• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal mantar borik asit

umutsuz3507

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
16
Hanımlar merhaba bu dert beni öldürecek artık sizden fikir almak istedim. Bundan 5 yıl önce vajinal mantar ile başladı 2 sene tedavi gördükten sonra geçti dedi doktor. Ama kaşıntı geçmedi biyopsi yapıldı liken simpleks kranikus çıktı sonuçta bunun üzerine yaşadığım şehirde bir doktora gittim lazer prp yapıldı hiç fayda etmedi kortizon kremler bağışıklık baskılayıcı ilaçlar vs hiç biri işe yaramadı daha kötü oldum hatta bunun üzerine İstanbul’da likenle ilgilenen çok iyi bir ünlü doktora gittim bana sen liken olmazsın imkansız dedi bu vajinal mantar dedi beyaz parça parça akıntım mevcut neyse lazer prp yaptı ve 3 ay sonra geri gel dedi bende İstanbul acet eczanesinden borik asit aldım 10 gün kullandım İstanbul’a gitme tarihim gelince bırakmak zorunda kaldım 4 gün boyunca İstanbul’da hiç kaşıntım olmadı ta ki eve gelip ilişki yaşayaıncaya kadar şimdi borik asite tekrar başladım 4 gün oldu eczane 90 adet kullanmamı söyledi ama benim kaşıntım 2 gün önce hiç yoktu dün geldi gitti akıntıda vardı beyaz beyaz bugün sabah arttı bu borik asiti kullanıpta kaşıntıda geç sonuç alan var mı Allah aşkına yazar mısınız hanımlar eş tedavisi demeyin eşim çok mantar ilaçları içti ayrıca özel testler felanda yapıldı hiç bişey çıkmadı hala mantar ilacı kullanıyor

Bilen kimse yok mu hanımlar
Arkadaşlar merhabalar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var 7 aydır kandida mantarıyla uğraşıyorum.Bütün ilaçları kullandım 7 aydır aralıksız probiyotik de kullandım
Günlük kullandığım ilaçlar mantar ilacı+probiyotik+vajinal fitil+zinko+balık yağı kapsül+magnezyum kombinasyonunu sürekli kullanıyorum bununla birlikte 4 seans ozon tedavisi aldım hafta da bir bağışıklığımı güçlendirmek için.Borik asit de fayda etmedi tam düzeldi diyorum ilaçları kontrollü hafta da bire düşürelim diyor doktorum.3 gün sonra yeniden en başa dönüyorum.Tedaviyi bırakamıyorum çünkü hemen peynir kesiği gibi oluyor bütün rahim içim.Müdahale edilmezse de yeşilimsi enfeksiyona çeviriyor. 2 aydır kandida diyeti yapıyorum inanılmaz kilo verdim zaten 34 bedendim şimdi 32 beden oldum.Eş tedavisi de oldum eşimde herhangi bir sıkıntı yok.En son çare lazer tedavisi dedi doktorum,onda da olumlu sonuç yok denecek kadar azmış.Doğal yöntemleri tavsiye etmiyor.Lütfen kurtulan varsa yardım etsin bana, çünkü hayatımı psikolojimi bitirdi. Lazer tedavisi olumlu geçen var mı güncel paylaşımlar ve önerilere ihtiyacım var 🙈🙏🙏🙏

size verecek maalesef hiçbir fikrim yok ama konunun burada aktif olması için yazdım.sizinle aynı süreci yaşamışız ben bir tek lazer tedavisi olmadım.Umarım çözüm olacak fikir çıkar çünkü hayatım mahvolmuş durumda

Arkadaşlar merhabalar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var 7 aydır kandida mantarıyla uğraşıyorum.Bütün ilaçları kullandım 7 aydır aralıksız probiyotik de kullandım
Günlük kullandığım ilaçlar mantar ilacı+probiyotik+vajinal fitil+zinko+balık yağı kapsül+magnezyum kombinasyonunu sürekli kullanıyorum bununla birlikte 4 seans ozon tedavisi aldım hafta da bir bağışıklığımı güçlendirmek için.Borik asit de fayda etmedi tam düzeldi diyorum ilaçları kontrollü hafta da bire düşürelim diyor doktorum.3 gün sonra yeniden en başa dönüyorum.Tedaviyi bırakamıyorum çünkü hemen peynir kesiği gibi oluyor bütün rahim içim.Müdahale edilmezse de yeşilimsi enfeksiyona çeviriyor. 2 aydır kandida diyeti yapıyorum inanılmaz kilo verdim zaten 34 bedendim şimdi 32 beden oldum.Eş tedavisi de oldum eşimde herhangi bir sıkıntı yok.En son çare lazer tedavisi dedi doktorum,onda da olumlu sonuç yok denecek kadar azmış.Doğal yöntemleri tavsiye etmiyor.Lütfen kurtulan varsa yardım etsin bana, çünkü hayatımı psikolojimi bitirdi. Lazer tedavisi olumlu geçen var mı güncel paylaşımlar ve önerilere ihtiyacım var 🙈🙏🙏🙏
Bende de aynı ben artık ne yapacağım bilmiyorum siz borik asiti nereden aldınız

