Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim dediğin gibi genişleme olsaydı benim kayınvalideminki genişlerdi.maaşallah 14 doğum yapmış kendileri.10 çocuk ta hayatta.maalesef 4 ü küçükken hastalıklardan ölmüş.genişleme olsa idi olurmuydu o kadar çocuk?
Vajina genişleyince çocuk olmuyormu yani?kafamçokkarıştı
Eminimki ilk çocukla 14. çocuk arasında vajina genişliği ve zevk olarak baya fark vardır...
bayan arkadas endiselenmesinde hakli, normal dogum yapan kadinlarda genisleme oluyor vajina esnek oldugu icin oluyor malesef, ama bununda caresi var estedik yani vajinayi daraltma yapiliyor,
Ah canım benimde hep merak ettiğim konudur bu. Ben hayırlısıyla normal doğum yapmayı çok istiyorum ama tek düşündüğüm sonrası işte... Çoğu kişi bir şey fark etmediğini söylüyor ama doktorlar kesinlikle eskisinden biraz farklı olacağını söylüyor. Ama bu hayatımızı etkilemezmiş pek fazla. En azından eskilere göre şanslıyız epizyotomi kesisi yapıyorlar doğumda ve dikiyorlar sonra. Eskiden öylece doğum yaparmış kadınlar. Allah hayırlısıyla kucaklarımıza evlatlarımızı versin de çok fark ederse de estetik yaptırırız napalım
:teselli: