• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Akıntı

gebelik elbette akıntıyla belli olmaz ..
hakkınızda hayırlısı..

bi sağlık oacağına hastene gitsenize benimde akıntım var şuanda o zaman size gre hamile miyim degilmiyim bunu nerden anlayacaksınız saçma birşey knedinizi boşuna yormayın düzgünce doktora gidin çok zor birşey degilki

bi sağlık oacağına hastene gitsenize benimde akıntım var şuanda o zaman size gre hamile miyim degilmiyim bunu nerden anlayacaksınız saçma birşey knedinizi boşuna yormayın düzgünce doktora gidin çok zor birşey degilki

Ya ben neyi anlatamiyorum bilmiyorum ki?

Kimseye hamile miyim degil miyim diye sormadim. Boyle bir sey duydum ne derece dogru dedim.

Ortaligi ayaga kaldirmanin bir mantigi yok. Hamilelik yasamis arkadaslarim bunun bir kriter olmadigini soylediler sag olsunlar, kapandi mevzu.

Bana Allah yeter...

Ya ben neyi anlatamiyorum bilmiyorum ki?

Kimseye hamile miyim degil miyim diye sormadim. Boyle bir sey duydum ne derece dogru dedim.

Ortaligi ayaga kaldirmanin bir mantigi yok. Hamilelik yasamis arkadaslarim bunun bir kriter olmadigini soylediler sag olsunlar, kapandi mevzu.

Bana Allah yeter...

verilen cevaplara bu tarz tepki verecekseniz konu açmayın yıl 2014 yani akıntım oldu hamileydim desem sana ne yararı olacak ben hamileyim diye seninde akıntın varsa hamilei olacaksın yada akıntım yoktu hamile degiltim tmm o zaman bende mi degilim diyeceksin bu bir ölçü degildir ayıcada kimse orlaıgı ayaga kaldırmıyor sorulana cvp veriyoruz !

21. yy.da boyle seylere inanan varmis hala

Bunun inancla, cahillikle, bulunulan devirle bir ilgisi yok bayan. Bunun karmasik insan anatomisinin neye ne tepki verdigini bilemememiz ve bazi seyleri yasayarak ogrenebilecegimiz gercegiyle ilgisi var.

Ote yandan bu fikre cahillik diyenler o akintinin asil sebebini sorguladiklarinda teknik olarak hic de sacma bir tez olmadigini fark edeceklerdir.

Ne cahilim, ne de yuzyila ayak uyduramamis bir zavalliyim.

Sadece hic hamile kalmadim.

Kaldi ki kimseye bu akinti dolayisiyla hamile miyim degil miyim diye de sormadim.

Hamilelik yasamis arkadaslardan bu duydugum vucut tepkisinin asli olup olmadigini ogrenmek istedim, insan gibi insanlar insan gibi sorumu yanitladilar sag olsunlar.

Otesinin yorumlari art niyetten baska bir sey degil.

Zira hic hamile kalmamis bir kadin vucudun neye ne tepki verdigini bilemez. Hic fizik okumamis bir insan da -atiyorum- Dede Paradoksu'nu bilemez.

Dilerim durumu anlatabilmisimdir.

Bana Allah yeter...

Bunun inancla, cahillikle, bulunulan devirle bir ilgisi yok bayan. Bunun karmasik insan anatomisinin neye ne tepki verdigini bilemememiz ve bazi seyleri yasayarak ogrenebilecegimiz gercegiyle ilgisi var.

Ote yandan bu fikre cahillik diyenler o akintinin asil sebebini sorguladiklarinda teknik olarak hic de sacma bir tez olmadigini fark edeceklerdir.

Ne cahilim, ne de yuzyila ayak uyduramamis bir zavalliyim.

Sadece hic hamile kalmadim.

Kaldi ki kimseye bu akinti dolayisiyla hamile miyim degil miyim diye de sormadim.

Hamilelik yasamis arkadaslardan bu duydugum vucut tepkisinin asli olup olmadigini ogrenmek istedim, insan gibi insanlar insan gibi sorumu yanitladilar sag olsunlar.

Otesinin yorumlari art niyetten baska bir sey degil.

Zira hic hamile kalmamis bir kadin vucudun neye ne tepki verdigini bilemez. Hic fizik okumamis bir insan da -atiyorum- Dede Paradoksu'nu bilemez.

Dilerim durumu anlatabilmisimdir.

Bana Allah yeter...

boşverin böyle cevaplar illa gelir yapacak birşey yok. :ssz:

boşverin böyle cevaplar illa gelir yapacak birşey yok. :ssz:

Ya insan sorduguna sormusuna bin pisman edilir mi bu kadar? Benim bildigim ama o insanlarin bilmedigi milyon tane sey vardir, bu neyin boburlenmesi?

Sozde aklimiza takilanlari danisalim, birbirimize destek olalim diye burdayiz ama anlasilan o ki bazilari buraya sirf buyukluk taslamaya ve cikaramadiklari hinclarinin ocunu almaya geliyorlar.

Benim derdim bana yetiyor zaten.

Bana Allah yeter...

verilen cevaplara bu tarz tepki verecekseniz konu açmayın yıl 2014 yani akıntım oldu hamileydim desem sana ne yararı olacak ben hamileyim diye seninde akıntın varsa hamilei olacaksın yada akıntım yoktu hamile degiltim tmm o zaman bende mi degilim diyeceksin bu bir ölçü degildir ayıcada kimse orlaıgı ayaga kaldırmıyor sorulana cvp veriyoruz !