Bu asla bir öneri değildir ama sadece bir deneyim paylaşmak istiyorum. Bir arkadaşım batikonlu spanç bezi abeslanga (dil çubuğu) sarıp vajina içini temizleyince yıllardır çektiği mantar enfeksiyonundan kurtulduğunu söylemişti. Bir araştırın isterseniz.

Benimde 1 senedir iç dudaklarımda kaşıntı var 1 sene önce mantar olmuştum vajen içinde kaşıntıyla başladı o geçti bu 1 yıldır devam ediyor kremler fayda etmiyor

Liken olabilir mi
Hiç bilmiyorum gözle görülür bir şey yok. Gün içinde bazen kronikleşiyor bazen kendini hiç hissetmiyor bazen hafif hafif seyrediyor. Yoruldum artık 1 sene önce böyle bir şikayetim yoktu mantardan sonra başladı

Benimde 1 senedir iç dudaklarımda kaşıntı var 1 sene önce mantar olmuştum vajen içinde kaşıntıyla başladı o geçti bu 1 yıldır devam ediyor kremler fayda etmiyor

Hiç bilmiyorum gözle görülür bir şey yok. Gün içinde bazen kronikleşiyor bazen kendini hiç hissetmiyor bazen hafif hafif seyrediyor. Yoruldum artık 1 sene önce böyle bir şikayetim yoktu mantardan sonra başladı
Peki akıntınız var mı varsa ne renk nasıl

Bu asla bir öneri değildir ama sadece bir deneyim paylaşmak istiyorum. Bir arkadaşım batikonlu spanç bezi abeslanga (dil çubuğu) sarıp vajina içini temizleyince yıllardır çektiği mantar enfeksiyonundan kurtulduğunu söylemişti. Bir araştırın isterseniz.

Aman aman o düzey iyot tiroidi mahveder.

Ayda 1 den fazla uygulanamaz o yöntem.

Bir makale var

6 ay boyu haftada 1 kere bu mayanın bağırsaktaki versiyonunu yokeden ilacını kullanmayla alakalı.

Doktorunuza sormadan kullanmayın.

Bende işe yarıyor.

Ben 1 hafta atlayınca vajina akıntısını geçtim ağız ve burun bölgemde "kistik akne" çıkıyor.

Bana özelden yazar mısınız benimde aynı doktor ne dedi peki bu akıntıya
İnanın artık doktora gitmiyorum o kadar çok yanlış doktor seçimi yaptım ki psikolojim bozuldu hpvden dolayı Leep oldum ben 1 senenin dolmasını bekliyorum gitmek için. Mantardan sonra bu kaşıntı kaldığı için mantarla ilgili olduğunu düşünüyorum ya da bir tür deri hastalığı liken gibi

İnanın artık doktora gitmiyorum o kadar çok yanlış doktor seçimi yaptım ki psikolojim bozuldu hpvden dolayı Leep oldum ben 1 senenin dolmasını bekliyorum gitmek için. Mantardan sonra bu kaşıntı kaldığı için mantarla ilgili olduğunu düşünüyorum ya da bir tür deri hastalığı liken gibi
Ben beyaz akıntının kesinlikle mantar olduğunu biliyorum çünkü Süleyman eserdağa gittiğimde kremsi beyaz akıntım vardı direk mantar teşhisini koydu borik asit kullanırken hafifliyor sonra ben uzun süre devam edeceğim borik asite

Ben beyaz akıntının kesinlikle mantar olduğunu biliyorum çünkü Süleyman eserdağa gittiğimde kremsi beyaz akıntım vardı direk mantar teşhisini koydu borik asit kullanırken hafifliyor sonra ben uzun süre devam edeceğim borik asite
Kokusuz ve kaşıntı yoksa çoğu doktor normal kabul ediyor

Back
X