• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal mantar borik asit

umutsuz3507

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
16
Hanımlar merhaba bu dert beni öldürecek artık sizden fikir almak istedim. Bundan 5 yıl önce vajinal mantar ile başladı 2 sene tedavi gördükten sonra geçti dedi doktor. Ama kaşıntı geçmedi biyopsi yapıldı liken simpleks kranikus çıktı sonuçta bunun üzerine yaşadığım şehirde bir doktora gittim lazer prp yapıldı hiç fayda etmedi kortizon kremler bağışıklık baskılayıcı ilaçlar vs hiç biri işe yaramadı daha kötü oldum hatta bunun üzerine İstanbul’da likenle ilgilenen çok iyi bir ünlü doktora gittim bana sen liken olmazsın imkansız dedi bu vajinal mantar dedi beyaz parça parça akıntım mevcut neyse lazer prp yaptı ve 3 ay sonra geri gel dedi bende İstanbul acet eczanesinden borik asit aldım 10 gün kullandım İstanbul’a gitme tarihim gelince bırakmak zorunda kaldım 4 gün boyunca İstanbul’da hiç kaşıntım olmadı ta ki eve gelip ilişki yaşayaıncaya kadar şimdi borik asite tekrar başladım 4 gün oldu eczane 90 adet kullanmamı söyledi ama benim kaşıntım 2 gün önce hiç yoktu dün geldi gitti akıntıda vardı beyaz beyaz bugün sabah arttı bu borik asiti kullanıpta kaşıntıda geç sonuç alan var mı Allah aşkına yazar mısınız hanımlar eş tedavisi demeyin eşim çok mantar ilaçları içti ayrıca özel testler felanda yapıldı hiç bişey çıkmadı hala mantar ilacı kullanıyor

Back