Sizin zihniyetinizde kimsenin bana bir yarari olmaz zaten.

Bana Allah yeter...

Defalarca kezden sonra yeniden merhaba arkadaslar,

Sacma sapan bir beklenti ve takintinin cahillikle olan karisimi sonrasi sormaya karar verdigim bir soru bu. Durumumdan az cok http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35933557 link'indeki konumda bahsetmistim.

"Ya sacmalama o yolla cocuk sahibi mi olunur?"

"Oyle bir adamdan cocuk sahibi olup ne yapacaksin?"

"Bu huzursuz ortama getirecegin cocuga acirim ben."

turunden yorumlara doymus haldeyim. Lutfen bunlari gecelim.

Benim asil sormak istedigim sey bambaska. Soyle ki:

Yakin bir arkadasim hamile olup olmadigini regl donemine yaklastiginda gelen vajinal akintisindan biliyordu. Hamile degilseniz ve regl olacaksaniz, o akinti gelirmis. Hamileyseniz ve regl olmayacaksaniz, o akinti olmazmis.

Ne derece dogru bir bilgidir bu?

Hani gerceklik payi varsa bu teoriye gore hamile degilim. (Kalacagim da yoktu ya, iste...)

Pazartesi gunu bosanma davasini anlasmali olarak aciyoruz esimle. Ve hala icimden bir sey "Ya hamileysem?" diyor, susturamiyorum.

Davayi acmadan az cok bu durumu netlestirmek istiyorum.

Bana Allah yeter...

Hastane diye bise var arkadasim bole selere bakip icine kurt dusurup burda yazıp yinede dogru durust cvp alamicaksin ve hala kafanda deli sorularla bekliceksin ole. Gitsene doktora ckk mu zor anlamiorm ki.

Sizin zihniyetinizde kimsenin bana bir yarari olmaz zaten.

Bana Allah yeter...

6 sayfa yorum yapılmış herkes aynı şeyleri söylüyor hepimizin zihniyeti aynı size yardım edemiyor isek neden konu açıyorsunuz buraya::47:

Gebelik topiklerinde vajinismusu yenmeden hamile kalanlar var ama sanırım çok denemişlerdir...vajinal akıntıya gelince onla belli olmaz bende pek bilgili değilim ama mantıken anlaşılmaz geliyor

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

6 sayfa yorum yapılmış herkes aynı şeyleri söylüyor hepimizin zihniyeti aynı size yardım edemiyor isek neden konu açıyorsunuz buraya::47:

Herkesin zihniyeti ayni olsaydi kimine siz yorum yapmayin kalsin, kimine de tesekkur ederim demezdim.

Elestirdigim zihniyet yargilayici ve hadsiz zihniyet.

Yol gosteren, hatayi kirmadan soyleyen, duaci olan ve destek olan zihniyet degil.

Konu aciyorsam o zihniyete ihtiyacim oldugundan.

Kirici insan yeterince bol zaten. Oylelerine ihtiyac duymuyorum.

Bana Allah yeter...

Gebelik topiklerinde vajinismusu yenmeden hamile kalanlar var ama sanırım çok denemişlerdir...vajinal akıntıya gelince onla belli olmaz bende pek bilgili değilim ama mantıken anlaşılmaz geliyor

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Evet boyle bir gercek var tabii.

Mantikli mi mantiksiz mi ben de cok bilemiyorum. Bu konunun cahiliyim haliyle.

Yine de o akintinin dollenmemis yumurta kaynakli oldugunu dusununce acaba diyor insan.

Ihtimalin feci dusuk oldugunu biliyorum.

Merakti benimkisi. Icime tikadi bazi arkadaslar sag olsunlar.

Fikrinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim size.

Bana Allah yeter...

Terbiyesizce ve saygisizca bir yorum olmus bu.

Siz beni nerden ne kadar bilebilirsiniz ki???

Ne yasadigimi, icimdekileri...

Haddinizi bilin.

Bana Allah yeter...

Kimse kimseyi bilmez ama bu tavriniz hic hos degil cocuk istiyorsan adamdan bosanma tedavi gor yada istemiyorsan doktora git iliski olmadan cocuk nasil olur anlatirmisin bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet boyle bir gercek var tabii.

Mantikli mi mantiksiz mi ben de cok bilemiyorum. Bu konunun cahiliyim haliyle.

Yine de o akintinin dollenmemis yumurta kaynakli oldugunu dusununce acaba diyor insan.

Ihtimalin feci dusuk oldugunu biliyorum.

Merakti benimkisi. Icime tikadi bazi arkadaslar sag olsunlar.

Fikrinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim size.

Bana Allah yeter...

tatlımmm bak sıkma canını.. eminim çok çok zo şeyler yaşadın ve yaşıyorsun.. Akıntı konusunda; ben gebelik düşündüğümden beri adet öncesi kupkuru olan ben, gebelik düşününce adet öncesi akıntılarım oldu.. ama sonuççç negatif:25: bu akıntı herkeste farklı şey zaten ... ben şunu demek isterimm... senin düşümcelerini eleştirmek kişliğini eleştirmek olurr ben onu yapmam ama şunu söyleye bilirim.. üstten gerçekleşen ilişki üzerinden yaklaşık 12 gün geçtiyse gidip kan verip bi test yaptır... neden mi? çünkü idrarda çıkana kadar yada sen hamile oldugunu anlayana kadar belkide boşanmış olacaksın

Back
X