlara doğru. Hindistan cevizi yağı kullanıyordum, çok faydalı oldu ama bitince tekrar başladı, hem idrar yaparken ve yaptıktan sonra çekiyorum bu sıkıntıyı, hem de normal ortamlarda. Rahat olamıyorum, geçmiyor da. Çözümünüz var mı?
İdrar yolu enfeksiyonu muhtemelen. Gidip bir idrar tahlili yaptırın. Ayrıca iç çamaşırlarınızı mutlaka ütüleyin.

Back
X